KWIETNIOWE TESTOWANIE 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja z tych nerwów już wszystkie kwiatki poprzesadzalam w domu i zasialam maciejke na balkonie... zaraz chyba złapie szmatę do podłóg...
ANkaG, Czrna 81, Minie Black lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Odpadam.
Frelcia - trzymam kciuki przez sen.
I za Lunaris też - cokolwiek się dzieje, oby to było coś dobrego
Dobranoc, dziewczyny!
Yolselyn czy Ty dasz radę dziś zasnąć po takich emocjach? A może już rzuciłaś się oglądać inspirujące foty dziecięcych pokoików? -
Anna Stesia wrote:A to jutro w takim razie złożę raz jeszcze
Kochana jesteś!
Póki co zamiast życzeń poproszę tylko o dobre wyniki Frelci i Lunaris. Dziewczęta, czekam i trzymam kciuki!Anna Stesia lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualnyMinie a może jakaś kawka 20.04? :->
Kochane ja już nie wytrzymam, muszę się położyć. Niestety Tarzanolamka bardzo lubi spać.
Pewnie rzucę okiem w nocy jak wstanę na siku na wynik Frelci. Mam nadzieję, że Lunaris się odezwie. Dobranoc.Siwulec, reset, Luna1993, Mini89, admiralka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja też juz uciekam. Po jednej lampce wina szumi w głowie więc trzeba iść spać. Jak tylko jedno oko się otworzy będę zaglądać i doszukiwać się bety Frelci i wiadomości od Lunaris.
Jutro rano będę czekać na Lunaris z pasem ! dostanie ode mnie bęcki za takie trzymanie nas w niepewności, że jej się odechce no chyba, że bęzie miała dobre wytłumaczenie żartuję sobie oczywiśći, ale bardzo martwię się o Lunaris i czekam niecierpliwie na wieści.
Dobranoc dziewczyny ! Reset, ostatni łyk mojego winka za Twoje zdrowie. Przyspieszone 1oo lat ! :*reset, Luna1993 lubią tę wiadomość
2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 😇
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
04.10 beta dla kliniki 6,7;prog 27;estradiol 1000
07.10 - beta 3,1 cb?
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium) 27.11 😇 💔 -
s1985 wrote:Dziś nie zaczynam bo ja sama ich nie robię
Nawiasem to ja wolę sama sobie zrobić niż komuś wrrr na samą myśl mam ciarki...
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Ja tez juz nieprzytomna. Pewnie nim sie ostatecznie ogarne do spania to minie chwila, ale tej 23 moge nie doczekac.. swoja droga to oni zycia w tym labie nie maja i bety po nocach sprawdzaja? Masiatra
-
nick nieaktualny
-
Malgonia wrote:Ja tez juz nieprzytomna. Pewnie nim sie ostatecznie ogarne do spania to minie chwila, ale tej 23 moge nie doczekac.. swoja droga to oni zycia w tym labie nie maja i bety po nocach sprawdzaja? Masiatra
Nie jojcz !! Tostala godzinka a to raptem 60 minut w tak doborowym towarzystwie zleci jak 5 min ! Idź się uszykuj i widzimy się w łóżku - jakkolwiek to brzmi-Mamunia-, Amal, nenusia, Morusek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMi podobnie jak Kingulli po jednej lampce wina zaszumialo
Także reasumując:
Lamka, naprawdę fajnie ze się udało
Yos: jesteście wielcy, jeszcze raz gratulacje:)
Nika: nieustające kciuki i pozytywne myśli w Wasza stronę
Reset: Twoje zdrowie, wszystkiego naj
Frelcia: trzymam kciuki i cały czas zaglądam
Lunaris: mam nadzieje, ze zatraciła się w szczęściu
Amal i AnkaG: dla Was również gratulacje
Kurczę, dzięki tym pozytywnym wiadomościom naprawdę mi lżej ze swoim niepowodzeniem...Amal, Yoselyn82, reset, admiralka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Minie Black wrote:Aaa aaa! Zapomniałam prawie przez to dzisiejsze napięcie.
Nie wytrzymałam i osikalam owulaka. No nie uwierzcie - wysmial mnie, że zawsze mam owu 18 dc, a sikam 7 dc
Nie wierze -
nick nieaktualny