KWIETNIOWE TESTOWANIE 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPowiem Wam że takiego POZYTYWNEGO dnia na forum jak dzisiejszy nigdy nie było!!!
Zwieńczeniem będzie Lunaris i pozytywna beta Frelci
Strasznie się cieszę Waszym szczęściem.panan12, Bajkaaa, Czrna 81, Lucia88, s1985, admiralka, Emiilka, Morusek lubią tę wiadomość
-
Kingulla wrote:Reset to może tak jak Bajka pisze, wysokie ft4 świadczy o dobrej wchłanialności leków i tyle. Najlepiej skonsultuj się z endo, co będziemy gdybać.
Jasne, do endo pójdę, ale jak wyniki się pokazują,to lubię sobie je pooglądać sama
Przegapiłam post Bajki,bo pisałam z auta, ale to może być ten trop... Zwłaszcza, że tsh też się ładnie obniża. A teraz pilnuje się jak jeszcze nigdy, przez godzinę od wzięcia leków nic nie jem i nie piję nawet kawy!
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
lamka wrote:20.04 kolejna wizyta dziękuję!
Frelcia jak się trzymasz?
Frelcia pisała, że idzie się zdrzemnac i nastawia budzik na 23, by wziąć leki i sprawdzić wynik, więc pewnie napisze dopiero po 23iej.lamka lubi tę wiadomość
PRZERWA W STARANIACH
29.05- neurolog
31.05- psychiatra -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Minie Black wrote:Ja odleciałam na drzemke, chociaż będą siły w nocy
Tylko martwi mnie też nieobecność Lunaris.... To już prawie 12 godzin od wizyty, smyk już zamknięty
Za to Ciastek już pewnie wrócił
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2018, 21:18
Czrna 81 lubi tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Kingulla wrote:Anna Stesia ja nie zmieniam pracy, tylko umowa kończy mi się w sierpniu (miałam na 3 lata), a od września mam dostać nową. Jeśli nie zajdę w ciążę do tego czasu to na pewno dostanę na stałe, natomiast jak zajdę to chyba przedłużą mi tylko do dnia porodu. To pewnie zależy od dobrego serca dyrektora
Też się martwię o Lunaris.
A to przepraszam, nie zrozumiałam. Tak czy owak życzę Ci, żeby było tak, jak sobie planujesz! -
nick nieaktualnyA ja 19.04 mam już najprawdopodobniej usg połówkowe!!!! jak to szyyyyybko minęło, a pamiętam jak dziś moment w którym chciałam wyrzucić test do kosza, bo przecież na bank nic z tego, kto normalny testuje w cyklu bezowulacyjnym...
Martwię się o Lunaris, weźcie mnie jakoś telepatycznie obudźcie jak się odezwie a ja zaniemoge.... -
Anna Stesia- urodziny mam jutro, ale dziękuję za życzenia!:* Powoli zaczęłam świętować za sprawą koleżanek z pracy
Anna Stesia lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny