KWIETNIOWE TESTOWANKO ;) 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kaczorka, Tina - tak zrobię Nie wiem co tam się w moim brzuchu dzieje, ale lepiej nie zaszkodzić a jak @ ma przyjść to i tak przyjdzie, bo już nie raz mi się zdarzało, że podczas brania dupka przyszła.
-
nick nieaktualnyAneczka12 wrote:Kaczorka, Tina - tak zrobię Nie wiem co tam się w moim brzuchu dzieje, ale lepiej nie zaszkodzić a jak @ ma przyjść to i tak przyjdzie, bo już nie raz mi się zdarzało, że podczas brania dupka przyszła.
aneczka - ja dzisiaj po tym śmiesznym teście też na wszelki wypadek wzięłam dupka (chociaż do tej pory od owu nie brałam, gin nic nie mówił na ten temat). podobno ovitrelle wspomaga ciałko żółte, więc jeśli się coś zadziało to miejmy nadzieję że wystarczy. od tygodnia conajmniej bolą mnie jajniki, już się nie raz zastanawiałam nad jakąś tabletką przeciwbólową. a dziś rano odnotowałam bardziej wrażliwe sutki. często tak miałam przy stymulacji tuż przed @. no jedyne co to te wyższe temp jeszcze dają jakąś nadzieję. zobaczymy jak wyjdą pomiary w weekend
jeśli @ się nie pojawi to jak myślicie kiedy jest sens znowu testować? -
nick nieaktualnymadzia8lenka wrote:Będę jednak testować chyba ostatniego dnia kwietnia ... Bo mam wyzaczoną wredotę na 1 maja Ale myślę,że się nie uda,bo już mnie krzyże bolą a tak zawsze mam na dwa tygodnie przed @
trzymam kciuki, żeby te bóle zwiastowały jednak fasolkę ) ja w I ciąży też miałam wiele objawów takich jak przed @. akurat nie miałam okazji zrobić testu tak od razu, zrobiłam dopiero w 15-16 dpo, a dwa dni przed testem nie smakowała mi kawa którą uwielbiam i to mi trochę nadziei dało wtedy. no i brak @ oczywiście mimo że od owu był brany Duphaston. -
Tinaa2015 wrote:trzymam kciuki, żeby te bóle zwiastowały jednak fasolkę ) ja w I ciąży też miałam wiele objawów takich jak przed @. akurat nie miałam okazji zrobić testu tak od razu, zrobiłam dopiero w 15-16 dpo, a dwa dni przed testem nie smakowała mi kawa którą uwielbiam i to mi trochę nadziei dało wtedy. no i brak @ oczywiście mimo że od owu był brany Duphaston.
Ja mam dopiero 4 dzień po owulacji. Rozstrzygnie się wszystko w najbliższym tygodniu. Ale najchętniej już chciałabym wiedzieć -
nick nieaktualnymadzialenka - 4dpo to faktycznie wcześnie, ale wierz mi lub nie, z każdym dniem bliżej testowania nabierasz więcej niecierpliwości i chcesz wiedzieć na już, na wczoraj ) przynajmniej ja tak mam ) sama widzisz - miałam czekać z testem do niedzieli a zrobiłam już dzisiaj!
-
madzia8lenka wrote:Ja mam dopiero 4 dzień po owulacji. Rozstrzygnie się wszystko w najbliższym tygodniu. Ale najchętniej już chciałabym wiedzieć
Mnie to już tak nosi, żeby sprawdzić, że nie wiem co gorsze - spieprzyć sobie weekend bielą wizira czy chodzić jak porąbana i myśleć czy się udało -
nick nieaktualnyKateHawke wrote:Mnie to już tak nosi, żeby sprawdzić, że nie wiem co gorsze - spieprzyć sobie weekend bielą wizira czy chodzić jak porąbana i myśleć czy się udało
kochana, łączę się z Tobą w tym momencie... ja na razie nie mam w domu testu więc nie mam jak sprawdzić, bo pewnie jutro rano już bym powtarzała czekamy razem do poniedziałku? -
nick nieaktualny
-
Tinaa2015 wrote:kochana, łączę się z Tobą w tym momencie... ja na razie nie mam w domu testu więc nie mam jak sprawdzić, bo pewnie jutro rano już bym powtarzała czekamy razem do poniedziałku?
Jak ty czekasz to ja też Aneczka to jesteśmy już trzy Przynajmniej weekend jeszcze nie będzie do doopy ;P -
Agniechaaaa wrote:A Nam został tydzień do testowania i coz czekamy na wyrok oby pozytywny!!!
zubii, Aneczka12 lubią tę wiadomość
-
Ja też dzis zrobiłam test, w sumie nie wiem po co ... oczywiście negatywny ale wiadomo pewnie za wczesnie ... uspokoiłam sie i czekam do poniedziałku. Jak @ sie nie pojawi to lece przed praca o 6 na bete
Aneczka12 lubi tę wiadomość
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja właśnie odebrałam wyniki
B12- 530
Kw.foliowy- 27 przy normach do 18.7
Homocysteina-8