KWIETNIOWE TESTOWANKO ;) 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Bocianiątko wrote:Sarna, trzymam mocno kciuki! Beta będzie dwucyfrowa! a ja już oficjalnie witam się w nowym cyklu temperatura trochę spadła, @ się rozkręca, maj będzie piękny!
Lecialam dzisiaj do Ciebie z samego rana sprawdzić jak sytuacja, kurcze szkoda...ale tak jak mówisz, maj będzie nasz:)Bocianiątko lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPowodzenia wszystkim testującym dzisiaj!!!
Sarna, Zielona - dziś muszą być dobre wieści!!
Agniechaaa dbaj pięknie o Bałwanka, noech tak mu się spodoba u mamusi, że nie będzie chciał uciekać a Tobie niech szybciutko zleci czas do testowania, czekanie zawsze najgorsze
U mnie do testowania jeszcze kilka dni, ale już czuję, że przeniosę się na maj Temperatura ani drgnie Także może na naszą 5. rocznicę w maju zrobimy sobie prezencik
Buziaki dla każdej z Was z osobna! -
Amy333 wrote:masz test jakiejś innej firmy? widziałam Twój wykres i kurcze, on nie może być nieciązowy:)
Ja bym robiła po 3 test dziennie czasem beta 500 a na testach biel.
Tutaj musi być fasolka !!Amy333 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
A ja dzisiaj siknę na Facelle, żeby jutro z czystym sumieniem odstawić lutkę i czekać na @, żeby ta wredna znów nie spóźniła się Bóg wie raczy ile. Sarna, trzymam kciuki za betę!!!!!Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
innamorata88 wrote:A ja dzisiaj siknę na Facelle, żeby jutro z czystym sumieniem odstawić lutkę i czekać na @, żeby ta wredna znów nie spóźniła się Bóg wie raczy ile. Sarna, trzymam kciuki za betę!!!!!
Ja tu tak ściskam kłykcie z całych sił!!!
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Lekarz kazał przyjść za miesiąc, że wszystko jest ok a po poronieniu mówił że ciężko wycelować z owulką więc tak jak powiedział że możemy się starac dla przyjemności ale na monitoring zaprasza po pierwszym normalnym okresie.
Miałam wziąć M wczoraj w obroty ale był taki zmęczony p pracy i dzisiaj musiał wcześnie wstać że mu darowałam. w dodatku wczorajszy test owulacyjny negatywny... podchodzę trochę na luzie do tego cyklu, zbyt dużo nie wiadomych jak mój organizm zareaguje bo na początku cyklu była jeszcze beta dodatnia i nie wiem czy owulka nie wystąpi dopiero od wartości bety zerowej o ile w ogóle będzie. CO ma być to będzie..tylko plemniczki troszkę stare bo prawie 3 tygodniowe ;p następny cykl jest rozpisany na badania moje w 3 dc i progesteron po owu i M tez pojedzie do KatowicWiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2017, 10:47
Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
nick nieaktualny
-
Tinaa2015 wrote:trzymam kciuki za wszystkie testujące ) ja muszę wykazać cierpliwość conajmniej do niedzieli 23.04 )
Witaj w klubie ja przebieram nogami już od wczoraj z niecierpliwości kiedy wreszcie nadejdzie weekend. Wtedy albo pojawi się małpowy ból brzucha albo nie -
nick nieaktualnyKateHawke wrote:Witaj w klubie ja przebieram nogami już od wczoraj z niecierpliwości kiedy wreszcie nadejdzie weekend. Wtedy albo pojawi się małpowy ból brzucha albo nie
katehawke - na kiedy masz termin @? ja przypuszczalnie ok. 21.04 najwcześniej. -
Sarna84 wrote:Dziękuję Kochane każdej z Was za kciuki :-* Czemu ten czas sie tak cholernie dłuży...?? Byłam juz chyba milion razy na stronie z wynikami, a przeciez doskonale wiem, że nie będzie ich wcześniej niz ok. 14-15.
Ja tutaj tupam nogami i czekam na twoj wynik.
Inna i jak ?!!!!!Sarna84 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Tinaa2015 wrote:katehawke - na kiedy masz termin @? ja przypuszczalnie ok. 21.04 najwcześniej.
Ja 24.04 dopiero...ale mam książkowe cykle i zawsze przychodzi w poniedziałek 28-go dnia. Ale nie wiem czy wytrzymam do tego czasu -
nick nieaktualnyKateHawke wrote:Ja 24.04 dopiero...ale mam książkowe cykle i zawsze przychodzi w poniedziałek 28-go dnia. Ale nie wiem czy wytrzymam do tego czasu
u mnie ten cykl rozjechany bo miałam aż 2 stymulacje i teraz nie wiem jak liczyć i kiedy się @ spodziewać. liczę więc od dnia owulacji i stawiam że moja II faza ma 10-12 dni, więc 21.04 to najwcześniej na @. dzisiaj jestem 10 dzień po ovitrelle. -
Tinaa2015 wrote:u mnie ten cykl rozjechany bo miałam aż 2 stymulacje i teraz nie wiem jak liczyć i kiedy się @ spodziewać. liczę więc od dnia owulacji i stawiam że moja II faza ma 10-12 dni, więc 21.04 to najwcześniej na @. dzisiaj jestem 10 dzień po ovitrelle.
No to testowanie chyba najwcześniej w sobotę. Nie ma wyjścia, trzeba uzbroić się w cierpliwość
Wolałabym polepszyć statystyki kwietniowe jednak a w maju być z wami towarzysko -
nick nieaktualny
-
KateHawke wrote:No to testowanie chyba najwcześniej w sobotę. Nie ma wyjścia, trzeba uzbroić się w cierpliwość
Wolałabym polepszyć statystyki kwietniowe jednak a w maju być z wami towarzysko
i tak będzie, tez Twój bocian z "kwietniową nogą" niczego innego nie wróżyKateHawke lubi tę wiadomość