KWIETNIOWE TESTOWANIE 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jakby od razu nie mogli powiedzieć żeby dzwonić o 16:00 !
Może to taki egzamin na cierpliwość... -
nick nieaktualny
-
Jednego sie boje ze wiesz skonczy sie komisja, wszyscy pojda do domu bo juz bedzie ich czas a ja bede czekac do poniedzialku na informacje.Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
W sumie z jednej strony ich rozumiem, bo to poważna sprawa dać komuś dziecko pod opiekę, ale przecież lepszej od Yose to oni nie znajdą, więc nad czym tu tak debatować..
nenusia, Bocianiątko, MamaFabianka, MaryAnn, Yoselyn82, KateHawke, Anna Stesia, Morusek, moyeu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Frelcia kciuki mocno trzymam!
Yosel będzie dobrze, obyś dzisiaj miała dobre wieści!!
Ja zaraz kończę pracę i do domku.Yoselyn82 lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Yoselyn82 wrote:Jednego sie boje ze wiesz skonczy sie komisja, wszyscy pojda do domu bo juz bedzie ich czas a ja bede czekac do poniedzialku na informacje.
Jejku kochana przepraszam za pomyłkę,ale mi głupiowłaśnie przeczytałam większość forum i juz wiem za co trzymamy kciuki.
Widzę że jesteś silna kobieta i jedynie co mogę ci życzyć to tego szczęścia a wiem ze komisja rozpatrzy pozytywnie i to szczęście będzie z wami :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2018, 14:53
Yoselyn82, KateHawke lubią tę wiadomość
-
Ja czekam na wyniki emka seminogram, od tego czy ruch postępowy będzie do kitu zależy moja decyzja o IUI
a pojechałam aż do Gorzowa je zrobić . Czekam p okienkiem mówię, że na seminogram, emek w ubi robi swoje(centrum miasta nie ma gdzie). Babka do mnie czy materiał jest, a ja się obracam patrzę na wc" w trakcie pobierania chwile po potrwa w tych warunkach" Myślałam, że mnie wzrokiem zabije
Siwulec, nenusia, Kaczorka, Flowwer, KateHawke lubią tę wiadomość
-
Yos odliczam po raz ostatni
5 min !!!nenusia, Yoselyn82 lubią tę wiadomość
-
Achia wrote:Nika na klinicznej byłam i zapisałam się na 11.06.i tak lekarz mi po histero kazał zrobić po 3 mcach więc spoko.moze się uda do tego czasu. A znasz jakiegoś lekarza na NFZ co mi da skierowanie i może też się do kartuz zapisze w międzyczasie?:p
Tak to nikt z NFZ mi nie przychodzi do glowy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MAMY KWALIFIKACJE!!!
Frelcia, blue00, StaraczkaNika, Kargo31, Minie Black, Kaczorka, Malgonia, MamaFabianka, Siwulec, Bocianiątko, Achia, MaryAnn, Flowwer, reset, Karolina90, KlaudyŚ, justyna14, Kingulla, Sanka, Czrna 81, nenusia, bazylkove, wisienka94, Cabrera, by7mistake, Melevis, Sarna84, JuicyB, lamka, Jeżowa, Angelika83, problemik, innamorata88, Luna1993, never_lose_hope, summer86, mi88, Paulina_2603, Izape_91, 91Ewela09, KateHawke, Mini89, olik321, Mala90, gilmoregirl, Dip88, frezyjciada, nowa na dzielni, MamaStasia, Bajkaaa, Meśka, ANkaG, Barbarka1984, Lena21, Rucola, golonat, agulineczka, Anna Stesia, admiralka, meggire, Morusek, -Mamunia-, Tosia2323, Jedna_z_Wielu, Nat90, malka, Kotowa, Lunaris, Emiilka, Madżka89, moyeu lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny