KWIETNIOWE TESTOWANKO ;) 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Amy333 wrote:ja tez, od grudnia/stycznia czytam forum i kurde pierwszy raz taka lipa. Ja oczywiscie także popsuje statystyki, może jeszcze przed weekendem:/ a miał być prezent na nasza rocznice, ehh:/
Usuniesz to paskudztwo i następny miesiąc możesz oznaczyć jako fasolkowyAmy333 lubi tę wiadomość
-
lilka1984 wrote:U mnie totalna niespodzianka, cykl miał być bezowulacyjny, pęcherzyk, który miał przed świętami 12 mm przestał rosnąć, wykres jak zęby rekina, dziś tylko usg jako formalność i sprawdzenie co się wydarzyło przez święta. No i owa niespodzianka, pęcherzyk 19 mm Dostałam zastrzyk Ovitrelle i jutro o 11:55 podchodzimy pierwszy raz do IUI. Taki prezent dostaliśmy na dzisiejszą 8 rocznicę ślubu
-
Ptysia wrote:A przy fragmentacji powyżej 40 % uznali ze mozna zrobić iui? Pytam z ciekawości, bo myślałam ze jak są wyniki powuyzej normy to kwalifikują do invitro, a sama sie zastanawiam na co nas ewentualnie by skierowali dlatego podpytuje:)
My 33% i gin stwierdziła, że iui byłoby z jej strony naciągactwem.Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualny
-
oczywiście za całą reszte też trzymam kciuki, a Flower może to implementacja wierzę ze ci się udało
KateHawke lubi tę wiadomość
Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
lilka1984 wrote:U mnie totalna niespodzianka, cykl miał być bezowulacyjny, pęcherzyk, który miał przed świętami 12 mm przestał rosnąć, wykres jak zęby rekina, dziś tylko usg jako formalność i sprawdzenie co się wydarzyło przez święta. No i owa niespodzianka, pęcherzyk 19 mm Dostałam zastrzyk Ovitrelle i jutro o 11:55 podchodzimy pierwszy raz do IUI. Taki prezent dostaliśmy na dzisiejszą 8 rocznicę ślubuZosia
Udało się w 16cs w 2 cyklu z Clo . Starania od sierpnia 2015 -
Amy333 wrote:ja tez, od grudnia/stycznia czytam forum i kurde pierwszy raz taka lipa. Ja oczywiscie także popsuje statystyki, może jeszcze przed weekendem:/ a miał być prezent na nasza rocznice, ehh:/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2017, 12:33
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
gg88 wrote:oczywiście za całą reszte też trzymam kciuki, a Flower może to implementacja wierzę ze ci się udało
I przysięgam już szyjki nie bedę meczyć i tak to jest bezcelowe
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Za późno na implantacje !! Dziś 16dpo
I przysięgam już szyjki nie bedę meczyć i tak to jest bezcelowe
Ja też na początku starań męczyłam szyjkę, tak samo się przemieszczała i ciężko było za nią trafić. Też stwierdziłam, że to bez sensu, pchać palucha, nabawić się jeszcze jakiejś infekcji a i tak to nic nie daje. U mnie mam wrażenie, że jest w ogóle odwrotnie, kiedy powinna być wysoko to była nisko, a kiedy nisko to wysoko
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
CzeresniowaMama wrote:Hej !
Agniecha trzymam kciuki dziś !
Ja mam dzis wizytę u gina i tak sie zastanawiam co mu powiedzieć. Staramy sie i nic ? O co pytać, na co zwrócić uwagę ? Ehh az sie stresuje. Dziś 19 dzień cyklu a wczorajsze testy owu pozytywne, to w ogóle.dobry czas na wizytę ?https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Maja84 wrote:Ja też na początku starań męczyłam szyjkę, tak samo się przemieszczała i ciężko było za nią trafić. Też stwierdziłam, że to bez sensu, pchać palucha, nabawić się jeszcze jakiejś infekcji a i tak to nic nie daje. U mnie mam wrażenie, że jest w ogóle odwrotnie, kiedy powinna być wysoko to była nisko, a kiedy nisko to wysoko
Nim ja będę mieć kolejną ovu to ty @ nawet lepiej mieć krótkie cykle.
Właśnie liczę że kolejna ovu będzie u mnie 4.05
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Przynajmiej przekonałam się o bezcelowości.
Nim ja będę mieć kolejną ovu to ty @ nawet lepiej mieć krótkie cykle.
Właśnie liczę że kolejna ovu będzie u mnie 4.05
Jeśli wszystko pójdzie tak jak od ostatnich 2 cykli jak w zegarku, to u mnie 4.05 będzie 8dpo i będziesz mnie kusić na testowanie 2 dni później
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
nick nieaktualnybertha wrote:idealny czas na wizyte! zobaczy czy pecherzyk jest gotowy na owu lub wlasnie pekl
Dzięki za odpowiedz to super, może się czegoś dowiem. Choć wydaje mi się, ze mam problem z faza lutealna 9 dni to za mało, a owu w 19/20 dc troche późno. -
CzeresniowaMama wrote:Dzięki za odpowiedz to super, może się czegoś dowiem. Choć wydaje mi się, ze mam problem z faza lutealna 9 dni to za mało, a owu w 19/20 dc troche późno.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