KWIETNIOWE TESTOWANKO ;) 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Karma88 wrote:Kto jest najwiekszym pechowcem? Ja!
Zrobili biocenoze, wyszly leukocyty i musialam posiew zrobic. Z automatu zabieg odroczony. Czekam na wynik posiewu i jak cos wyjdzie to do przeleczenia i dopiero na zabieg. Zajebiscie... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ptysia wrote:Dla mnie to dużo lepsze podejście a nie tak w ciemno iść najpierw na badanie i nie wiedziec co tam wyjdzie i czy jak sie nastawiam na zabieg to czy on sie odbędzie czy nie, No nie?
No teraz widzę, że masz rację. Chociaż jakoś naturalnym dla mnie było, że tam nic nie wyjdzie... Nawet nie brałam pod uwagę, że jest np. jakaś bakteria.
Trudno, czekam na wynik i zobaczymy ile się zejdzie.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Sarna84 wrote:Może powinnam ruszyć tylek i pojechać tam osobiście? Może to jakiś błąd systemu, że tych wyników jeszcze nie ma?
nowa na dzielni lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Sarna, ja musialam sie na godzine wylogowac,w padam teraz zdyszana, pewna ze juz jest wynik, a tu taki numer. Ja juz bym chyba byla pod lab:)
Rukola, dzieki Kochana za wiare w ta moja ukrytą owu;-)) -
Dostalam @ co oczywiste... Bylam u gin z cytologią, wyszlo zapalenie szyjki i mam globulki. Zakaz seksu a jak juz to z prezerwatywą. Musze odczekac miesiaczke i dopiero brac 10dni skoncze na samą owulację. Ciekawe jak bedzie wygladal ten cykl.
Ninka-2009 po 12cs i wspomaganiem clo i duphaston
TSH-1,22
Pierwszy cykl z wiesiołkiem i w ogóle
Prolaktyna kiedys zbijana bromergonem a obecnie nie mam pojęcia czy mam z nią problem... próbujemy naturalnie
http://ovufriend.pl/graph/31aca3d8bbd64a4cdfc149ffc57a5afc -
Amy333 wrote:Sarna, ja musialam sie na godzine wylogowac,w padam teraz zdyszana, pewna ze juz jest wynik, a tu taki numer. Ja juz bym chyba byla pod lab:)
Rukola, dzieki Kochana za wiare w ta moja ukrytą owu;-))
Amy, ja też uważam, że miałaś owu! Nawet najlepsi lekarze się myląAmy333 lubi tę wiadomość
-
Ja to mam taką teorię, że lekarze to nam kit wciskają! Mówią, że owu nie będzie, albo że za mały pęcherzyk, albo że nie takie endometrium, żebyśmy będąc przekonane, że nie ma szans zajść w ciążę, zachodziły w nią mniej świadomie! Powiedziałam? Powiedziałam.
Rucola, Amy333, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
Amy333 wrote:Sarna, ja musialam sie na godzine wylogowac,w padam teraz zdyszana, pewna ze juz jest wynik, a tu taki numer. Ja juz bym chyba byla pod lab:)
Rukola, dzieki Kochana za wiare w ta moja ukrytą owu;-))
Nie tylko Rucola wierzy w twoją owulkę ja będę ściskać kciuki dopóki @ głupia nie przyjdzieAmy333 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny, pytanie troszkę z innej beczki - suplementujecie swoich facetów?
Mój ginekolog zalecił żeby mąż brał Fertilman, łyka go od listopada, tylko kurcze cholernie drogie jest to lekarstwo, u mnie w mieście musimy zapłacić ok. 70zł/op.
Stosujecie (a raczej Wasi faceci może coś innego, tańszego? O podobnym składzie?
A może znacie inne sposoby na polepszenie męskiego nasienia? Oprócz suplementacji?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2017, 18:37
-
Hej hop,
jestem tu kompletnie nowa, choć trochę się staramy już.
Mam testować 26.04. i zobaczymy... fajnie by było 23.04. mamy rocznicę ślubu:)
Trochę tych już jest! czekamy na więcej.
Póki co muszę trochę poczytaćAmy333, staraczka1111 lubią tę wiadomość
-
Miszkaa0301 wrote:Hej hop,
jestem tu kompletnie nowa, choć trochę się staramy już.
Mam testować 26.04. i zobaczymy... fajnie by było 23.04. mamy rocznicę ślubu:)
Trochę tych już jest! czekamy na więcej.
Póki co muszę trochę poczytać
Cześć Miszka trzymam kciuki ✊ my 26.04. mamy rocznicę zaręczyn także też fajny byłby prezent... -
Dziewczyny, nie wiem o co chodzi, może Wy mi pomożecie. Zadzwoniłam tam i mówię, że byłam rano, że niepokoi mnie, bo wyniku wciąż nie ma, że nigdy tak długo nie czekałam. A ona mi mówi, że badanie, które wybrałam w sklepie internetowym to B-HCG, a to wysyłają do Warszawy i wynik będzie ok 22 albo nawet rano, a gdybym kupiła u nich na miejscu to byłoby B-HCG Total i to robią na miejscu i byłoby szybko. O co chodzi? Myślałam, że beta to beta, zresztą w sklepie internetowym nie było więcej bet do wyboru. Zmęczona jestem juz tym czekaniem i napięciem.