KWIETNIOWE TESTOWANIE 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
RESET tajniaczy urodziny??? czy ja coś nie doczytałam? Ponieważ ja mam manie wklejania fotek to specjalnie dla Ciebie Reseciku sto lat i spełnienia marzeń i jeszcze żeby nadeszła wreszcie ta @ wredna!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e0a586a42edf.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2018, 23:40
reset lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lunaris wrote:RESET tajniaczy urodziny??? czy ja coś nie doczytałam? Ponieważ ja mam manie wklejania fotek to specjalnie dla Ciebie Reseciku sto lat i spełnienia marzeń
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e0a586a42edf.jpg
Za 20 min jej odtajniaczymyLunaris, reset lubią tę wiadomość
-
Frelcia wrote:Nie ma nie czekajcie
Idźcie spać.
Tyle czekamy ze te 20 min to już pikus :* ściskam Cie mocno i wspieram duchowo -
Dokładnie, również nigdzie się nie wybieram!
-
nick nieaktualny
-
Mnie też się spać jakoś nie chce -może łaskawie podadzą :* powinni Ci prezent za to czekanie wysłać!
-
Mmmmm wypiłabym teraz Malibu jakieś alkoholowe zachcianki mi się włączają Reset polewaj!
-
A ja po tak emocjonującym (wciąż jeszcze trwa) dniu to tylko czystą bez popity
Minie Black lubi tę wiadomość
-
Żołądkowa Figowa!
Siwulec, Flowwer, reset lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySiwulec wrote:A ja po tak emocjonującym (wciąż jeszcze trwa) dniu to tylko czystą bez popity
Edit. Z CIEKAWOŚCI! Ile masz lat? Czuję, że jesteśmy w podobnym wiwkuWiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2018, 23:58
Siwulec lubi tę wiadomość
-
A ja winko już prawie obalilam.. jak jutro mam żyć to te wyniki muszą już dojść. Inaczej wydoję wszystko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2018, 23:58
7.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu
👰 36 LAT
AMH 17.11 (1.05-55)
AMH (2021 rok) 25.2
ANGELIUS- zabieg jajniki i reszta u mnie ok.
🧑37 LAT
Nasienie słabe 09.2021
Liczba plemników 12 mln ( norma od 39 mln)
Morfologia 2%
Lepkość za duża
Starania o dzieciątko od 9 lat 😔😔😔
Nasienie 03.2022 😰😰😰
Liczba 6,9
Morfologia 2%
09.2023
Za mała ilość żeby zrobić morfologię 😭
07.12.2023 zabieg żylaków powrózka nasiennego 🙏
CZEKAMY NA CIEBIE MALUSZKU ❤️❤️