KWIETNIOWE TESTOWANKO ;) 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
sucha wrote:Hej, ja testuję w środę jak uda mi się wytrzymać. A powiedzcie mi, czy któraś z was miała może okropny ból jajnika, szczególnie jednego w okolicach 8-9dpo? Mnie od wczoraj tak boli, że już się zastanawiam czy wszystko dobrze.
Ja tak miałam w poprzednim cyklu - prawy janik mnie dobry tydzień naparzał i czytaj jakby zaksawy w pachwinie. Nic sie nie stało, jedyne co to miałam 2 dni wcześniej juz plamienia. W tym cyklu nic mnie kompletnie nie boli (biorę magnez w sporej dawcę, nie wiem czy to moze mieć wpływ, ciekawa jestem czy będę miała plamienia przed @)2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nick nieaktualnysucha wrote:Hej, ja testuję w środę jak uda mi się wytrzymać. A powiedzcie mi, czy któraś z was miała może okropny ból jajnika, szczególnie jednego w okolicach 8-9dpo? Mnie od wczoraj tak boli, że już się zastanawiam czy wszystko dobrze.
-
Flowwer wrote:Tak tu wieczorem bedą pozytywne bety i testy a ja ruszam na Coloseum. Jaskółki mnie obudziły
Owocnego zwiedzania życzę! Pomódl się za mnie Ze swojej strony mogę dodać, że żeby wspomóc modlitwę to zastosowaliśmy się do zaleceń Ginki i parzyliśmy się jak króliki cały weekend
Achh jak tam musi być pięknie! Pięknej pogody życzęnowa na dzielni, Bocianiątko, madzia8lenka, Karma88, Amy333, Flowwer lubią tę wiadomość
-
hura2017 wrote:melduje, że przyszła wredna @
w sumie to juz jestem zaprawiona i nie mam juz łez i emocji.
Więc ropoczynam walke od nowahura2017 lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Iiiii są dwie kreski!!
Bocianiątko, KateHawke, sucha, madzia8lenka, Karma88, syl007, Rucola, gg88, Maja84, starawyga, emi2016, Roxanne, Agniechaaaa, Psuła, Flowwer, Zielona1911, malinowaemi, Taliana85, E_w_c_i_a, Lejka lubią tę wiadomość
01.02.2014r ur. Kacperuś słoneczko moje ❤ -
kejtix gratuluję. :* Leć na betę.
Dziewczyny pytanko mam. Chcę sprawdzić jeszcze poziom homocysteiny, b6, b12 i kwasu foliowego. Czy w dowolnym dniu cyklu mogę to zrobić?Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualnyCzesc. Gratuluje II kresek.
Ja jeszcze tydzien do testowania, ale juz zaczynam swirowac. Najchetniej bym juz zrobila test, ale obiecalam sobie ze tym razem az @ spozni. Maciupenka nadzieja jest bo ten cykl wydaje mi sie inny np zero bolu piersi, a zawsze po owulacji nie daly sie dotknac. No ale ja co miesiac cos upatrze, haha:) -
ale ovufriend mnie w bambuko zrobiło ;p dało mi premium na cykl po poronieniu ehh... odzwyczaiłam się od kolorków na ovuTomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
Hej. Jestem dobrej myśli. Spóźnia mi się tydzień i mili mnie. Ale z testem czekam jeszcze. Ostatnio zrobiłam zbyt wcześnie wyszła bladziocha a potem poronilam . Matwie się tylko jednym. Dwa dni przed spodziewana miesiączka. Wypilam 3 piwa. Ogólnie nie piję ale była imprezka rodzinns a wódki nie piję no i jakoś się nazbierało.Oczywiście było to w ciągu 4- 5 godzin. Ale byłam pewna że dostanę miesiaczkr. Bolał brzuch miałam wzdęcia. Gdybym coś podejrzewają nie tknela bym. I teraz już się martwię choc jeszcze nawet testy nie zrobiłam.
-
SSunny' wrote:Hej. Jestem dobrej myśli. Spóźnia mi się tydzień i mili mnie. Ale z testem czekam jeszcze. Ostatnio zrobiłam zbyt wcześnie wyszła bladziocha a potem poronilam . Matwie się tylko jednym. Dwa dni przed spodziewana miesiączka. Wypilam 3 piwa. Ogólnie nie piję ale była imprezka rodzinns a wódki nie piję no i jakoś się nazbierało.Oczywiście było to w ciągu 4- 5 godzin. Ale byłam pewna że dostanę miesiaczkr. Bolał brzuch miałam wzdęcia. Gdybym coś podejrzewają nie tknela bym. I teraz już się martwię choc jeszcze nawet testy nie zrobiłam.
Nie martw się. Fasolkowi to na razie nie zaszkodzi. Tym bardziej, że to tylko 3 piwka -
Ancyś wrote:Dziewczyny! Śnił mi się dzisiaj pozytywny test! Albo podświadomość bawi się ze mną i fłata mi figle, albo to co innego. A przeglądam, że przez Ovu jednym z objawów są "dziwne sny" ha! Od razu mi się humor poprawił.
kejtix - GratulacjeNinka-2009 po 12cs i wspomaganiem clo i duphaston
TSH-1,22
Pierwszy cykl z wiesiołkiem i w ogóle
Prolaktyna kiedys zbijana bromergonem a obecnie nie mam pojęcia czy mam z nią problem... próbujemy naturalnie
http://ovufriend.pl/graph/31aca3d8bbd64a4cdfc149ffc57a5afc