KWIETNIOWE TESTOWANKO ;) 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Raven wrote:Jak robiłaś rano to raczej wiarygodny wynik testu. Trzymam kciuki
A mnie coś brzuch boli jak przed @...ale wszędzie czytam, że i na początku ciąży tak boli :p
Rano ale po dłuższej chwili coś wyszło ja mam pierwszy cykl z clo i po paru dniach po owu bolał brzuch jak na okres biust urósł wiec liczyłam ze się udało ale 10dpo test negatyw. Jutro popołudniu się wszystko wyjaśni a u Ciebie mocno trzymam kciuki za fasolkę !! -
Najbliższe dni szykują się pełne emocji!!! Agniechaaa, Flowwer, Bocianiątko, Raven, KateHawke chcę przeczytać od Was tylko dobre wieści! A ja trzymam kciuki i czaruję, żeby pojawiły się u Was serduszka przy nickach
KateHawke, Flowwer, Raven lubią tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Bocianiątko wrote:Ale bóle brzucha nie zawsze oznaczają @! Szyjka nadal w górze?
Boję się jutra... ale z takim wsparciem chyba nie ma wyjścia i musi być dobrze! Obyście miały rację...
Szyjka dalej u góry ale moze w ciagu paru godzin obniżyć się a sucho tam jak w piekarniku.
Jutro rano założę podpaske.
Jedynie co jest inaczej niz w poprzednich cyklach to że od dzis znów pieką sutki i gruczoły pod pachami powiekszone a od 2 dni miałam z nimi spokój
Mózg może nieźle wkrecać zwłaszcza z tymi snami
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Musi być dobrze !!!! Wiesz te.ostatnie dni są najgorsze u mnie dziś 31 dc i kurka wodna jak to robią inne dziś czytałam że dziewczyna 39 l i w pierwszym cyklu strzał w dziesiątkę!!
Szyjka dalej u góry ale moze w ciagu paru godzin obniżyć się a sucho tam jak w piekarniku.
Jedynie co jest inaczej niz w poprzednich cyklach to że od dzis znów pieką sutki i gruczoły pod pachami powiekszone a od 2 dni miałam z nimi spokój
A może mózg Cię wcale nie wkręca tylko Ty próbujesz oddalić myśl, że może być fasolka Zawsze masz przed @ sucho jak w piekarniku? Bo ja np. mam dużo wodnisto-kremowego śluzu. No i zastanawiające naprawdę są Twoje objawy "piersiowe". Jejku jak ja bym skakała z radośći!!!
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Maja84 wrote:A może mózg Cię wcale nie wkręca tylko Ty próbujesz oddalić myśl, że może być fasolka Zawsze masz przed @ sucho jak w piekarniku? Bo ja np. mam dużo wodnisto-kremowego śluzu. No i zastanawiające naprawdę są Twoje objawy "piersiowe". Jejku jak ja bym skakała z radośći!!!
A to fakt jakoś inny całkiem ten cykl od innych ale nie ma co gdybać jutro lub w środę sprawa się roztrzygnie u mnie i kochanych dziewczyn.
A jak się czujesz ? Testy ovu bedziesz robić?
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Musi być dobrze !!!! Wiesz te.ostatnie dni są najgorsze u mnie dziś 31 dc i kurka wodna jak to robią inne dziś czytałam że dziewczyna 39 l i w pierwszym cyklu strzał w dziesiątkę!!
Oj tak... mózg potrafi nas wkręcać jak bardzo czegoś chcemy! U mnie też susza kompletna i szyjka tak wysoko ze ledwie sięgam... zwykle 12 dpo była już nisko... i tak dziwnie mnie ciagnie/kłuje w pachwinach... i co jeszcze dziwniejsze w ogóle mnie piersi nie bolały, dopiero tak na poważnie to wczoraj zaczęły... i sutki się wrażliwe zrobiły...
Ech oby te nasze objawy nie były tylko wymysłem naszych szalonych umysłów!
czekam jutro na Twoja betę bo @ to z tego nie będzie!Maja84, Lejka lubią tę wiadomość
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
Flowwer wrote:Wszystkie moje objawy zrzucam winę na wysoki poziom progesteronu i estradiolu
A to fakt jakoś inny całkiem ten cykl od innych ale nie ma co gdybać jutro lub w środę sprawa się roztrzygnie u mnie i kochanych dziewczyn.
A jak się czujesz ? Testy ovu bedziesz robić?
Oby był szczęśliwie inny
U mnie dziś już 3dc się kończy, więc leci ten czas jak szalony póki co Na dzień dzisiejszy przechodzę bunt wewnętrzny i nie zamierzam robić testów owu. Ale nie mówię, że na pewno nie będę robić, bo kobieta przecież zmienną jest hahahaha
A teraz znów wzmacniam endoBocianiątko, Flowwer lubią tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Bocianiątko wrote:Oj tak... mózg potrafi nas wkręcać jak bardzo czegoś chcemy! U mnie też susza kompletna i szyjka tak wysoko ze ledwie sięgam... zwykle 12 dpo była już nisko... i tak dziwnie mnie ciagnie/kłuje w pachwinach... i co jeszcze dziwniejsze w ogóle mnie piersi nie bolały, dopiero tak na poważnie to wczoraj zaczęły... i sutki się wrażliwe zrobiły...
czekam jutro na Twoja betę bo @ to z tego nie będzie!
