KWIETNIOWE TESTOWANKO ;) 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolina90 wrote:Matko ja się znów nakrecilam ze mąż ma słabe nasienie. Teraz nie robiło morfologii ale znalazłam jakieś badanie z kwietnia 2016 to miał 4,5% o prawidłowej budowie wiec nie za wiele. A w tym wynikach wyszło tylko 11% źywych plemnikow ale miał duża objętość nasienia wiec pocieszam się jedynie tym ze wyselekcjonowali same najzdolniejsze
Maja84 wrote:Tylko w takim tempie znikających butelek żebyśmy dotrwały w ogóle do owu Zamiast na monitoring, będzie trzeba się wybrać na grupę AA
innamorata88 wrote:
Jak Wam mija niedziela kobitki? Ja się stresuję przed jutrzejszą wizytą prawie jak przed maturą ale tutaj nie mam za bardzo wpływu na przebieg zdarzeń, także niech los tym razem okaże się dla mnie trochę bardziej łaskawy. Tymczasem wybieramy się dzisiaj na łono natury póki pogoda sprzyja. A wieczorem pełen chill - chłop pędzi na mecz do kumpla, młody lulu, a matka winko i książka.
Ja gotuję obiad niedzielny a później idę z psami na spacer.
Polecasz jakąś książkę na wieczory ? Czekam na relację z jutrzejszej wizyty!
Po torbieli nie ma być ani śladu a niech rozpiszą leki na stymulację i ruszaj z koksem !!!!Karolina90 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Maja84 wrote:Jupiii Nie pożałujesz Ubieranie choinki na porodówce też może być przyjemne, zawsze to jakieś nowe przeżycie i wspomnienie hihihi
Maja84, Karolina90, Bocianiątko lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Diabolina
Jajka zaczynam czuć, bardziej prawą stronę Dobrze, że już coraz bliżej bo miałam powoli dosyć tego przestoju, uzależniłam się chyba od czekania na owu a potem na testowanie
A jak u Ciebie? Coś się zaczyna dziać?
Co do wina...Ja dziś jeszcze weekendowo wypiję lampkę lub dwie...no w porywach do całej butelki ale od jutra już koniec bo mnie m. wydziedziczy
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Laski pytanie.dzis mam mega mokro w gaciach.szyjka mega otwarta i mięciutka.i dziwne bo cyce mnie bolą m.teraz pytanie jestem przed owu.w dajcie czy po juz? Wczoraj tez miałam mokro ale nie tak jak dziś ale cycki troszkę tez bolały.mniej niż dziś ale bolały co raczej mi sie nigdy nie zdazalo przed owu. Co myślicie? Obserwuje swoje ciało bo męża i tak do swiat brak w domu.ja to nigdy nie zajdę.
-
Ups,wydaje mi się, że teraz jakoś wcześniej będzie owu, albo organizm robi mnie w wielkanocne jajo Dziś od rana mam mega rozciągliwy śluz, cieszę się z tego akurat bo dawno tak nie miałam, ostatnio to na ledwo wodnistym się kończyło (stąd zainwestowałam w ten magiczny żel ) No i zaciekawiona śluzem zrobiłam test LH. Jeszcze nie pozytywny ale bardzo mu blisko, bo druga kreska niewiele bledsza od kontrolnej...hmmm Muszę iść na ten monitoring bo jajo zniosę.
Ale ja dziś o tych jajach hahahaha czuć że Wielkanoc za pasemBocianiątko lubi tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Sarna dziękuję ale szybciej fasolka bedzie u Ciebie ♡♡
Evi ja się ma tych szyjkach nie znam ale jak M w domu to działaj!!
Maja u mnie 9dc i mega CISZA nic nie czuje prócz skutków ubocznych stymulacji.
Kiedy idziesz na podgląd? M nie powinien narzekać po winku nam się bardziej chce przytulanek ja na razie do środy na odwyku hihiWiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2017, 13:37
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Maja, kiedy monitoring? Trzymam kciuki za Twoje jajca
Zazdraszam rozciągliwego śluzu, ja już wszystkiego probowałam i jeśli się pojawi to w symbolicznej ilości.
