KWIETNIOWE TESTOWANIE 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie dziewczyny
Jejku jak tu się dużo ostatnio dzieje. Bardzo się cieszę z tylu pozytywnych testów, dobrych wyników aż miło. Lamcia, Lunaris, Yos gratulacje. Przepraszam, że nie każdej z osobna ale nadrabiajac kilka dni nie pamiętam wszystkich
Frelcia mocne kciuki za betę
Reset zdrówka i spełnienia marzeń:*
Dla mnie to nie jest niestety czas radosny . Przed chwilą pożegnałam męża bo wyjechał i już czuje że nie dam rady. Dodatkowo rano na 100% przyjdzie @. Kolejny cykl i tak stracony więc starań nie będzie
Przepraszam, że po takim czasie nieobecności tak narzekam, najwyższy czas schować się w jamie
Kochane moje, mocno trzymam kciuki i bardzo kibicuje aby zawsze było tu tyle wspaniałych wieściWiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2018, 03:50
-
Frelcia! Jak oni mogą tak w kulki lecieć! Jak chcesz to Ci napiszę jutro skargę! Nie przestaję zaklinać i kciuczyć.
Ja się obudziłam o tej niedorzecznej godzinie i pierwsza myśl - sprawdzić forum. A druga - hmmm, labo otwierają za 2 i poł h, mogłabym jechać. Ale nie! Nie ma sensu się stresować czekaniem na wynik. Co ma być to będzie. Mąż dalej milczy jak zaklęty, jakby ktoś na nas spojrzał to by był pewny, że się pokłóciliśmy. Ale przytula mnie, jak się wślizguje do łóżka, więc to nie to.
Wiecie, że wczoraj wystukałyśmy 21 stron! Oczko! Jakby Frelcia już dostała wynik, to byście dociągnęły do 100!
Siwulec, dobry rocznik!
Reset - spełnienia wszystkich marzeń! I żebyś życie było dobre - tylko wtedy człowiek ma siłę marzyć. 5tki z egzaminu, fasolki w brzuszku, sukcesów w pracy takich, żebyś je przez cały macierzyński wspominała.
Miłego dnia, dziewczyny!Siwulec lubi tę wiadomość
-
Flowwer wrote:A kto je Ci robi ? Lepiej zaczać jak najszybciej przy tej mutacji.
Nawiasem to ja wolę sama sobie zrobić niż komuś wrrr na samą myśl mam ciarki...2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Lunaris kochana, czuj się wycałowana! Naprawdę już się martwiłam gdzie przepadłaś. To fajny miałaś dzień
Mam nadz. że za tydzień zrobi Ci lekarz usg i zobaczymy zdjęcie kropka
Reset wszystkiego najlepszego!!! Dużo zdrówka, sukcesów w pracy, a przede wszystkim małego korpusia dzidziusiaNo i żeby ten okropny egzamin okazał się dla Ciebie wielkim sukcesem
Frelcia to czekanie jest dobijająceJestem z Tobą
Lunaris lubi tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Frelcia wrote:Chyba pojadę do kliniki ale i tak czuje w środku że nie wyszło.
-
nick nieaktualnyAle mnie wkurzyło to Twoje labo, no nienormalni jacyś! Nie poddawaj się, przeczucia przeczuciami, nie zawsze są prawdziwe.
Reset życzę Ci samych najpiękniejszych chwil, spełnienia marzeń, satysfakcji z pracy i oczywiście zdrowego dzidziusia. Co do glukozy to faktycznie wynik po 1h jest stanowczo za niski, więc będzie trzeba popracować nad insuliną.reset lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFrelcia wrote:Chyba pojadę do kliniki ale i tak czuje w środku że nie wyszło.
Nie trać nadziei! Ty zrobiłaś już wszystko co mogłaś dla tego Okruszka! Cała reszta jest w rękach Najwyższego! Ciągle trzymam kciuki, bo ja nadal mam nadzieję, że jednak jest dobrze! Tulę wirtualnie! -
A już myślałam, że jak rano wpadnę tutaj to wynik Frelci będzie czekał..
Droga Diagnostyko - już jestem! Możesz dawać wynik! Byle pozytywny!
Reset - sto lat! Ze zdrowym kręgosłupem, zdanym egzaminem i dzieciątkiemreset lubi tę wiadomość
-
Tez myślałam ze jak rano wpadnę to będzie wynik Frelci! No kurde co to za laboratorium! Nieludzcy jakos. Zrób Frelcia raban ;P
-
nick nieaktualnyFrezyjciada zapomniałam wcześniej o Twoim pytaniu. Dieta ma wpływ na wystąpienie cholestazy, ja bym na Twoim miejscu robiła wszystko, żeby odciążyć wątrobę.
Czyli przede wszystkim:
- unikaj potraw ciężkostrawnych, smażonych, tłustych mięs, serów żółtych, jajek (raz na jakiś czas możesz zrobić np. Jajecznice na parze, ale rzadko),
- Raczej przygotowuj potrawy poprzez gotowanie, pieczenie w folii/pergaminie, gotowanie na parze, pomocne jest też miksowanie, blendowanie
- Porządnie przeżuwaj i gryź posiłki,
- Unikaj pestek, produktów wzdymających
- Postawiłabym u Ciebie na chude mięso, ryby, chudy nabiał np. biały ser, warzywa (niektóre bez skórki np. ogórki, pomidory), oleje roślinne dodawane na zimno, np. dobrej jakości oliwa, ziemniaki, bataty, ryż basmati, kasze, pieczywo żytnie bez ziaren, chyba że nie tolerujesz, to pszenne, owoce surowe i gotowane.
Zawsze lepiej zapobiegać, a nie są to jakieś znaczne ograniczenia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2018, 07:35
frezyjciada lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReset sto lat kochana
dużo zdrowia, spokoju, samych cudownych chwil :* zdanego egzaminu i zdrowej gromadki maluchów
Frelcia śniłaś mi się dzisiaj, w nocy co chwilę sprawdzałam forum czy masz wynik. Strasznie nawala tą diagnostyka....reset lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry dziewczyny
Reset wszystkiego najlepszego, życzę Ci dużo zdrówka, zdanego egzaminu no i bąbelka. Ponoć miesiąc urodzin jest dla kobiety miesiącem bardzo płodnymtrzymam kciuki żeby @ przyszła i za owocną owulację
Frelcia co za dziady bez serca pracują w tym laboratorium. Niezmiennie trzymam kciuki!!
-
Co z ta diagnostyką.ostatnio ? Albo chrzanią albo wcale nie dają wyników.
Tak w ogole to dzień dobry :*
2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 😇
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