KWIETNIOWE TESTOWANKO ;) 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Aneczka12 wrote:Ej, dziewczyny nie wiem co robić... Zaplanowałam sobie na jutro betę, ale się boję, że nic nie wyjdzie. Może jednak ten 9 dpo to za wcześnie?
Zależy jakiej długości masz II fazę ja mam 11 dpo w pierwszej ciąży test pozytywny w 9dpo w drugiej 9dpo negatywny a 11dpo cień kreski. -
Aneczka12 wrote:Ej, dziewczyny nie wiem co robić... Zaplanowałam sobie na jutro betę, ale się boję, że nic nie wyjdzie. Może jednak ten 9 dpo to za wcześnie?
Do zagniezdzenia może dojść nawet i w 10-12dpoZosia
Udało się w 16cs w 2 cyklu z Clo . Starania od sierpnia 2015 -
Sarna84 wrote:Dziewczyny mam wynik, niestety rewelacji nie ma, beta 6.4 dla 13 dpo, myślę, że ona po prostu spada z jakiegoś wyższego poziomu, którego po prostu nie złapałam wcześniejszym badaniem.
Sarna84 lubi tę wiadomość
Zosia
Udało się w 16cs w 2 cyklu z Clo . Starania od sierpnia 2015 -
zubii wrote:Zależy jakiej długości masz II fazę ja mam 11 dpo w pierwszej ciąży test pozytywny w 9dpo w drugiej 9dpo negatywny a 11dpo cień kreski.
Wiesz co, nawet nie wiem... Biorę dupka na wywołanie @, bo inaczej mam cylke po 40-60 dni... -
Ja bym jeszcze poczekała chociaż jeden dzień. Chyba, że nie masz możliwości zrobienia badania w sobotę... to faktycznie wyzwanie - czekać do poniedziałku12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
Emiilka wrote:Ja bym jeszcze poczekała chociaż jeden dzień. Chyba, że nie masz możliwości zrobienia badania w sobotę... to faktycznie wyzwanie - czekać do poniedziałku
Emilka, właśnie sprawdziłam, że jest lab otwarty też w sobotę niedaleko mnie Będę ćwiczyć silną wolę i cierpliwość... W końcu na maluszka trzeba czekać kolejne +/- 260 dni a potem do dziecka ile cierpliwości...
-
nick nieaktualnyaneczka - ja też siedzę już na szpilkach, dzisiaj w nocy sie przebudziłam o 2:12 wierciłam się do 3 aż wreszcie nie wytrzymałam i poszłam zrobić test bo mi spokoju nie dawało. dziś mam 12 dzień po podaniu ovitrelle, a mniej więcej 11-12.04 powinno dojść u mnie do owu. na teście od razu nic nie wyszło, ale jak później wstałam znowu to była baaardzo blada druga kreseczka. myślę jednak, że mogło to być odbarwienie po prostu. także mój zapał trochę się ostudził i czekam nadal )
-
nick nieaktualnyTinaa2015 wrote:aneczka - ja też siedzę już na szpilkach, dzisiaj w nocy sie przebudziłam o 2:12 wierciłam się do 3 aż wreszcie nie wytrzymałam i poszłam zrobić test bo mi spokoju nie dawało. dziś mam 12 dzień po podaniu ovitrelle, a mniej więcej 11-12.04 powinno dojść u mnie do owu. na teście od razu nic nie wyszło, ale jak później wstałam znowu to była baaardzo blada druga kreseczka. myślę jednak, że mogło to być odbarwienie po prostu. także mój zapał trochę się ostudził i czekam nadal )
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzubii wrote:Ja też miałam takie cykle a jak nie wiesz jaka długość fl to może być za szybko trzymam kciuki !
u mnie zazwyczaj było to 10-11 dni dla II fazy. ale test jednoznacznie jeszcze nic nie pokazał. chyba przesunę następne testowanie z 23.04 na później, jeśli @ się nie pojawi. -
zubii wrote:Sarna robiłaś test ?
Sikaniec nie ma dzis sensu, nawet jesli beta rośnie, to niemozliwe aby z wczorajszej 6,4 wskoczyła dziś na poziom taki, aby był wykrywalny w moczu. Jutro powtarzam betę i sprawa będzie jasna.zubii, Psuła lubią tę wiadomość
-
Ja to i tak bym nie wytrzymała i sikała teraz codziennie patrząc czy krecha ciemnieje
Tinaa2015, Psuła, zubii lubią tę wiadomość
19.10.2017 - nasz drugi cud
5.02.2017 - poronienie w 6 tc, ale... równocześnie początek szczęśliwego cyklu...
27.11.2015 - nasze największe szczęście
-
nick nieaktualny
-
Tinaa2015 wrote:aneczka - ja też siedzę już na szpilkach, dzisiaj w nocy sie przebudziłam o 2:12 wierciłam się do 3 aż wreszcie nie wytrzymałam i poszłam zrobić test bo mi spokoju nie dawało. dziś mam 12 dzień po podaniu ovitrelle, a mniej więcej 11-12.04 powinno dojść u mnie do owu. na teście od razu nic nie wyszło, ale jak później wstałam znowu to była baaardzo blada druga kreseczka. myślę jednak, że mogło to być odbarwienie po prostu. także mój zapał trochę się ostudził i czekam nadal )
Tina, ale wieści! Mam nadzieję, že to nie było odbarwienie tylko bladzioszek, który będzie z dnia na dzieņ ciemniejszy Trzymam kciuki! -
nick nieaktualnysummer86 - sprawdzałam po ok 1-1,5h więc nie biorę tego wyniku na poważnie. może to być jeszcze pozostałość po ovitrelle.
wyszło mi mniej więcej podobnie jak na zdj:
http://zapytajpolozna.pl/forum/media/kunena/attachments/12419/20151010_133829.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2017, 10:14
-
Zakładając pozytywną wersję, że dzisiejszy spadek to implantacja to doradźcie mi - brać jeszcze do poniedziałku Duphaston czy dziś odstawić? Zaczęłam go brać w zasadzie w dniu potencjalnej owulacji (17 dc), bo moja dr stwierdziła, że owu raczej nie będzie. Z drugiej strony mówiła też, że można go brać 10-12 dni. Hm? Co myślicie? Wziąć te 12 tabletek w tym cyklu czy dziś zakończyć na 10?