Inna, powodzenia jutro na wizycie! Będę trzymać mocno kciuki za wchłonięcie się torbieli i żebyście mogli startować ze stymulacją.
Flowwer, mój mąż też się śmieje, że niedługo do AA się zapiszę. Ostatnio wspominał jak jeszcze rok temu się wykręcałam gdy musiałam pić wytrawne wino, a teraz kręcę nosem na półsłodkie
Ewi, ja niestety nie pomogę, bo żeby wyłapać owu robię testy owulacyjne i mierzę tempkę. Raz mnie piersi bolały w okolicach potencjalnej owu, ale to był cąłkiem dziwny cykl, który trwał tylko 18 dni i obstawiam, że był bezowulacyjny.
My dziś mamy domowy dzień, zjedliśmy właśnie niedzielny obiadek, zrobiłam steki, bo oboje lubimy. A teraz pewnie jakiś film i drzemka popołudniowa, bo fatalnie w nocy spałam. Miałam straszne uderzenia gorąca i co chwilę się wybudzałam.
Miłego popołudnia dziewczyny!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2017, 13:28
-
A ja dziewczyny czekam za @... Testu jeszcze nie robiłam bo szanse w tym miesiącu są zerowe. Chyba że jakimś cudem natury i owulacja się przedunęła. Dzisiaj 33 dc... A tu nadal cisza. Temperatura niska bo w granicach 36,5°C. I czekam
-
madzia8lenka wrote:A ja dziewczyny czekam za @... Testu jeszcze nie robiłam bo szanse w tym miesiącu są zerowe. Chyba że jakimś cudem natury i owulacja się przedunęła. Dzisiaj 33 dc... A tu nadal cisza. Temperatura niska bo w granicach 36,5°C. I czekam
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Summer na grudniowym był spory klub AA aczkolwiek pomogło bo 3/4 dziewczyn z nami nie ma ..
Ogólnie mam wrażenie że w kwietniu testują same weterankiBocianiątko lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Sarna dziękuję ale szybciej fasolka bedzie u Ciebie ♡♡
Evi ja się ma tych szyjkach nie znam ale jak M w domu to działaj!!
Maja u mnie 9dc i mega CISZA nic nie czuje prócz skutków ubocznych stymulacji.
Kiedy idziesz na podgląd? M nie powinien narzekać po winku nam się bardziej chce przytulanek ja na razie do środy na odwyku hihi
Bo to cisza przed burzą Jeszcze moment i swoje jajca poczujesz Jak będą miejsca to chce iść we wtorek lub środę, bo tylko wtedy mam czas. Mam nadzieję że się trafi jakas luka u któregoś gina, bo nie wytrzymam jak nie podejrze co tam w środku się dzieje Jutro będę obdzwaniac wszystkich możliwych. Moja gin dopiero w czwartek będzie, a ja nie mogę tego dnia więc będę szukać.
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Flowwer wrote:Summer na grudniowym był spory klub AA aczkolwiek pomogło bo 3/4 dziewczyn z nami nie ma ..
Ogólnie mam wrażenie że w kwietniu testują same weterankiBocianiątko lubi tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Maja84 wrote:Bo to cisza przed burzą Jeszcze moment i swoje jajca poczujesz Jak będą miejsca to chce iść we wtorek lub środę, bo tylko wtedy mam czas. Mam nadzieję że się trafi jakas luka u któregoś gina, bo nie wytrzymam jak nie podejrze co tam w środku się dzieje Jutro będę obdzwaniac wszystkich możliwych. Moja gin dopiero w czwartek będzie, a ja nie mogę tego dnia więc będę szukać.
Czeka nas przyszły tydzień serduszkowy a za tydz bedzie juz po i najgorszy czas do testowania
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
ja jak mam owulacje to nie mam zadnego śluzu rozciagliwego, mam tylko bardziej mokro tak mi sie wydaje
-
Ja mam rozciągliwy w środku cyklu nawet jak ovu nie ma ale i tak teraz biorę wiesiołek. Najwazniejsze żeby śluz był w środku
Provita-Paliga
⛄⛄⛄