A ja przebieram nogami na Wasze pozytywyBocianiątko lubi tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Bocianiątko wrote:Oj tak... mózg potrafi nas wkręcać jak bardzo czegoś chcemy! U mnie też susza kompletna i szyjka tak wysoko ze ledwie sięgam... zwykle 12 dpo była już nisko... i tak dziwnie mnie ciagnie/kłuje w pachwinach... i co jeszcze dziwniejsze w ogóle mnie piersi nie bolały, dopiero tak na poważnie to wczoraj zaczęły... i sutki się wrażliwe zrobiły...
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Czyli masz podobnie jak ja tylko z tym że mnie sutki zaraz po ovu swedzialy później doszedł ból nastepnie żyłki dwa dni mialam ciszy i znowu ból i uwierz u mnie to mózg wkręca bo w moje objawy nie wierzę. W pachwinach mam to samo jajniki dalej naprzemiennie bolą i już mam dość tego cyklu bo mnie cały czas coś boli!!!!
Jak boli na fasolkę to niech boli!Bocianiątko lubi tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Kuźwa dziewczyny macie tak fasolkowe objawy, że jak tfu tfu tfu tfu tfu przyjdzie @ brrr tfu tfu tfu, to ja przestaję wierzyć w jakiekolwiek objawy! Tak, więc proszę o pokazanie 2 kresek, daję Wam czas do środy
Flowwer, Bocianiątko, Lejka, Raven lubią tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Z mózgiem to nie ma zartów;-) moj juz tak sie nauczyl, ze w FL nalezy wkrecac sobei objawy, ze nawet teraz mimo cyklu bezowu, pojawila se u mnie dzika sennosc, pokrecone sny i dziwne szczypanie w piersiach,hehe;-) -
Amy333 wrote:Z mózgiem to nie ma zartów;-) moj juz tak sie nauczyl, ze w FL nalezy wkrecac sobei objawy, ze nawet teraz mimo cyklu bezowu, pojawila se u mnie dzika sennosc, pokrecone sny i dziwne szczypanie w piersiach,hehe;-)
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Nie no, jak u Was to nie są fasolki to zwariuję! To MUSZĄ być fasolki! Nie ma innego wyjścia!
Ps. U mnie poza temperaturą jedynym objawem była twarda i wysoka szyjka... Tak naprawdę to po niej zaczęłam podejrzewać, że to ciąża. Dlatego ja czekam przebierając nogami na wieści od Was...Flowwer, Bocianiątko, Maja84 lubią tę wiadomość
19.10.2017 - nasz drugi cud
5.02.2017 - poronienie w 6 tc, ale... równocześnie początek szczęśliwego cyklu...
27.11.2015 - nasze największe szczęście
-
nick nieaktualnyKochane przeżyłam chrzciny :p uf... ostrzelilam sie jak szczur na otwarcie śmietniska wiec wszyscy pytali z kad kieca itp nikt nie pytał o ciaze
Proszę a nawet bałagan o jak najsilniejsZe trzymanie jutro kciuków oraz wszelkie modlitwy za mojego Bałwanka
P.s zjadłam dzis spooooooro ananasa a od jutra dopiero sie Zacznie ananas partyRucola, Bocianiątko, Maja84, innamorata88, Raven, KateHawke, bertha lubią tę wiadomość
-
Jak sobie radzicie z nerwobolami piersi przed okresem? To jakas masakra blyskawic pelno, niemile uczuvie i cieplo mnie rozwala. Zastanawiam sie czy kapusta bez ciazy dalaby rade?Ninka-2009 po 12cs i wspomaganiem clo i duphaston
TSH-1,22
Pierwszy cykl z wiesiołkiem i w ogóle
Prolaktyna kiedys zbijana bromergonem a obecnie nie mam pojęcia czy mam z nią problem... próbujemy naturalnie
http://ovufriend.pl/graph/31aca3d8bbd64a4cdfc149ffc57a5afc -
Agniechaaaa wrote:Kochane przeżyłam chrzciny :p uf... ostrzelilam sie jak szczur na otwarcie śmietniska wiec wszyscy pytali z kad kieca itp nikt nie pytał o ciaze
Proszę a nawet bałagan o jak najsilniejsZe trzymanie jutro kciuków oraz wszelkie modlitwy za mojego Bałwanka
P.s zjadłam dzis spooooooro ananasa a od jutra dopiero sie Zacznie ananas party
Ja za nas się modlę i życzenia zostawiłam w Watykanie
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
starawyga wrote:Jak sobie radzicie z nerwobolami piersi przed okresem? To jakas masakra blyskawic pelno, niemile uczuvie i cieplo mnie rozwala. Zastanawiam sie czy kapusta bez ciazy dalaby rade?
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Agniechaaaa wrote:Kochane przeżyłam chrzciny :p uf... ostrzelilam sie jak szczur na otwarcie śmietniska wiec wszyscy pytali z kad kieca itp nikt nie pytał o ciaze
P.s zjadłam dzis spooooooro ananasa a od jutra dopiero sie Zacznie ananas party#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021