KWIETNIOWE TESTOWANKO ;) 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWiem, ze po owulacji minimalnie jest jeszcze w stanie urosnac i jesli nie dojdzie do zaplodnienia to teoretycznie po 12 dniach (faza lutealna) powinno zaczac sie zluszczac.
Kiedys gdzies wyczytalam ze endo przyrasta 1 mm na dobe, ale nie jestem pewna -
nick nieaktualnyCześć kobitki!!! A ja wstałam z koleżanką @. A to bardzo dobrze bo jutro mam wizytę u gin i można bedzie ustalać co i jak kiedy transfer i wogole
I to właśnie czas w którym sumiennie wypełniam wykresik tej miesiąc musi być wyjątkowyWiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2017, 08:01
Bocianiątko, Karma88, Paulina48, innamorata88, Flowwer, E_w_c_i_a, Maja84 lubią tę wiadomość
-
Paulina48 wrote:Hej dziewczyny. U mnie niestety rozkręca się @. Trzymam za Was kciuki, do zobaczenia na fioletowej stronie za jakiś czas, mam nadzieję. Powodzenia :*
Tulę :-* Powodzenia w nowym cyklu!Paulina48 lubi tę wiadomość
-
Ann89 czasami te baby na rejestracjach są jakieś popieprzone i Ty powinnaś wiedzieć co ona miała na myśli, a nie to co powiedziała Ci.
Agniechaaaa wrote:I to właśnie czas w którym sumiennie wypełniam wykresik tej miesiąc musi być wyjątkowy
Agniechaaaa będzie, będzie.
Witam się dzisiaj. Wczoraj winkiem się uraczyłam, a co. AA będzie niedługo potrzebne, bo w tym cyklu wypiłam trochę tych butelek już. Do tego poszaleliśmy z K.
A dziś zdycham z bólu chyba owulacyjnego.
Pytanie mam, bo Wy obcykane jesteście i może któraś coś wie. Bo te bóle owulacyjne takie, że mnie zgina w pół pokazały się parę miesięcy po drugiej ciąży. Czy np. niedrożny jajowód może dawać takie bóle w okresie owulacji? Zapomniałam lekarza spytać na wizycie, a mnie to nurtuje trochę.
Dziś wreszcie mam spokojniejszy dzień w pracy. Ostatnie półtora tygodnia to miałam na wariackich papierach, a teraz wreszcie spokojniej.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Agniechaaaa wrote:Cześć kobitki!!! A ja wstałam z koleżanką @. A to bardzo dobrze bo jutro mam wizytę u gin i można bedzie ustalać co i jak kiedy transfer i wogole
I to właśnie czas w którym sumiennie wypełniam wykresik tej miesiąc musi być wyjątkowyMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualnyinnamorata88 wrote:Super, ja nadal czekam 3 dzień po terminie @, a jej nie ma Summer, co do kosztów to wszystko zależy od tego, gdzie tkwi problem. u nas bez badań zamkniemy się w 9 tysiącach. W cenie masz jeden transfer na świeżo.
No co za zołza niech juz przyłazi do Ciebie!!!!!
Ja juz sie nie moge doczekać co gin jutro powie ale jedeno jest pewne, transfer raczej na pewno wypadnie przed samymi świetami, co ma i plusy i minusy. Plusy, świta w dwupaku i duzo czasu z moim M wiec moze przemówi bałwankowi, ze ma tam siedzieć grzecznie przez kolejnych 9mc !!! Minusy w pracy mam kosmos przed świetami a pozatym w święta sporo jeździmy rodzinka mieszka 100 km od domu a pokazanym nie ukrywam, ze nieraz pptrafia mnie zdenerwować o in vitro nic nie wiedza wiec nawet nie ma jak ich uprzedzić, ze potrzebuje duzo spokoju nie wiem cos będziemy musieli wymyślić, zeby byli przygotowani i grzeczniutcyWiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2017, 09:06
-
Agniechaaaa wrote:No co za zołza niech juz przyłazi do Ciebie!!!!!
Ja juz sie nie moge doczekać co gin jutro powie ale jedeno jest pewne, transfer raczej na pewno wypadnie przed samymi świetami, co ma i plusy i minusy. Plusy, świta w dwupaku i duzo czasu z moim M wiec moze przemówi bałwankowi, ze ma tam siedzieć grzecznie przez kolejnych 9mc !!! Minusy w pracy mam kosmos przed świetami a pozatym w święta sporo jeździmy rodzinka mieszka 100 km od domu a pokazanym nie ukrywam, ze nieraz pptrafia mnie zdenerwowaćMikołaj 25.04.2011
-
nick nieaktualnyinnamorata88 wrote:Jak ja Ci zazdroszczę - u mnie wszystko w zawieszeniu, a jak @ przyjdzie to punkcja w środek świąt Wielkanocnych wypadnie i jak tu się czaić przed rodziną?
Znam ten ból bo wlasnie poprawiłam mój post :p tamta cześć rodzinki tez nic nie wie o in vitro wiec jak im powiedzieć ze potrzebuje duzo odpoczynku i spokoju??? cos będziemy musili wymyślić obie, zeby był wilk syty i owca cała -
Maja84 wrote:https://zapodaj.net/05995589fae0f.jpg.html
Oto moje jajka W lewym jajniku mam 2! dominujące pęcherzyki o wielkości 17,2mm i 17,4mm. Pan gin się nimi zachwycał hahaha Za 2-3 dni powinna być owu. Endo 7,5mm.
Wow! Maja84, piekne jajca! Jeśli te 2 pecherzyki przeistoczą się w 2 fasole to chyba zwariuję z radościWiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2017, 09:14
Maja84 lubi tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:Znam ten ból bo wlasnie poprawiłam mój post :p tamta cześć rodzinki tez nic nie wie o in vitro wiec jak im powiedzieć ze potrzebuje duzo odpoczynku i spokoju??? cos będziemy musili wymyślić obie, zeby był wilk syty i owca całaMikołaj 25.04.2011
-
nick nieaktualnyinnamorata88 wrote:U nas też wszystko tajne przez poufne - po co się uzewnętrzniać, ale jak mnie wezmą na stół np. w niedzielę wielkanocną to co mam wymyśleć?
Ja bym wymyśliła cos pt zabieg na torbielu lub cos w tym rodzaju. Czy uwierzą to juz ich sprawa byle byście oboje brnęli w jedna wspólną wersje !!!!!
Ja sama juz wymyślam co to im powiedzieć, zeby byli grzeczni i nie wymagali zbyt wiele od mojej osoby :pWiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2017, 09:17
-
Agniechaaaa wrote:Ja bym wymyśliła cos pt zabieg na torbielu lub cos w tym rodzaju. Czy uwierzą to juz ich sprawa byle byście oboje brnęli w jedna wspólną wersje !!!!!
Ja sama juz wymyślam co to im powiedzieć, zeby byli grzeczni i nie wymagali zbyt wiele od mojej osoby :pMikołaj 25.04.2011
-
nick nieaktualnyinnamorata88 wrote:No właśnie zastanawiam się czy nie lepiej byłoby się wykpić jaką grypą jelitową zabieg w połowie świąt? hehehehe u moich by to nie przeszło
To tez jakiś pomysł moi z tych co łykną każdą scieme bo totalnie sie nie znają na takich sprawach :p -
Karma88 wrote:Wyłgajcie się faktycznie jelitówką i tyle.
Karma88 lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Zawsze można zacząć udawać bóle w piatek i ze nagły wypadek :p chyba, ze wiesz ze opcja jelitówki spokojnie przejdzie!!
Agniechaaaa, Maja84 lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
-
nick nieaktualny