KWIETNIOWE TESTOWANKO ;) 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale mnie wysypało w oczach przybywa mi trądziku masakra ja nigdy nie miałam trądziku!!!!! Jedynie teraz jedna dioda przed ovu. Wygladam jak nastolatka
madzia8lenka, Maja84, Barbarka1984, Bocianiątko, Sarna84 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Ale mnie wysypało w oczach przybywa mi trądziku masakra ja nigdy nie miałam trądziku!!!!! Jedynie teraz jedna dioda przed ovu. Wygladam jak nastolatka
To może znak że zrobi się zielono i będzie piękna kolejna ale zasłużona kreseczka i długo wyczekiwana -
-Monika- wrote:Ja do12 dpo okresu dostanę Dzisiaj już mam lepszy humor, hociaż jak widze Memka to nerwicy dostaję, ale te słońce, ciepło na dworze jestem pozytywnie nastawiona.
Ale masz fajnie, u mnie pochmurno, słońca brak więc ponuro Mi dziś jak na razie nerw na wszystko przeszedł, w ogóle wszystko mi przeszło
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Flowwer wrote:Ale mnie wysypało w oczach przybywa mi trądziku masakra ja nigdy nie miałam trądziku!!!!! Jedynie teraz jedna dioda przed ovu. Wygladam jak nastolatka
Kwitniesz A fasolka razem z Tobą! Już się nie mogę doczekać aż powiem "a nie mówiłam"Karma88, Psuła lubią tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Witam Dołączam się do grupy Jutro będę testować, póki co nie wytrzymałam i zatestowalam 6 dni przed terminem @ i po 2 minutach była jedna krecha ale dziś wyciągnęła go z torebki i jest druga ale nie mam pojęcia kiedy się pojawiła:/
Flowwer lubi tę wiadomość
01.02.2014r ur. Kacperuś słoneczko moje ❤ -
nick nieaktualny
-
kejtix wrote:Witam Dołączam się do grupy Jutro będę testować, póki co nie wytrzymałam i zatestowalam 6 dni przed terminem @ i po 2 minutach była jedna krecha ale dziś wyciągnęła go z torebki i jest druga ale nie mam pojęcia kiedy się pojawiła:/
Witamy To trzymam kciuki, żeby następny teścik od razu pokazał 2 kreseczki A który to cykl starań i który dpo?
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
nick nieaktualny@sie rozhulala na całego, brzuch boli. Wylazlam z łóżka tylko na śniadanie. Teraz leżymy z M, ja jem lody, przynajmniej jakaś rozrywka. Jestem nastawiona bojowo w tym cyklu... bo od maja do sierpnia musimy chyba odpuścić... mówię chyba, choć wiem ze musimy, ale nie wiem czy dam radę... na ślub siostry nie chciałabym pójść ani miesiac po porodzie ani w 9 miesiacu.. czy oni nie mogli tego terminu inaczej ustawić? Wrrr.... wiem ze to głupie ale strasznie mnie to złości, ale to siostra.... nie wiem nawet czy robić w tym cyklu te badania, czy zrobic sam monitoring i starać sie normalnie a noz widelec sie uda, a dopiero w maju wszystkie badania na spokojnie, gdzie będziemy mogli trochę dać sobie odpoczac. Ale ja nie chce dawać sobie odpoczywać( czemu to wszystko musi sie tak komplikować. Mam wrażenie ze jeszcze jeden miesiac który zakończy sie @ a pójdę i ukradne komuś dziecko z wózka :p albo kupię tego krolika....
-
gg88 wrote:Cudowna historia:) chciałabym żeby i u mnie się tak skończyło:) ale miałam takie same przeczucie w tym cyklu ze cos jest nie tak... Wczoraj byl najgorszy dzień dziś już się lepiej czuję...w sercu zal ale trzeba żyć dalej na razie nie mówimy nikomu z rodziny tylko siostra wie która musiała mnie wyręczyć z wyjazdu do mamy...na razie nie chcemy nic mówić żeby nikogo nie martwic... Dziś jedziemy do teściów świętować imieniny mojego M wiec powiem wam ze ja żeby mniej myśleć to zabrałam się za pieczenie ciast i robienie salatek a M posprzatal cale mieszkanie kochany jest... Tylko w krytycznych momentach położyłam się na 2 h ale ja już tak mam nie potrafię uleżeć... I cały czas liczę ze beta już w poniedziałek będzie poniżej jeden i będzie już normalny cykl z owulacja... Nie chce zwlekać chce dalej walczyć o zdrowa fasolkę
gg88 dzielna babeczka jesteś. Piekło niestety się przy poronieniu przechodzi, ale grunt to jakoś sobie głowę zająć. Czymkolwiek. Ja zawsze kochałam gotować, piec, ale jak te komplikacje były przy ciązach to od 3 lat w sumie tylko robiłam minimum. Dziś pierwszy raz od wieków upieklam moja kochaną bezę.
Magda1984 wrote:Dzień dobry dziewczynki Zrobiłam dzisiaj 2 testy i na obu są piękne 2 kreski:) Nie mogę uwierzyć! 4 lata starań, pół roku po poronieniu! Teraz tylko modlę się, żeby wszystko dobrze się skończyło za 8 miesięcy:)
Magda gratuluję!!!
Ja dziś mam albo 11 dpo albo 6 dpo... Już bym testowała, ale chyba do wtorku się wstrzymam.
Magda1984 lubi tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Oglądałam trochę obecne wykresy i jest tyle obiecujących, że humor mi się poprawił będą się sypały niedługo, czuję to!
Maja84, Bocianiątko, Karma88 lubią tę wiadomość
5 lat starań o pierwszą fasolkę.
05.2016 -poronienie zatrzymane 12 tc
Problem męski -
Magda1984 wrote:Dzień dobry dziewczynki Zrobiłam dzisiaj 2 testy i na obu są piękne 2 kreski:) Nie mogę uwierzyć! 4 lata starań, pół roku po poronieniu! Teraz tylko modlę się, żeby wszystko dobrze się skończyło za 8 miesięcy:)
Magda gratulacje!!!! Ciesze ze się z Twojego szczęścia, życzę zdrówka i spokojnej ciążyMagda1984 lubi tę wiadomość
-
Magda, ogromne gratulacje! Dajesz nam tu weteranką nadzieję, że może i nam się w końcu uda. Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrzeMagda1984 lubi tę wiadomość
-
summer86 wrote:Flowwer, jesteś już w Rzymie?
Flower leci o 15. W Rzymie bedzie kolo 17. Wieczorem sie pewnie odezwiesummer86 lubi tę wiadomość