KWIETNIOWE TESTOWANKO ;) 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Cześć siostry tez to właśnie robię!!!Ninka-2009 po 12cs i wspomaganiem clo i duphaston
TSH-1,22
Pierwszy cykl z wiesiołkiem i w ogóle
Prolaktyna kiedys zbijana bromergonem a obecnie nie mam pojęcia czy mam z nią problem... próbujemy naturalnie
http://ovufriend.pl/graph/31aca3d8bbd64a4cdfc149ffc57a5afc -
nick nieaktualnystarawyga wrote:ja na bierząco przeglądam wózeczki ceny itp. wiele rzeczy kupię a z wielu zrezygnuję wiem ze wózek z gondolą kupię używany bo już wiem jak szybko przejdę na spacerówkę lekką ;)pierwsze pietro bez windy i brak miejsca na wózek na parterze
ja tez juz mam wybrany wozek i wszystko co bym chciala kupic. ciuszki ( gdyby byl chlopiec) to mam juz po moim synku. ale marze dziewczyncestarawyga, Flowwer, Maja84 lubią tę wiadomość
-
carollx25 wrote:ja tez juz mam wybrany wozek i wszystko co bym chciala kupic. ciuszki ( gdyby byl chlopiec) to mam juz po moim synku. ale marze dziewczynce
ciuszki bede miała po którejs z kolezanek bo pełno w ciązy lub urodziło a jak nie to część nowych część w ciuszku kupię,sama często coś ladnego dla siebie w ciuszku wyłapię dlatego uważam że warto tą opcję wybrać bo koszt tańszy a jakość często idealnaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2017, 20:51
Flowwer, Agniechaaaa, KateHawke lubią tę wiadomość
Ninka-2009 po 12cs i wspomaganiem clo i duphaston
TSH-1,22
Prolaktyna kiedys zbijana bromergonem a obecnie nie mam pojęcia czy mam z nią problem... próbujemy naturalnie
Ja przeprowadzam debatę myślową jutro 11 dpo i zastanawiam się nad betą albo poczekać do soboty to będzie 12 dpo, później święta i do środy w sumie nie mam szans na zawitanie do labu. Co myslicie kiedy iść?
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Ja przeprowadzam debatę myślową jutro 11 dpo i zastanawiam się nad betą albo poczekać do soboty to będzie 12 dpo, później święta i do środy w sumie nie mam szans na zawitanie do labu. Co myslicie kiedy iść?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2017, 20:59
Ninka-2009 po 12cs i wspomaganiem clo i duphaston
TSH-1,22
nick nieaktualnystarawyga wrote:ja mam córeczkę dlatego czekam na Jasia ale na Małgosię czeka moja córka brata nie bierze pod uwagę
ciuszki bede miała po którejs z kolezanek bo pełno w ciązy lub urodziło a jak nie to część nowych część w ciuszku kupię,sama często coś ladnego dla siebie w ciuszku wyłapię dlatego uważam że warto tą opcję wybrać bo koszt tańszy a jakość często idealna
moj Antos mowi ze chce dziewczynke w domu zobaczymy co z tego wyjdzie .jutro niby mam miec okres ale sluzujest bardzo duzo przezroczysty czasem mleczny i rozciagliwy... -
carollx25 wrote:moj Antos mowi ze chce dziewczynke w domu zobaczymy co z tego wyjdzie .jutro niby mam miec okres ale sluzujest bardzo duzo przezroczysty czasem mleczny i rozciagliwy...Ninka-2009 po 12cs i wspomaganiem clo i duphaston
TSH-1,22
starawyga wrote:w moim mieście mam diagnostykę całodobową więc w Wielkanoc też bym sie dostała a nawet nie wiedziałam o tym może u was też jest taka?
