X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie KWIETNIOWE TESTOWANKO ;) 2017
Odpowiedz

KWIETNIOWE TESTOWANKO ;) 2017

Oceń ten wątek:
  • Flowwer Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2017, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    Ja tez juz mowie Ze nie tyle bede sie cieszyc pozytywnym testem bo odrazu bede sie bac zeby nie zakończyło sie jak ostatnio. Radować bede sie w momecie jak wezmę bałwanka a ręce (oby było Nam to dane)
    Masz fajne 5 śnieźynek teraz bedziemy czekać aż roztopią się dla mamusi i tatusia <3

kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • Flowwer Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2017, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mam teraz ubaw z mojego M bo on sądził że dziś na usg bedzie widzieć dr fasolkę i wytłumaczyłam mu ze czekać musimy 2 tyg. A on z tekstem przecież jesteś w ciąży!! A ten głupi test to tylko formalność.
    Achhhh te chłopy ;)

Bocianiątko, Maja84, KateHawke lubią tę wiadomość

kjmni09k3h9ob9x5.png
    Provita-Paliga
    ⛄⛄⛄
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2017, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja postanowiłam że w tym cyklu nie bede kupowała testu ciążowego :D Mam jeszcze ze dwa owulacyjne i jak bedzie mi się spóźniał okres to wtedy tymi zatestuje..... Kurcze albo nie bo jeszcze sobie nadziei narobię :-/ w razie gdyby wyszedł pozytywny.

Zresztą cykl jak cykl każdy mam taki sam, czekam na jakiś znak z nieba, aby nastąpiła jakaś inność w ktorymś i okazało się to być ciążą.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 19:49

Izape91 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2017, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer wrote:
    A mam teraz ubaw z mojego M bo on sądził że dziś na usg bedzie widzieć dr fasolkę i wytłumaczyłam mu ze czekać musimy 2 tyg. A on z tekstem przecież jesteś w ciąży!! A ten głupi test to tylko formalność.
    Achhhh te chłopy ;)

Niech przyciąga do Was dobre fluidy!!! :) oby to był Nasz miesiąc :)

Flowwer, Maja84 lubią tę wiadomość

• Flowwer Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2017, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -Monika- wrote:
    A ja postanowiłam że w tym cyklu nie bede kupowała testu ciążowego :D Mam jeszcze ze dwa owulacyjne i jak bedzie mi się spóźniał okres to wtedy tymi zatestuje..... Kurcze albo nie bo jeszcze sobie nadziei narobię :-/ w razie gdyby wyszedł pozytywny.

Zresztą cykl jak cykl każdy mam taki sam, czekam na jakiś znak z nieba, aby nastąpiła jakaś inność w ktorymś i okazało się to być ciążą.
    Nie istnieje coś takiego w naszych głowach "olewacyjny" cykl ;) a u Ciebie będzie fasolek hahahahha nasionek postawi "I" nad jajkiem świątecznym hihihihi

kjmni09k3h9ob9x5.png
    Provita-Paliga
    ⛄⛄⛄
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2017, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniak87 wrote:
    Teraz to dopiero się zestresowalam!:) No nic, jesli do jutra okres nie przyjdzie robię rano test i zobaczymy co wyjdzie ;)

Sraj testy! Lec na bete i popoludniem juz bedziesz miala pewnosc :D

Lady Savage lubi tę wiadomość

• Flowwer Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2017, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    Niech przyciąga do Was dobre fluidy!!! :) oby to był Nasz miesiąc :)
    Ja ogólnie mam taki ubaw że hej ostatnio cały czas się śmieje. Wczoraj moja kochana teściowa zastała mnie jak dałam o endo czyli przy winku. Gadka szatka... to polałam jej winka no i się zaczeło.... wyklad jak się robi dzieci ;) tlumaczy mi że jak jest środek cyklu to powinnam jej syna przycisnąć do <3 bo ona tak robiła hahahhahah No to ja jak zawsze ze stoickim spokojem ( a w duchu mnie ze śmiechu rozrywało) bew do góry (lata praktyki) mamuś ale ja wnuka nie dam bo wie mama że ja nie mogę mieć dzieci!!
    Kochane teściowe i ich rady hahahha

Izape91, Maja84 lubią tę wiadomość

kjmni09k3h9ob9x5.png
    Provita-Paliga
    ⛄⛄⛄
  • Moniak87 Debiutantka

Wysłany: 4 kwietnia 2017, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ann89 wrote:
    Sraj testy! Lec na bete i popoludniem juz bedziesz miala pewnosc :D
    Hahah:D Może i racja!

