KWIETNIOWE TESTOWANKO ;) 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Flowwer wrote:Karma u Ciebie to kwesia czasu naszego cennego. A co suplementujesz?
Femibion Natan 1 i wiesiołka biorę. W sumie nic więcej.
Maju to witamy. :* Szkoda, że musisz z nami być, ale cóż zrobić.
Mi głowa odpoczęła trochę przez noc. Okres się rozkręca i co będzie to będzie. Jedynie prosze o trzymanie kciuków od poniedziałku co z wynikami mojego K. Chciałam na urodziny teraz w marcu dostać test z dwiema kreskami, ale jak na taki nie mogę już liczyć to przynajmniej niech jego wyniki będą ok.
Miłego dnia! :*Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Ja już po wizycie u gina. Cytologie mi zrobiła bo już miałam nie ważną. Na usg widać 2 piękne pęcherzyki w jednym jajniczku 23mm i 20 mm. Zastrzyk podany jutro jadę na inseminacje dodatkowo będę mieć podawany INTRALIPID kroplowke
-
staraczka1111 wrote:Ja już po wizycie u gina. Cytologie mi zrobiła bo już miałam nie ważną. Na usg widać 2 piękne pęcherzyki w jednym jajniczku 23mm i 20 mm. Zastrzyk podany jutro jadę na inseminacje dodatkowo będę mieć podawany INTRALIPID kroplowke
Ile miałaś pęcherzyków w poprzednich cyklach ?
W kwietniu zobaczysz dwie kreseczki ♡ przecież musi się udać !!!
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Ale masz piękne pecherzyki !!!! Dobrze ze dostaniesz tą kroplówkę.
Ile miałaś pęcherzyków w poprzednich cyklach ?
W kwietniu zobaczysz dwie kreseczki ♡ przecież musi się udać !!!
Dziękuję bardzo że tak wierzysz we mnie, w poprzednim cyklu miałam 2. 23 i 18 mm w dzień inseminacji a te wariaty jeszcze podrosna troszkę do jutramusimy robić wszystko żeby się udało
-
staraczka1111 wrote:Dziękuję bardzo że tak wierzysz we mnie, w poprzednim cyklu miałam 2. 23 i 18 mm w dzień inseminacji a te wariaty jeszcze podrosna troszkę do jutra
musimy robić wszystko żeby się udało
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Bedziesz brać acard?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2017, 11:41
-
Maja84 wrote:Na co dokładnie bierze się ten acard? bo mi się kojarzy z chorobami serca, a tutaj często się przewija, że dziewczyny go biorą.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Maja84 wrote:Na co dokładnie bierze się ten acard? bo mi się kojarzy z chorobami serca, a tutaj często się przewija, że dziewczyny go biorą.
Maja84 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Dziewczyny a jak dawkować ten Acard? Mam tabletki 75 mg to bierzecie po 1 tabletce czy mniej? Trochę się obawiam czy przy moim wzroście i wadze nie będzie za dużo7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
bazylkove wrote:Dziewczyny a jak dawkować ten Acard? Mam tabletki 75 mg to bierzecie po 1 tabletce czy mniej? Trochę się obawiam czy przy moim wzroście i wadze nie będzie za dużo
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Hej, powoli i ja do was dołączam, wstępnie proszę o wpisanie na 16
a co mi tam w Wielkanoc zatestuje
to ostatni cykl żeby zdążyć na 30 męża
ale byłoby cudownie gdyby się urodził jak on 27.12
u nich w domu to było tak że dziadek był 30 lat starszy od jego taty no i on w stosunku do swojego taty też ma 30 lat i tak bardzo chciał on to kontynuować ale jak na razie fasolki nie ma... może ta presja na mnie tak działała...
Widzę że w kwietniu to już stała ekipa w końcu my też musimy przejść na fioletową stronęKarma88, Maja84 lubią tę wiadomość
Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
Karma88 wrote:Coraz więcej na kwiecień nas. :*
Lepiej żeby było nas tu jak najmniej, ale skoro taka wola Boska, to cieszę się, że jesteśmy dalej razemI mam nadzieję, że to będzie nasz czas!
Karma88 lubi tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml