KWIETNIOWE TESTOWANKO ;) 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJu tłumacze ziulanie- zaczyna mowić cos co wie ze mnie zdenerwuje i tak cały cZas i czeka aż sie wkurzę a potem pada tekst co sie denerwujesz przecież ja tylko mowie jak jest... ręce opadaja
I zauważyłam, ze tak jest za każdym razem jak wpadają do mnie koleżanki No jak by zazdrosna byłaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2017, 21:39
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySarna84 wrote:Dziewczyny mam wynik, niestety rewelacji nie ma, beta 6.4 dla 13 dpo, myślę, że ona po prostu spada z jakiegoś wyższego poziomu, którego po prostu nie złapałam wcześniejszym badaniem.
A ja jestem pewna, ze ona dopiero rusza w gorezubii, KateHawke, Sarna84, Maja84, Barbarka1984 lubią tę wiadomość
-
Sarna84 wrote:Dziewczyny mam wynik, niestety rewelacji nie ma, beta 6.4 dla 13 dpo, myślę, że ona po prostu spada z jakiegoś wyższego poziomu, którego po prostu nie złapałam wcześniejszym badaniem.
Kochana a kiedy miałaś owulacje? A może się przesunęła? Może warto powtórzyć za dwa dniRucola, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
Sarna84 wrote:Dziewczyny mam wynik, niestety rewelacji nie ma, beta 6.4 dla 13 dpo, myślę, że ona po prostu spada z jakiegoś wyższego poziomu, którego po prostu nie złapałam wcześniejszym badaniem.
Nie no raczej nieee! Jak dla mnie to rosnąca beta bo zagnieżdżeniu które dopiero było "na dniach"zubii, Rucola, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
Ja na Twoim miejscu powtorzylabym w poniedziałek a test zrobiła w sobotę. Moim zdaniem może dopiero rosnąć.KateHawke, Rucola, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
KateHawke, zubii, Rucola, Sarna84, Maja84, Barbarka1984 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Sarna, trzymam kciuki, żeby dalej rosła! Zbadaj ponownie w sobotę.
Sarna84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sarna, ja też uwazam, że dopiero Twoja beta zaczęła swój kurs w górę Zobaczysz..
Sarna84 lubi tę wiadomość
19.10.2017 - nasz drugi cud
5.02.2017 - poronienie w 6 tc, ale... równocześnie początek szczęśliwego cyklu...
27.11.2015 - nasze największe szczęście
-
Ptysia wrote:A ona wie, ze jesteście po in vitro? Ja to nazywam jojczeniem:p
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny