KWIETNIOWE TESTOWANKO ;) 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Flowwer wrote:Karma u Ciebie to kwesia czasu naszego cennego. A co suplementujesz?
Femibion Natan 1 i wiesiołka biorę. W sumie nic więcej.
Maju to witamy. :* Szkoda, że musisz z nami być, ale cóż zrobić.
Mi głowa odpoczęła trochę przez noc. Okres się rozkręca i co będzie to będzie. Jedynie prosze o trzymanie kciuków od poniedziałku co z wynikami mojego K. Chciałam na urodziny teraz w marcu dostać test z dwiema kreskami, ale jak na taki nie mogę już liczyć to przynajmniej niech jego wyniki będą ok.
Miłego dnia! :*Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Ja już po wizycie u gina. Cytologie mi zrobiła bo już miałam nie ważną. Na usg widać 2 piękne pęcherzyki w jednym jajniczku 23mm i 20 mm. Zastrzyk podany jutro jadę na inseminacje dodatkowo będę mieć podawany INTRALIPID kroplowke
-
staraczka1111 wrote:Ja już po wizycie u gina. Cytologie mi zrobiła bo już miałam nie ważną. Na usg widać 2 piękne pęcherzyki w jednym jajniczku 23mm i 20 mm. Zastrzyk podany jutro jadę na inseminacje dodatkowo będę mieć podawany INTRALIPID kroplowke
Ile miałaś pęcherzyków w poprzednich cyklach ?
W kwietniu zobaczysz dwie kreseczki ♡ przecież musi się udać !!!
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Ale masz piękne pecherzyki !!!! Dobrze ze dostaniesz tą kroplówkę.
Ile miałaś pęcherzyków w poprzednich cyklach ?
W kwietniu zobaczysz dwie kreseczki ♡ przecież musi się udać !!!
Dziękuję bardzo że tak wierzysz we mnie, w poprzednim cyklu miałam 2. 23 i 18 mm w dzień inseminacji a te wariaty jeszcze podrosna troszkę do jutra musimy robić wszystko żeby się udało -
staraczka1111 wrote:Dziękuję bardzo że tak wierzysz we mnie, w poprzednim cyklu miałam 2. 23 i 18 mm w dzień inseminacji a te wariaty jeszcze podrosna troszkę do jutra musimy robić wszystko żeby się udało
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Bedziesz brać acard?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2017, 11:41
-
Maja84 wrote:Na co dokładnie bierze się ten acard? bo mi się kojarzy z chorobami serca, a tutaj często się przewija, że dziewczyny go biorą.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Maja84 wrote:Na co dokładnie bierze się ten acard? bo mi się kojarzy z chorobami serca, a tutaj często się przewija, że dziewczyny go biorą.
Maja84 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Dziewczyny a jak dawkować ten Acard? Mam tabletki 75 mg to bierzecie po 1 tabletce czy mniej? Trochę się obawiam czy przy moim wzroście i wadze nie będzie za dużo7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
bazylkove wrote:Dziewczyny a jak dawkować ten Acard? Mam tabletki 75 mg to bierzecie po 1 tabletce czy mniej? Trochę się obawiam czy przy moim wzroście i wadze nie będzie za dużo
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Hej, powoli i ja do was dołączam, wstępnie proszę o wpisanie na 16 a co mi tam w Wielkanoc zatestuje to ostatni cykl żeby zdążyć na 30 męża ale byłoby cudownie gdyby się urodził jak on 27.12 u nich w domu to było tak że dziadek był 30 lat starszy od jego taty no i on w stosunku do swojego taty też ma 30 lat i tak bardzo chciał on to kontynuować ale jak na razie fasolki nie ma... może ta presja na mnie tak działała...
Widzę że w kwietniu to już stała ekipa w końcu my też musimy przejść na fioletową stronęKarma88, Maja84 lubią tę wiadomość
Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
Karma88 wrote:Coraz więcej na kwiecień nas. :*
Lepiej żeby było nas tu jak najmniej, ale skoro taka wola Boska, to cieszę się, że jesteśmy dalej razem I mam nadzieję, że to będzie nasz czas!Karma88 lubi tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml