KWIETNIOWE TESTOWANIE 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rece mi sie tak trzesa ze masakra!!
Dziekuje wam za wszystkie kciuki, ze bylyscie zemna w trudnym momencie dla mnie i ze mnie wspieraliscie ..Dziekuje wam bardzoblue00, StaraczkaNika, Siwulec, Cabrera, reset, nenusia, lamka, Malgonia, innamorata88, problemik, Bocianiątko, Kaczorka, Czrna 81, Anaaa90, KateHawke, gilmoregirl, Meśka, Barbarka1984, Anna Stesia, Mala90, Flowwer, Morusek, Emiilka, Paulina_2603, moyeu lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
Yoselyn82 wrote:Rece mi sie tak trzesa ze masakra!!
Dziekuje wam za wszystkie kciuki, ze bylyscie zemna w trudnym momencie dla mnie i ze mnie wspieraliscie ..Dziekuje wam bardzo
i będziemy dalej teraz to dopiero będa Was czekać emocje, pierwsze spotkanie, pierwszy spacer, pierwszy obiad, pierwsze zdarte kolano, pierwsza nieprzespana noc, pierwsze urodziny..... ach coś wspaniałego, dziękuję że możemy poniekąd w tym uczestniczyćMinie Black, Yoselyn82, Jeżowa, Czrna 81, MamaFabianka, Anna Stesia, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nooooo ale Lunaris mogłabyś już się odezwać
Anna Stesia lubi tę wiadomość
-
Juuuupi ;)yos suuuuuper. Nie mogło być inaczej. Gratuluję mamusiu.
Lamka piękny kropek. Niech się rozgości zdrowiu taki. I wysyłaj Wiruski mam gości więc jeszcze nie nadrobię wszystkiego. Dopiero wieczorem.
A tak na szybko powiem że już teraz widzę jak mnie organizm robi w ciula...
Pęcherzyki mam w prawym jajniku. Zastrzyk był wczoraj a boli mnie lewy jajnik tak jakby z niego była owulkaYoselyn82 lubi tę wiadomość
7.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu
👰 36 LAT
AMH 17.11 (1.05-55)
AMH (2021 rok) 25.2
ANGELIUS- zabieg jajniki i reszta u mnie ok.
🧑37 LAT
Nasienie słabe 09.2021
Liczba plemników 12 mln ( norma od 39 mln)
Morfologia 2%
Lepkość za duża
Starania o dzieciątko od 9 lat 😔😔😔
Nasienie 03.2022 😰😰😰
Liczba 6,9
Morfologia 2%
09.2023
Za mała ilość żeby zrobić morfologię 😭
07.12.2023 zabieg żylaków powrózka nasiennego 🙏
CZEKAMY NA CIEBIE MALUSZKU ❤️❤️ -
blue00 wrote:Yos,eMek juz wie?
juz wiedza wszyscy, tesciowa i mama plakaly..Maz wniebowziety
Zaczynam ciaze adopcyjna!!
I czekam na "TEN" telefon terazSiwulec, blue00, Cabrera, Sarna84, innamorata88, nenusia, Bocianiątko, Czrna 81, Kaczorka, Diamond92, KateHawke, golonat, Anna Stesia, MaryAnn, Flowwer, Morusek, Lunaris, Emiilka, Paulina_2603 lubią tę wiadomość
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Achia wrote:A tak mnie naszło rano na pytanie-czy któraś miała jakieś objawy zagnieżdżenia?
-
Yoselyn82 wrote:juz wiedza wszyscy, tesciowa i mama plakaly..Maz wniebowziety
I czekam na "TEN" telefon teraz
Po tym poście to i ja się poryczałam! Dobrze, że w pracy wszyscy myślą, że to dlatego, że mi się nagle i znów egzamin przypomniałlamka, Siwulec, Yoselyn82, Luna1993, Czrna 81, Kaczorka, Jeżowa, Anna Stesia, Morusek lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
Yoselyn82 wrote:juz wiedza wszyscy, tesciowa i mama plakaly..Maz wniebowziety
I czekam na "TEN" telefon teraz
Kiedy ruszasz z urządzaniem pokoju dla dziecka?Yoselyn82, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Yoselyn szczerze się wzruszyłam! Tak się cieszę Waszym szczęściem
Życzę aby TEN telefon był jak najszybciejYoselyn82 lubi tę wiadomość
-
Wiecie co, byłam już w banku pozałatwiać sprawy, zanim weszłam sprawdzałam na telefonie czy są wieści od Yosel, jak wyszłam sprawdzałam, jak wchodziłam do sklepu sprawdzałam (potrącając niechcąco jakąś starowinkę ) i stojąc kolejce do kasy nadeszła wiadomość Oczywiście łzy w oczach, a jak wyszłam to szukałam samochodu,bo w tym roztargnieniu zapomniałam że jest pod bankiem, Haha! Bardzo się cieszę Gdy rok temu do Was dołączylam,to Yosel była już weteranką po przejściach, tym bardziej się cieszę że za chwilę będzie mamą
Yoselyn82, Luna1993, Anna Stesia lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
StaraczkaNika wrote:Uważaj, bo "rozwiązanie" moze przyjść duzo szybciej niż za 9 miesięcy
Kiedy ruszasz z urządzaniem pokoju dla dziecka?
zaczne przegladac zdjecia pokoikow dla dziecka, trzeba sie wziac za odswiezenie pokoju
musze spisac rzeczy ktore musze kupic m.in zabawki, lozeczko itp. ubranka pozniej kupie jak juz bede wiedziec jakie dostaniemy dziecko
summer86, Luna1993, Anna Stesia, Lunaris lubią tę wiadomość
❤️❤️❤️ -
Yoselyn82 wrote:zaczne przegladac zdjecia pokoikow dla dziecka, trzeba sie wziac za odswiezenie pokoju
musze spisac rzeczy ktore musze kupic m.in zabawki, lozeczko itp. ubranka pozniej kupie jak juz bede wiedziec jakie dostaniemy dziecko