KWIETNIOWE TESTOWANKO ;) 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
summer86 wrote:Dziewczyny, detektor pokazuje szanse na ile wiarygodny jest test w danym dniu - on nie określa szans na ciążę. Ja to przynajmniej tak rozumiem.
-
Schmetterling wrote:W marcu robiłam wymaz z cewki: Mycoplasma i Ureoplasma, wyszło ok.
I w kierunku Chlamydii, też ok.
A co konkretnie Ci wyszło?
Dzięki za info!
Miałam Streptococcus b-hem. gr. B
I Gardnerella vaginalis
Wyleczylam. Zaczęłam przyjmować Trivagin i po 3 miesiącach pojawił się płodny sluzWiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2017, 21:15
Schmetterling lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymalinowaemi wrote:Tego Ci życzę z mojego doświadczenia to lepiej testować w dniu spodziewanej @, bo wtedy nie masz dodatkowego stresu, że może za wcześnie testowałaś i dlatego blado, a tak to powiedzmy konkret
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Flower ja nic nie mowie ale..... pamietasz jak mnie wysypalo na kropka?
Barbarka1984, Karma88, Flowwer, Bocianiątko, Maja84, KateHawke lubią tę wiadomość
-
-Monika- wrote:Dziewczyny a ja zatestuje we wtorek, o ile mi masakrycznie temperatura nie spadnie Jestem zapisana na wtorek więc wypełnią swą wolę i zrobię znaleziony tescik
Czekamy i wierzymy, ze test bedzie +-Monika- lubi tę wiadomość
-
Schmetterling wrote:A w jakich badaniach to wychodzi?
Jeśli jest to jakieś oczywiste pytanie, to sorki, nie znam się
Ja sie tez nie znalam
Popros u gina o posiew bakteryjny z pochwy. Powiedz, ze chcesz sprawdzic czy nie masz jakichs bakterii lub drozdzakow. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Schmetterling wrote:Tak Was czytam, to że nie możecie się doczekać testowania.
Ja od dawna już nie testuję, więc nie wiem po co jestem na forum "testowanie".
Niby zabrałam się za ponownie za temat: badania, wizyty u ginów, ale zawsze przed dniem wskazanym do testowania przychodzi okres.
Ja nie mam już siły patrzeć na jedną kreskę..
Schmetterling, mam dokładnie tak samo z testami.Schmetterling lubi tę wiadomość
-
Ja tam zatestuje juz z przyzwyczajenia chyba. Tyle miesiecy tak samo sie staralismy wiec na bank bedzie jak zwykle.
To chyba rytual u mnie na okres, zeby szybciej sie pokazal.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysummer86 wrote:Dziewczyny, detektor pokazuje szanse na ile wiarygodny jest test w danym dniu - on nie określa szans na ciążę. Ja to przynajmniej tak rozumiem.
-
Malinowaemi, w ktorym dpo jesteś? Detektor startuje chyba od 8 lub 9 dpo i wtedy pokazuj 18% szans na pozytywny test. Szanse rosną im bliżej do @.. bo wtedy bardziej wiarygodne są testy.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa tez cala w pryszczach a problemu z tradzikiem nie miewam. Powiedzcie mi, jak wyglada Wasz okres po duphastonie? Wczoraj mi sie zaczal- bez bolu co jest cudem.. po prostu nagle sie zrobilo mokro, zagladam w majtki a tam poczatek okresu.. ale co ciekawe- dzis rano zalozylam podpaske i krwi jest tylko co kot naplakal i to w prawie ze czarnym kolorze. Zdarzala Wam sie tak?
-
mycha91 wrote:Flower ja nic nie mowie ale..... pamietasz jak mnie wysypalo na kropka?
Maja84 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