KWIETNIOWE TESTOWANKO ;) 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ann89 wrote:Melduje sie z poczekalni. Przede mna jest jedna osoba;)
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyNie sądzę. Wraz z ta ciemna kreska byl i śluz i bol jajnikow. A śluz miałam naprawdę fajny w tym miesiącu. Ale wlasnie jakoś mi skacze ten okres w tamtym miesiącu cykl 32 dni, wcześniej 30 jakoś tak z dupy za przeproszeniem. Sądzę, ze mam problem właśnie z druga faza, ale kto to wie... Podłamałam się troche i mam ochotę olać wszystko. Miałam mężowi na urodziny dać pozytywny test, a tak ma zone z okresem i prezentu brak.
-
nick nieaktualny
-
staraczka1111 wrote:Dostałam okres!!! Dwa dni wcześniej przyszedł.
O nie tak mi przykro..
Na wątku o inseminacji też chyba żadna inseminacja w marcu nie skończyła się sukcesem
Staraczka, jesteście zdecydowani, że to była ostatnia próba? -
Dzięki dziewczyny !! Tak sobie myślałam całą droge do domu ze tylko jeden ale estradiol mam b.ładny i dlatego dr zostawił naturze bo jak na prygnalu nie bylo ciąży to trzeba coś zmienić.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
CzeresniowaMama wrote:Nie sądzę. Wraz z ta ciemna kreska byl i śluz i bol jajnikow. A śluz miałam naprawdę fajny w tym miesiącu. Ale wlasnie jakoś mi skacze ten okres w tamtym miesiącu cykl 32 dni, wcześniej 30 jakoś tak z dupy za przeproszeniem. Sądzę, ze mam problem właśnie z druga faza, ale kto to wie... Podłamałam się troche i mam ochotę olać wszystko. Miałam mężowi na urodziny dać pozytywny test, a tak ma zone z okresem i prezentu brak.
Czereśniowa, badałaś kiedyś progesteron?
Monitoring tak czy inaczej zrób, żeby sprawdzić czy owu występuje i kiedy. Nie ma żadnego olewania, walczymy o kwietniowe fasolki. Jeszcze się załapiesz na kolejne testowanie w kwietniu Głowa do góry. -
summer86 wrote:O nie tak mi przykro..
Na wątku o inseminacji też chyba żadna inseminacja w marcu nie skończyła się sukcesem
Staraczka, jesteście zdecydowani, że to była ostatnia próba? -
nick nieaktualny
-
summer86 wrote:O nie tak mi przykro..
Staraczka, jesteście zdecydowani, że to była ostatnia próba?
Aaa i mnoe natchneło kupić w klinice testy ovu i teraz ja was się pytam kiedy wykonać te testy bo ja zielona w tej kwesti. Dziś rano poziom LH 7. 2x dziennie czy raz ?Maja84 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
staraczka1111 wrote:Tak już nie chce próbować coś we mnie pękło teraz.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Izape91 wrote:ja ostatnio jak jechałam do pracy 4 wielkie bocianiska zerwały się do lotu, także 3 mogę odstąpić, która chce?
Maja84 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
mycha91 wrote:Dzialac dziewuchy! Tesknie do Was na grudniowkach.
Kiedy masz wizytę ?
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
summer86 wrote:Czereśniowa, dobrze robisz z tym monitoringiem. Testy nie wszystkim wychodzą, a przez to możecie omijać owulację. 28 dni to normalna długość, może owu jednak wcześniej była.
Monitoring to podstawa.Maja84 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyFlowwer wrote:Ja przedwczoraj jak jechałam do pracy to na drodze stał ! Może to znak ?!
to MUSI być znak ! znak pozytywnego testaaaa nie wiem jak ja wytrzymam ten tydzień do testowania...
poza tym ovu mi nie wyznaczyło do dziś owulacji, a chyba była w zeszłą niedzielę... -
Izape91 wrote:to MUSI być znak ! znak pozytywnego testaaaa nie wiem jak ja wytrzymam ten tydzień do testowania...
poza tym ovu mi nie wyznaczyło do dziś owulacji, a chyba była w zeszłą niedzielę...
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer, ja testy owu robię raz dziennie. Zawsze mniej więcej o 16-16:30. Nie robi się ich rano.
U mnie najlepiej sprawdzają się Facelle z Rosmanna. Owu mam najczęściej na drugi dzień po pozytywnym teście.
Pamiętaj, 2h przed testowaniem nie wolno pić.
A co do IUI, kurczę miałam nadzieję, że to bardziej skuteczna metoda..Flowwer lubi tę wiadomość