KWIETNIOWE TESTOWANKO ;) 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNajglupszy tekst jaki zostal do mnie skierowany - radze sobie siasc- uwaga, cytuje:
"A wy kiedy dzieci? Wiesz Ania, jestem blondynem, mam niebieskie oczy, slowem- dobre geny. Gdybys chciala to chetnie wpadne kiedy A bedzie w delegacji hle hle hle"
-
Siedzę w pracy i sama nad sobą się użalam. Miałam nie płakać, ale chyba coś we mnie pęka. I tak jak przysłowiowy "tonący" chwytam się brzytwy tzn. siedzę wpatrzona w ten głupi wykres i ciągle myślę że może owu była w innym terminie, może jestem jednym przypadkiem na milion gdzie testy oszukują.... żałosne ale czuje się bezradna. Ja chce już do domu do mojego M.
-
Kaczorka wrote:Ann - domyślam się jak się poczułaś. Mi niedawno kuzynka powiedziała, że jej facet stwierdził, że gdybym ja i nasza inna kuzynka (9 lat po ślubie, brak dzieci) trafiły w jego ręce to zaraz byśmy w ciąży były..
Akurat już byłam wtedy w ciąży, ale nikt o tym jeszcze nie wiedział.
Odebrałam to bardzo osobiście, bo koleś stwierdził, że skoro jestem pół roku po ślubie i jeszcze jestem bez brzucha to chyba z moim mężem jest coś nie tak.
No ale buraków nie brakuje..
Ja cały czas Wam wszystkim mocno kibicuję, za każdą trzymam kciuki :*Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Flowwer, wiedziałam, że Twój pęcherzyk nie poleci w kulki i pięknie pęknie Cieszę się
Ewela, tulę mocno
Ann89, u nas najgłupszy tekst był "chyba muszę Wam pokazać jak to się robi". Mój mąż na szczeście skutecznie sobie radzi z takimi tekstami.
Bazylkove, idź koniecznie do lekarza z tymi wynikami. Kiedy robiłaś poprzednio? I czy wtedy były w normie?Flowwer lubi tę wiadomość
-
Beta 311,9
Flowwer, innamorata88, Kaczorka, bazylkove, Karolina90, nika647, Ann89, E_w_c_i_a, Sarna84, 91Ewela09, Barbarka1984, Karma88, Bocianiątko, KarolinaSeven, madzia8lenka, Psuła, Roxanne, Maja84, KateHawke, Klaudiia87 lubią tę wiadomość
-
Lady_Savage - piękna beta. Pozarażaj nas tu skutecznie ciążowymi wiruskami
Maja84 lubi tę wiadomość
-
SSunny' wrote:Mamusie z serduszkami? czy czulyscie jakby ookres miał nadejść? Czy zupełnie nic? Ja też jestem zdania ze jak ktoś nie ma dzieci to albo nie może albo nie chce i co komu do tego.
W tej ciąży prawie w ogóle nie czułam. W poprzedniej jak najbardziej. I dużo dziewczyn czuje na początku taki ból jak na @. U niektórych nawet plamienia są w tym czasie. -
summer86 wrote:
Bazylkove, idź koniecznie do lekarza z tymi wynikami. Kiedy robiłaś poprzednio? I czy wtedy były w normie?
Ostatnie takie kompleksowe badania robiłam w lipcu 2016 to LH do FSH wyszło 1,8. Myślałam że jest ok, skoro lekarz na to nic nie powiedział. Testosteron też był podwyższony, no ale kurde co będe lekarza upominać?
W przyszłym tygodniu idę do NOWEGO doktora. Zmiana to chyba dobra decyzja, czuje że ten rok w klinice to tylko była strata czasu i pieniędzy7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
nick nieaktualny
-
Flowwer wrote:A ja po monitoringu i jajco pękło samo !!! Kamień z serca czyli dziś 1dpo uffff
Noooo krolewno czekam na grudniu ^^Barbarka1984, Flowwer, Bocianiątko, Maja84, KateHawke lubią tę wiadomość
-
bazylkove wrote:Ostatnie takie kompleksowe badania robiłam w lipcu 2016 to LH do FSH wyszło 1,8. Myślałam że jest ok, skoro lekarz na to nic nie powiedział. Testosteron też był podwyższony, no ale kurde co będe lekarza upominać?
W przyszłym tygodniu idę do NOWEGO doktora. Zmiana to chyba dobra decyzja, czuje że ten rok w klinice to tylko była strata czasu i pieniędzy
Bazylkowe, czasem taka zmiana jest dobra. Ja też zmieniłam poprzedniego gina, bo twierdził że TSH 2,5 jest dobre bo norma jest do prawie 4, więc ogólnie super. A na progesteron na poziomie 7 mimo regularnych plamień przed @ tez mówił, że super bo jest w normie dla fazy lutealnej.
Do aktualnego też mam zastrzeżenia, ale przynajmniej widzę, że ma rozsądny plan i w miarę mu zależy. -
nick nieaktualnyFlowwer wrote:A ja po monitoringu i jajco pękło samo !!! Kamień z serca czyli dziś 1dpo uffff
Dziewczyny współczuje Wam takich tekstów od znajomych, nawet nie potrafię sobie wyobrazić jak się czujecie. Ale przyznam że sama na świetach pytałam się swojej znajomej kiedy bedzie dzidzius, nawet nie myślać o tym że mogę im tym zrobić przykrość, ale w końcu się im udało i niespodziewanie po pierwszej ciąży zaszła w pierwszym cyklu starań w drugą, oni sami byli w szoku. Takiego zakończenia i Wam życzę.
Ja póki co nie robiebadań (jestem jakaś zacofana) staramy się już od sierpnia i jak na razie cisza,ten cykl tez zaliczam do nieudanch (wiem wiempóki nie ma @ jest nadzieja) ale to się czuję, podtrzymuję mnie pozytywnie ta myśl że przynajmniej dzidzius nie bedzie z końca roku -
Flower info o Twoim jajcu to najlepsza wiadomość dzisiejszego dnia!
Lady Savage piękna beta, gratulacje!
W drodze do pracy bocian przeleciał mi drogę, zniżajac lot tak, że miałam wrażenie, że zahaczy nogami o dach mojego auta, to znak, prawda?Barbarka1984, Flowwer, Maja84, KateHawke lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySarna84 wrote:Flower info o Twoim jajcu to najlepsza wiadomość dzisiejszego dnia!
Lady Savage piękna beta, gratulacje!
W drodze do pracy bocian przeleciał mi drogę, zniżajac lot tak, że miałam wrażenie, że zahaczy nogami o dach mojego auta, to znak, prawda?Sarna84 lubi tę wiadomość