KWIETNIOWE TESTOWANIE 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMinie Black wrote:Aaa aaa! Zapomniałam prawie przez to dzisiejsze napięcie.
Nie wytrzymałam i osikalam owulaka. No nie uwierzcie - wysmial mnie, że zawsze mam owu 18 dc, a sikam 7 dcnowa na dzielni lubi tę wiadomość
-
dziewczyny PRZEPRASZAM że dopiero się odzywam teraz
Melduję się po wizycie z przygodami: od 10 siedziałam pod gabinetem, dr przyszedł o 12! weszłam czwarta przed 13... i siedziałam w gabinecie pół godziny (baby pod drzwiami mało mnie nie zjadły). Dr bardzo dokładnie zbadał, pobrał cytologie wymazy dał plik badań i założył książeczkę ciąży. L4 -na tydzień! za tydzień kolejna wizyta z wynikami. USG nie było tak myślałam...
Nic więc twórczego wizyta nie wniosła, gdyby nie to że kolejna za tydzień to poszłabym na USG prywatnie. Może mi zrobi na kolejnej?
Po wizycie miałam przygody- rozwaliłam telefon wracając do domu...a w domu Ciastek! Zrobił mi niespodziankę i wrócił wcześniej Byliśmy w kinie i na obiedzie, zabraliśmy dziecko na plac zabaw a potem zakupy i wieczór dla rodziny. Dopiero teraz dał mi siąść do kompa
Przepraszam jeszcze raz że kazałam Wam tyle czekać :*
Biorę się za nadrabianie!Siwulec, nenusia, frezyjciada, MamaFabianka, Achia, Yoselyn82, Meśka, Minie Black, Bajkaaa, reset, KateKum, by7mistake, Jeżowa, Kargo31, Barbarka1984, nowa na dzielni, Cabrera, -Mamunia-, Anna Stesia, Lucia88, Sarna84, admiralka, bondzik007, Angelika83, Emiilka, Lena21, Paulina_2603, Sanka, Bocianiątko, Czrna 81, ANkaG, Malgonia, blue00, MaryAnn, Morusek, Minnie89, KateHawke, moyeu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lunaris wrote:dziewczyny PRZEPRASZAM że dopiero się odzywam teraz
Melduję się po wizycie z przygodami: od 10 siedziałam pod gabinetem, dr przyszedł o 12! weszłam czwarta przed 13... i siedziałam w gabinecie pół godziny (baby pod drzwiami mało mnie nie zjadły). Dr bardzo dokładnie zbadał, pobrał cytologie wymazy dał plik badań i założył książeczkę ciąży. L4 -na tydzień! za tydzień kolejna wizyta z wynikami. USG nie było tak myślałam...
Nic więc twórczego wizyta nie wniosła, gdyby nie to że kolejna za tydzień to poszłabym na USG prywatnie. Może mi zrobi na kolejnej?
Po wizycie miałam przygody- rozwaliłam telefon wracając do domu...a w domu Ciastek! Zrobił mi niespodziankę i wrócił wcześniej Byliśmy w kinie i na obiedzie, zabraliśmy dziecko na plac zabaw a potem zakupy i wieczór dla rodziny. Dopiero teraz dał mi siąść do kompa
Przepraszam jeszcze raz że kazałam Wam tyle czekać :*
Biorę się za nadrabianie!
Nie rób nam tego więcej proszę
NO to teraz czekamy na USG
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lunaris cieszę się, że się odezwałaś super, że spedziliscie razem dzień
Kciuki za kolejną wizytę!👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Lunaris uffff, cale szczęście ze z Wami wszystko w porządku, na prawdę sie tu martwilysmy:)
Frelcia, dzisiaj jest taka dobra fala, ze dobra wiadomość od Ciebie tylko zwieńczy ten dzień. Kciuki zaciśniętestarania od IX 2016r.
endometrioza
Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą. -
Frelciu, czekam z Tobą!:*
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
Rany dziewczyny PRZEPRASZAM jeszcze raz!
Przeczytałam wszystko i aż mi głupio że tak dziś o sobie tylko mogłam z Ciastka telefonu dać Wam choć znać (ps tel dalej nie mam życie bez dzwonka jest piękne!).
Jedyny plus że wynik Frelci przede mną
YOS chyba ostatnia jestem dzisiaj ale Kochana jesteś Mamusią!
ANkaG gratulacje
Lamciu Tobie gratki na obu wątkach zostawiam i zazdraszczam słitfoci KropciaYoselyn82, ANkaG lubią tę wiadomość
-
Ja się czuję nieusprawiedliwiona więc mogę okupować do rana