KWIETNIOWE TESTOWANIE 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Frelcia to jakaś kpina po co w 12 i 14 dpt każą sie kluc..nie potrzebne to jest. Co innego jak bedzie dodatni wynik a jak ujemny to po co. Tylko nie potrzebnie cie stresują tym. Ja sie nikogo nie pytałam i nie słuchałam w klinice ze mam iść tak pozno, poszłam na bete wcześniej i tyle. I dobrze zrobiłam.Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Achia wrote:Tak. 1,44 w czwartek
Bocianiątko, golonat lubią tę wiadomość
-
Achia w takim razie gratuluje a tamta beta to pewnie tak jak pisalysmy. Mega szybko zlapalas kropka
Achia lubi tę wiadomość
2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 😇
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
04.10 beta dla kliniki 6,7;prog 27;estradiol 1000
07.10 - beta 3,1 cb?
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium) 27.11 😇 💔 -
Achia wrote:Frelcia nie wierzę że nie ma wyników!
Ja siknelam.spodziewalam się bieli vizira.a tu to. Widzicie coś?to evap?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2b929f377ebf.jpg -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle pogoda ja musiałam wstać po 6 i widziałam piękny wschód słońca ale o 7 znowu wskoczyłam do łóżka na godzinkę bo o 8 już miałam taki głód ze szok! Szkoda że dalej nic nie wiemy Frelcia ;( Ale Achia piękny test z rana a kreseczka jak malowana Ja się nie będę rozczulac nad sprzątaniem dzisiaj szkoda pogody a w poniedziałek wyjeżdżamy świętować 30te urodzIny mojego M i w środę wrocimy także znowu będzie kurz więc zrobimy to w środę albo czwartek a dzisiaj na skróty i na podwórko
Reseciku życzę spełnienia marzeń czyli przede wszystkim zdania egzaminu i pozytywnego testu ciazowego -
Frelcia dasz radę życ w takim stresie do wtorku?
ja bym paznokcie z całymi dłońmi obgryzła.. no i jeśli masz fasola to nie potrzebnu mu taki stres. A na pewno masz!!
Reset dużo dużo zdrowia, spełnienia najcudowniejszego marzenia i satysfakcji z pracy !!reset lubi tę wiadomość
-
Achia wrote:Sikalam w domu ale wzięłam test na pole żeby męża nie budzić
Jezu chciałabym żeby to było to...test zrobię w poniedziałek.ale beta we wtorek bo w poniedziałek idę na 6 do pracy...
Im szybciej zbadasz betę i proga tym lepiej - może być tak, że proga trzeba podkoksować (jakby co, to Cię poratuję z moich zapasów)Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2018, 08:39
-
Reseciku ! Wszystkiego najlepszego ! Życzę Ci zdrowka, milosci i spelnienia wszystkich marzen :* trafil Ci sie piekny dzien na swietowanie bo w krk chyba tez slonecznie
Jakie plany na dzis ?
reset lubi tę wiadomość
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
Hej! No pięknie, ja wstaje a Wy siuracie i to na różowo achia gratuluję, to musi być fasolka!!!
Widzisz zabieg okazał się skuteczny:)
Frelcia kurcze ale lipa z ta beta. Ja bym wyszła z siebie... Ale w nagrodę wynik napewno będzie + więc warto czekać!
Reset w dniu Twoich urodzin porządnie się wybawię i opije Twoje zdrowie !!! Życzę Ci fasola i zdanego egzaminu, bo reszta mało ważna. Żebyś była szczęśliwa ♥️reset, Achia lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Meśka wrote:Reseciku ! Wszystkiego najlepszego ! Życzę Ci zdrowka, milosci i spelnienia wszystkich marzen :* trafil Ci sie piekny dzien na swietowanie bo w krk chyba tez slonecznie
Jakie plany na dzis ?
W Krakowie słońce, a obok chrapie chory M., więc z planów urodzinowo - rocznicowej (mamy 2 rocznicę zaręczyn, chłop się zmobilizował na moją trzydziestkę ) randki raczej nici. A że dostałam @ to może się polenię urodzinowo?
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualnyStaraczkaNika wrote:Jedź teraz! Na matarnię albo na Kartuską do Brussa! Wynik po 2 h!
Im szybciej zbadasz betę i proga tym lepiej - może być tak, że proga trzeba podkoksować (jakby co, to Cię poratuję z moich zapasów)StaraczkaNika lubi tę wiadomość
-
Reset wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! Przede wszystkim zdrowia, miłości, samych dobrych ludzi dookoła oraz spełnienia wszystkich Twoich planów i marzeń
Frelcia, ale przegięli z tymi wynikami trzymam nadal mocno kciuki!
Achia, na Twoim miejscu leciałabym na betę
reset lubi tę wiadomość
-
Achia - cichutko gratuluję! Krzyczeć głośno - tak żebyś usłyszała z Krakowa w Gdańsku - będę po becie
Achia lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Achia wrote:Jedziemy na matarnie. A tam na miejscu wykupie badanie czy przez neta?lekarz kazał mi po teście brać duphaston 2xdziennie. Więc jak beta wyjdzie to i tak go wezmę.
Ja mam skopane hormony więc zbadałam też TSH, Ft4 i estradiol - też w brussie ale na Kartuskiej. Razem to wyszło 140-coś, ale dla spokoju chyba wartoWiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2018, 08:49
-
reset wrote:W Krakowie słońce, a obok chrapie chory M., więc z planów urodzinowo - rocznicowej (mamy 2 rocznicę zaręczyn, chłop się zmobilizował na moją trzydziestkę ) randki raczej nici. A że dostałam @ to może się polenię urodzinowo?
-
nick nieaktualny
-
Achia dla mnie to typowa ciążowa krecha. Więc już nawet nie po cichutku ale ci gratuluję !!!!!7.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu
👰 36 LAT
AMH 17.11 (1.05-55)
AMH (2021 rok) 25.2
ANGELIUS- zabieg jajniki i reszta u mnie ok.
🧑37 LAT
Nasienie słabe 09.2021
Liczba plemników 12 mln ( norma od 39 mln)
Morfologia 2%
Lepkość za duża
Starania o dzieciątko od 9 lat 😔😔😔
Nasienie 03.2022 😰😰😰
Liczba 6,9
Morfologia 2%
09.2023
Za mała ilość żeby zrobić morfologię 😭
07.12.2023 zabieg żylaków powrózka nasiennego 🙏
CZEKAMY NA CIEBIE MALUSZKU ❤️❤️