Flowwer lubi tę wiadomość

Monia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2017, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer wrote:
    Ja ogólnie mam taki ubaw że hej ostatnio cały czas się śmieje. Wczoraj moja kochana teściowa zastała mnie jak dałam o endo czyli przy winku. Gadka szatka... to polałam jej winka no i się zaczeło.... wyklad jak się robi dzieci ;) tlumaczy mi że jak jest środek cyklu to powinnam jej syna przycisnąć do <3 bo ona tak robiła hahahhahah No to ja jak zawsze ze stoickim spokojem ( a w duchu mnie ze śmiechu rozrywało) bew do góry (lata praktyki) mamuś ale ja wnuka nie dam bo wie mama że ja nie mogę mieć dzieci!!
    Kochane teściowe i ich rady hahahha

Moja po poronieniu sie nie odzywa na ten temat, chociaż ona. Moi rodzice i dziadkowie bardzo Nas wspierają, przyjaciele którzy wiedza co sie stało tez sa cudowni ale cała reszta dramat ;/ cały czas dogadywanie i "dobre rady" nieraz mam ochote wykrzyczeć halo my robimy in vitro swoje rady wsadźcie w dup*!!!

• summer86 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2017, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer, eMek może mieć nosa :) trzeba wierzyć w męską intuicję hehe. Co my byśmy bez nich zrobiły ;)

Odwołuję jutrzejsze testowanie, na termometrze już magiczne 36,6 i coraz mocniejszy ból brzucha. Wiedziałam, że IUI ma niewielkie szanse powodzenia i nie myślałam, że to aż tak zaboli :( Łzy same lecą..

Karolina90, trzymam kciuki mocno za Ciebie <3

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • Flowwer Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2017, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summer może to dołek inmpanyacyjny?!!

kjmni09k3h9ob9x5.png
    Provita-Paliga
    ⛄⛄⛄
  • E_w_c_i_a Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2017, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summer jeśli juz mierzysz temperaturę to tylko rano!!!!

Szczęśliwa mama Majeczki :*
    Dziecinka (10 tydzień) (*) 8.2015
  • Flowwer Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2017, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewcia jak się czujesz kiedy prenatalne ?

kjmni09k3h9ob9x5.png
    Provita-Paliga
    ⛄⛄⛄
  • summer86 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2017, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer, 13 dpo to za późno na spadek implantacyjny. Niestety tyle cykli z termometrem robi swoje - znam już to. Najgorsze jest to, że dzisiejszy wzrost zrobił mi niepotrzebną nadzieję, że przez chwile uwierzyłam, że może jednak szanse są :( No ale wyszło tak jak się spodziewałam, wzrosło na chwilę, żeby spektakularnie spaść.
    W przyszłym cyklu mierzę tylko do potwierdzenia owu, później termometr idzie w kąt.

3i49mg7yu2aqel15.png
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2017, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    summer86 wrote:
    Flowwer, eMek może mieć nosa :) trzeba wierzyć w męską intuicję hehe. Co my byśmy bez nich zrobiły ;)

Odwołuję jutrzejsze testowanie, na termometrze już magiczne 36,6 i coraz mocniejszy ból brzucha. Wiedziałam, że IUI ma niewielkie szanse powodzenia i nie myślałam, że to aż tak zaboli :( Łzy same lecą..

tulee : *
    powiem to co mówi się tu zawsze, dopóki nie ma @ jest nadzieja, a ból może być z czego innego. A jak przyjdzie @ to jest maj i nowe nadzieje, tylko ten czas zbliżającej się @ jest taki mega beznadziejny, że się nie chce żyć, ale zaraz nowy cykl i trzeba dalej walczyć :)

ja byłam taka odważna, ale chyba poczekam do terminu @ z testem. Strach mnie obleciał, ten czas tak szybko leci.

dzisiaj po pracy i całym lataniu sprzątaniu itd. dopiero sobie usiadłam na tyłku. Boże, jak ja bym chciała mieć chwilę spokoju. W pracy taki sajgon, mam masę roboty, chodzę zła jak osa. jakby mi się PMS już zaczął, a to jeszczeee 4 dni. Po okresie idę zbadać tarczycę, ciekawe czy coś drgnęło czy nie ? Marzę o wyniku 1,5!

summer86 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2017, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    summer86 wrote:

Ja już nikomu nic nie piszę... Najgorsza to ta nadzieja. :-(

• Flowwer Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2017, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -Monika- wrote:
    Ja już nikomu nic nie piszę... Najgorsza to ta nadzieja. :-(
    Kurcze ... kwiecień miał być nasz :(

kjmni09k3h9ob9x5.png
    Provita-Paliga
    ⛄⛄⛄
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2017, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Halo czuje tu przyciąganie złych emocji nu nu nie wolno!!!

• Flowwer Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2017, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    Halo czuje tu przyciąganie złych emocji nu nu nie wolno!!!
    Amen !!!

malinowaemi lubi tę wiadomość

kjmni09k3h9ob9x5.png
    Provita-Paliga
    ⛄⛄⛄
  • summer86 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2017, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FLowwer, mocno wierzę, że kwiecień musi być Wasz. Grono weteranek musi się w końcu trochę skurczyć.

Idę pod prysznic i spać, do niczego innego się nie nadaję.. Przepraszam, że Wam tu smęcę na wieczór.

3i49mg7yu2aqel15.png
‹‹ 99 100 101 102 103 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