KWIETNIOWE TESTOWANKO ;) 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Miszkaa0301 wrote:Hej hop,
jestem tu kompletnie nowa, choć trochę się staramy już.
Mam testować 26.04. i zobaczymy... fajnie by było 23.04. mamy rocznicę ślubu:)
Trochę tych już jest! czekamy na więcej.
Póki co muszę trochę poczytać -
nick nieaktualny
-
KateHawke wrote:Nie tylko Rucola wierzy w twoją owulkę ja będę ściskać kciuki dopóki @ głupia nie przyjdzie
KateHawke lubi tę wiadomość
-
E_w_c_i_a wrote:A nie wzielas czasami wolnej podjednostki BHCG?? Ile placilas?
Nie, nie wzięłam wolnej, wzięłam "B-HCG Gonadotropina kosmowkowa" kod badania w Alab L47, znalazłam teraz stara betę, która kupowałam tu na miejscu w drugiej ciąży i tam jest nazwa badania "Gonadotropina kosmowkowa w surowicy-Total" i o dziwo ten sam kod badania czyli L47. Może te oznaczenia różnią się metodyka lub aparatura? Albo zakresami? Nie wiem, może będę mądrzejsza po 22...
Nosz ku..a, chciałam sobie zrobić prezent na imieniny, a narazie mam 12 h permanentnego stresu i napięcia. Płaciłam 33 zł. -
Sarna84 wrote:Nie, nie wzięłam wolnej, wzięłam "B-HCG Gonadotropina kosmowkowa" kod badania w Alab L47, znalazłam teraz stara betę, która kupowałam tu na miejscu w drugiej ciąży i tam jest nazwa badania "Gonadotropina kosmowkowa w surowicy-Total" i o dziwo ten sam kod badania czyli L47. Może te oznaczenia różnią się metodyka lub aparatura? Albo zakresami? Nie wiem, może będę mądrzejsza po 22...
Nosz ku..a, chciałam sobie zrobić prezent na imieniny, a narazie mam 12 h permanentnego stresu i napięcia. Płaciłam 33 zł.
U mnie te badanie było zawsze ok 20-21 ale nie wiem czy gdzieś wysyłali. Trzymam kciukiSzczęśliwa mama Majeczki :*
Dziecinka (10 tydzień) (*) 8.2015 -
agniechaaa pozdrowienia dla bałwanka i przyszłej mamuśki
Agniechaaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sarna84 wrote:Wytrzymałam juz tyle, to do 22 dam radę, mam tylko nadzieje, ze nie przeciągnie się to do rana.
Tak długo czekać to meczarnia psychiczna!!!
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Amy333 wrote:KAte msle ze @ sie juz cichutko skrada, ale wielkie dzieki za wsparcie:*:*
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Agniechaaaa wrote:Dziękujemy !! Właśnie oglądamy "gwiazd naszych wina" i czekamy na "przyjaciółki"
-
nick nieaktualny