KWIETNIOWE TESTOWANKO ;) 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
O jej strasznie dużo tych zastrzyków większość badań mam zrobione
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKlinika duza, ladna, intymna. Pani doktor bardzo mila i delikatna. Nie ogladala zbytnio dokumdntacji, raczej wypytywala sie o wszystko. Spermiogram do powtorki bo byl niedokladny. Usg ok- moj pekniety pdcherzyk zalal sie krwia i zrobila sie torbiel. Mam brac duphaston. Dostalam 11 badan do zrobienia na nastepna wizyte. Zostal pobrany wymaz na chlamydie i ureaplasme. W piatek maja byc wyniki- jesli beda pozytywne to zadzwonia i mam sie zglosic po recepte. W zasadzie to tyle. Niczego sie nie dowiedzialam bo nie mialam podstawowych badan. Zaplacilam 510zl (250zl za wizyte i 260zl za wymaz na chlamydie i ureaplasme).
Flowwer lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgniechaaaa wrote:Badan sporo:
Mój M
Antyhbc HBS ag VDRL anty HIV anty hcv ab
Wymaz chlamydia
Grupa krwi
Cmv igm
Seminogram
Nat wirusy w dniu punkcji
Fsh lh PRL testosteron tsh
Ja
Anty HBc HBS ag VDRL anty hiv anty hcv ab
Toksoplazmoza
Różyczka
Cytologia
Wymaz chlamydia
Posiew balteriologiczno mykogoliczny
AMH
Grupa krwi
Konsultacja anestezjologiczna
EKG
Nat wirusy w dniu punkcji
Usg piersi
Tsh ft3 ft4 anty tpo anty tg
Cmv
Wymaz ureaplaamy Mycoplasmy
Morfologia aptt ap albumina kreatynina sód potas
Oczywiście na każdej wizycie progesteron i estriadol pobierali
Najpierw miała po 3zasyrzyki dziennie przed ponad tydzień i jakos Ok tygodnia po 2zastrztki -
nick nieaktualny-Monika- wrote:Agniecha ja już odsamego czytania o tych zastrzykach mdleję, nie mówiąc już o ilości badań. Ale już masz bliżej niż dalej
Jak na ten moment to zastrzyki poszły w dał mam tylko plasterki i tabletki
Jak juz sie człowiek w to wgryzie to idzie siłą rozpędu i badania i zastrzyki robi sie z automatu chodź przyznaje czasem trudno było znalesc jakieś moejsce do wkłucia ;p -
nick nieaktualny
-
Przepraszam,że tak wtrącam się w Waszą dziewczyny dyskusuje,ale tak myśle sobie,że jak się może udało i zaszłam a test jeszcze nie wykazał i zastanawiam się co byłoby z dzidzią po tej chorobie i lekarstwach. Lepiej abym nie była teraz.bo To mnie przeraża.
-
madzia8lenka wrote:Przepraszam,że tak wtrącam się w Waszą dziewczyny dyskusuje,ale tak myśle sobie,że jak się może udało i zaszłam a test jeszcze nie wykazał i zastanawiam się co byłoby z dzidzią po tej chorobie i lekarstwach. Lepiej abym nie była teraz.bo To mnie przeraża.
Może to smutne co powiem ale na tym etapie natura działa w systemie 0-1. Czyli albo jest i wszystko będzie ok albo nie ma...Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2017, 22:14
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
nick nieaktualnymadzia8lenka wrote:Przepraszam,że tak wtrącam się w Waszą dziewczyny dyskusuje,ale tak myśle sobie,że jak się może udało i zaszłam a test jeszcze nie wykazał i zastanawiam się co byłoby z dzidzią po tej chorobie i lekarstwach. Lepiej abym nie była teraz.bo To mnie przeraża.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziękuje dziewczyny,bo w pierwszej ciąży wszystko poszło gładko i sprawie. Zajście też,a teraz dupa... Do tego to poronienie. I jestem blada w tym wszystkim. Jak czasami czytam to nie wiem o co Wam dziewczyny chodzi,bo nie jestem na takim etapie. Dlatego wolę czytać niż się wypowiadać,bo nawet nie mam co.
-
Agniechaaaa wrote:A do mnie zaczyna docierać świadomość ze po transferze naprawdę moge powiedzieć ze jestem w ciazy to zachwycające i przerażajace w jednym
Zachwycające będzie jak usłyszysz bicie Twojego dzidziusia na monitorze ;* co życzę Ci jak najszybciej ❤ -
nick nieaktualnymadzia8lenka wrote:Dziękuje dziewczyny,bo w pierwszej ciąży wszystko poszło gładko i sprawie. Zajście też,a teraz dupa... Do tego to poronienie. I jestem blada w tym wszystkim. Jak czasami czytam to nie wiem o co Wam dziewczyny chodzi,bo nie jestem na takim etapie. Dlatego wolę czytać niż się wypowiadać,bo nawet nie mam co.
Po to jestesmy ❤❤ wspieramy sie i informujemy. Tez byłam blada w tych tematach a teraz??? Chociaż wolała bym być blada z dzidzia ale ktoś ma wobec mnie inne plany -
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Innego marzenia nie posiadam ❤❤❤
Wszystkie dziewczyny tutaj w końcu ujrzą swoje maleństwo na monitorze,a później w ramionach.
Mi jeśli się nie uda to już jedno szczęście mam u boku w postaci córki,ale Wy dziewczyny musicie walczyć i nie poddawać się. -
nick nieaktualny