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
starawyga wrote:ja na bierząco przeglądam wózeczki ceny itp. wiele rzeczy kupię a z wielu zrezygnuję wiem ze wózek z gondolą kupię używany bo już wiem jak szybko przejdę na spacerówkę lekką ;)pierwsze pietro bez windy i brak miejsca na wózek na parterze
Ja cen nie ogladam, ale za to szyje wyprawki dla maluszkow: kokony, posciele, rozki, wypelniacze do wozkow... Sprawia mi to mnostwo radosciFlowwer, starawyga, Maja84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Hak ja zazdroszczę tym które mają juz jednego malucha wiem ze walczycie o kolejna dzidzie ale to musi być cudowne miec juz dzidzie
Czy wy macie przed @ piersi o strukturze grudek pod pachwinami? Jak by mi tam piersi przybyło nie wiem jak to w sumie określić.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyFlowwer wrote:Ja marzę o jednym małym cudzie bo na drugie nie mam szans.
Czy wy macie przed @ piersi o strukturze grudek pod pachwinami? Jak by mi tam piersi przybyło nie wiem jak to w sumie określić.
Ja pragnę chociaż jednego malucha, wiadomo bede walczyć dalej mamy w końcu bałwanki ale z jednym bedzie juz Nam lżej na serduchu -
Flowwer wrote:Ja przeprowadzam debatę myślową jutro 11 dpo i zastanawiam się nad betą albo poczekać do soboty to będzie 12 dpo, później święta i do środy w sumie nie mam szans na zawitanie do labu. Co myslicie kiedy iść?
W sobotę Im późniejszy dc tym lepiej, ale sama przecież wiesz to najlepiejFlowwer lubi tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Agniechaaaa wrote:Hak ja zazdroszczę tym które mają juz jednego malucha wiem ze walczycie o kolejna dzidzie ale to musi być cudowne miec juz dzidzie
Dokładnie tak samo często myślę Też marzę o chociaż jednym maluszku
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Maja84 wrote:W sobotę Im późniejszy dc tym lepiej, ale sama przecież wiesz to najlepiej
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Teraz Ty mnie musisz do pionu ustawić hahahahha
no właśnie widzę Ale spokojnie Tobie też wolno się nakręcać i tracić głowę hihihi
A tymi swoimi objawami to i mnie nakręcasz. Już czekam niecierpliwie na betę i modły zaczynam odprawiać, żeby była pozytywna Boszzz jak bym się cieszyła to nie masz pojęcia...jak z własnejBarbarka1984, Flowwer lubią tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny - tą biela vizira 10-12 dpo to Wy sie az tak nie sugerujecie...Bo to naprawde bardzo wcześnie! W pierwszej ciąży 16dpo miałam ledwo widoczny cień!Naprawdę ledwo ledwo było widać... W ciąży, którą poroniłam 15dpo miałam test śneżnobiały, więc byłam pewna, że się nie udało. Ale, że kolejnego dnia okresu nie było, a sikanie po testach sprawia mi zawsze ogromną przyjemność - to sobie siknęłam dla rozrywki, a tu szok... cień cienia - ale był!Nawet M potwierdził! 24h różnicy i testy przestały ziać bielą w me oczy...
Teraz owszem - sama byłam w szoku, bo 12dpo wyszły mi 2 wyraźne krechy - ale dam sobie rękę uciąć, że to dlatego, że 27 dni wcześniej byłam w ciąży i organizm to pamiętał.
Dlatego nie łamać mi się tu, tylko pierś do przodu i póki nie ma @ to testować! I tak Was podziwiam... bo ja to mogłabym sikać po testach kilka razy dziennie, póki okresu nie było widać...
Flower...a Ty tym bardziej nie spisuj tego cyklu na straty... Objawy masz bardzo obiecujące.... i ja wierzę mocno, że któryś bociuś podrzucił Ci bobaska❤Flowwer, KateHawke, Maja84 lubią tę wiadomość
19.10.2017 - nasz drugi cud
5.02.2017 - poronienie w 6 tc, ale... równocześnie początek szczęśliwego cyklu...
27.11.2015 - nasze największe szczęście
-
Flowwer ja bym spokojnie poczekała do po swiętach... jeśli nie daj Boże wyjdzie negatywna to masz smutne święta a tak będziesz mieć cały czas dobry nastrój i nadzieję na smutki zawsze przyjdzie pora
KateHawke lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021