KWIETNIOWE TESTOWANKO ;) 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Maja84 wrote:O masz! Gorsza niż detektor
Maja84, Barbarka1984, Bocianiątko, Karma88 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Flowwer wrote:A co ci dało do myślenia że się udało ?
Dziękuję za wszystkie gratulacje i mocno trzymam za Was kciuki!Flowwer, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
Magda1984 wrote:Wg OF to 11 dpo, ale wg mnie 13 dpo. Miałam dobre przeczucie w tym cyklu
Rozsyłam wiruski i czekam, aż u Was też się zazieleni:)
Jak spojrzałam na twój wykres to też pierwsze co pomyślałam że pewnie owu było 2 dni wcześniej niż of pokazuje.
Super wiadomość!!! dajesz ogromną nadzieję długodystansowym staraczkomMagda1984, nowa na dzielni lubią tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Magda1984 wrote:Jak zobaczyłam na wykresie skok temp., od razu mówiłam M, że wierzę, że się uda. Że nasze niepowodzenia były spowodowane moim brakiem owulacji, więc skoro ona wróciła, to musi się udać No bo dlaczego akurat po tylu latach rozczarowań nie moglibyśmy mieć w końcu szczęścia? I tak się pozytywnie nastawiłam, że nie mogło być inaczej:) A później widziałam drobne objawy, których normalnie nie mam. Chociaż starałam się nie nakręcić, bo to nie pierwszy cykl, w którym czułam, że się udało. Ale jednak coś mi mówiło, że tym razem naprawdę jest inaczej.
Dziękuję za wszystkie gratulacje i mocno trzymam za Was kciuki!
Flowwer - widzisz to do ciebie wiadomość!!! U ciebie będzie tak samo, więc koniec z pesymizmem. Masz się nastawić pozytywnie jak Magda i wierzyć z całych sił
Madziu naprawdę super, wyczekałaś swoje szczęście. Gratuluję!!!!! i tak troszkę zazdroszczęFlowwer, Magda1984 lubią tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
nick nieaktualny
-
Maja84 wrote:Flowwer - widzisz to do ciebie wiadomość!!! U ciebie będzie tak samo, więc koniec z pesymizmem. Masz się nastawić pozytywnie jak Magda i wierzyć z całych sił
Madziu naprawdę super, wyczekałaś swoje szczęście. Gratuluję!!!!! i tak troszkę zazdroszczęMaja84 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Maja84 wrote:Jak jutro nie ulegnę to najwcześniej chciałabym 12dpo
Maja84 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Madziu gratuluje bardzo teraz tylko zdrowo sobie rośnijcie przez kolejne miesiące cudowne wiadomości od rana. Na razie mamy 5 fasolek ale czuje,że ten nadchodzący tydzień będzie przełomowy dla wszystkich naszych staraczek a ja czekam do wtorku i umawiam się na monitoring do tego robię już testy owu ale to za wcześnie,ale muszę mieć pewność i modlę się do Boga aby była w przyszłym tygodniu,bo dopiero w Wielki Piątek mąż wraca mi do domu.
Magda1984 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Madziula100 wrote:No w końcu się tutaj czerwieni ❤️❤️❤️
Gratulacje dziewczyny!!! A my walczymy dalej, choć ja to teraz raczej odpoczywam... jakiś wirus mnie dopadł przeziębieniowy...
A może okaże się po tym wirusku fasolka,a Ty kiedy testujesz? Bo chyba na 10 masz testowanie jak dobrze pamiętam -
madzia8lenka wrote:Madziu gratuluje bardzo teraz tylko zdrowo sobie rośnijcie przez kolejne miesiące cudowne wiadomości od rana. Na razie mamy 5 fasolek ale czuje,że ten nadchodzący tydzień będzie przełomowy dla wszystkich naszych staraczek a ja czekam do wtorku i umawiam się na monitoring do tego robię już testy owu ale to za wcześnie,ale muszę mieć pewność i modlę się do Boga aby była w przyszłym tygodniu,bo dopiero w Wielki Piątek mąż wraca mi do domu.
madzia8lenka lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Przyganiał kocioł garnkowi !!!!
Hahahaha bo któraś musi myśleć pozytywnie i w tym miesiącu padło na ciebieFlowwer lubi tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml