KWIETNIOWE TESTOWANKO ;) 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzieki za info:) tak myślałam, że bedzie na bank antybiotykoterapia i pewnie mojego M tez ona nie ominie:) oby wybili to dziadostwo, bo chciałabym juz podchodzić do sono. Mam pozytywnego kopa i chce dzialac:D a dodzwoniłam sie jeszcze raz do kliniki i połączyli mnie z laboratorium i i badania bedą gotowe następnego dnia, także expresem:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 21:58
-
Ptysia wrote:Staraczka, a Ty gdzie będziesz podchodzić do invitro? W GC?
-
nick nieaktualny
-
Gdzie są nasze te fasolki,których miało być w kwietniu tyle mam nadzieję,że dziewczynki nadgonicie trzymam za każdą z Was w tym miesiącu kciuki,bo ja czekam teraz do maja u lekarza dzisiaj byłam i dał zielone światełko,że po tych antybiotykach na półpaśca możemy starać się od dzidzie jak mąż wróci. W tym miesiącu nie robię badań. Powiedział,że jak nie uda nam się w kwietniu to mam przyjść w maju i on wypisze mi wszystkie badania jakie na początek mam zrobić i zaczniemy działać także jestem dobrej myśli i pełna nadzieji i również Wam przesyłam mnóstwo tej dobrej energii i nadzieji
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 22:46
Bocianiątko, Psuła, Maja84, Flowwer lubią tę wiadomość
-
Flowwer wrote:A ja chodzę z bananem na twarzy termin @ mam na lany poniedziałek ale i tak 1/3 planu wykonana bo kolejne 1/3 to dwie kreski a nastepne 1/3 donosić ciążę
Jutro czekam na wieści od Ciebie.
A my staraczki to mamy takie zawirowania emocionalne euforia przeplatane z rozczarowaniem.
Ja się w tym cyklu nie nakręcam cykl jak cykl ale jajco w drodze....czyli iskierka nadzeji jest
Wcale się nie dziwię Ja też sobie poprawiłam nastrój wiadomością od Ciebie! Najważniejsze że była piękna owu, że jest jajeczko, że stymulacja działa! No radość wielka, bo prędzej czy później będzie z tego fasoleczka!!! zwłaszcza przy tak zdrowej armii żołnierzyków
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Maja84 wrote:Wcale się nie dziwię Ja też sobie poprawiłam nastrój wiadomością od Ciebie! Najważniejsze że była piękna owu, że jest jajeczko, że stymulacja działa! No radość wielka, bo prędzej czy później będzie z tego fasoleczka!!! zwłaszcza przy tak zdrowej armii żołnierzyków
Maja84, madzia8lenka lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Summer nigdzie nie idziesz, tu jest Twoje miejsce a potem na fioletowej stronie!!! nie ma @ jest nadzieja!!!
Moniak87 na moje oko jest fasolka Czekam na poranny test i piękne krechy!
OjMaryś kiedy idziesz na betę?
Nowa na dzielni ja używam już któryś cykl tych facelle i jak miałam pozytyw to był ciemniejszy od kreski kontrolnej. Wrzuciłam zdjęcie z resztą parę postów temu. A tak jak Ty masz to miałam dzień wcześniej, więc wygląda jakby owu szła wielkimi krokami. Od razu następnego dnia po owu kreska była o połowę jaśniejsza. Bądź co bądź lepiej dobijaj jajo na wszelki wypadek
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Flowwer wrote:Maja o której jutro masz usg ? Teraz ja czekam i tupam nogami!!
Na 14 idę. Mam nadzieję, że pękł chociaż jeden. Trochę się dygamFlowwer lubi tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Maja84 wrote:Na 14 idę. Mam nadzieję, że pękł chociaż jeden. Trochę się dygam
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Dziś pójdzie tona korektoru pod oczy prawie 3.30 a ja oka nie zmróżyłam... Będę wyglądać na spotkaniu Perfect ehhh
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Dziś pójdzie tona korektoru pod oczy prawie 3.30 a ja oka nie zmróżyłam... Będę wyglądać na spotkaniu Perfect ehhh
Lece dzis na progesteron, wieczorem wynik. Zastanawiam sie czy tego d3 przy okazji nie zrobic, bo nie mialam. Z reszta badan do IUI czekam, bo wciaz mam nadzieje, ze nie beda potrzebne wcale
Zadzwonie dzis jeszcze do kliniki czy sa juz wyniki z mojej biocenozy i z M fragmenacji DNA. -
nick nieaktualny
-
Izape91 wrote:Hej dziewczyny, czekam na kolejne II kreski u Was u mnie temperatura znowu poszybowała, niedługo wykres mi się skończy. Cuda się dzieją
Bo tam będą piękne II kreseczki oraz cudowna fasolkaIzape91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Meldujr dzis biel na dwoch testach. Cos mnoe podkusilo zeby siknac rano przed wizyta. Temp tez spafla w dol. Niestety za wczesnie bylo na radosc. Poddaje sie a Wam powodzenia
-
nick nieaktualny