KWIETNIOWE TESTOWANKO ;) 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
91Ewela09 wrote:Flowwer wiem co to znaczy bezsennosc, miałam ten problem. Czy tylko mi nie chce sie chodzic do pracy?
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
gg88 wrote:Oj Maryś bardzo mi przykro
Ja melduję że od wczoraj zaczęło mi się plamienie a test owu znowu pozytywny byle do pt do wizyty...ciekawe co powie mi na te zawirowania
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Sarna84 wrote:Och jak miło Cię widzieć, cudowne wieści
Wiesz, myślę, że większość z nas w tym wątku, poza swoimi fasolkami oczywiście, czeka właśnie na te, o których Ty wspomniałaś. Inna zdaje się składa jaja w maju, ale Agniechaaa i Flowwer na bank w tym miesiącu fasolkująSarna84 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyKochane jak bede po transferze wszystkie te wypowiedzi bede glosno czytac balwankowi do brxucha!!! Niech sniezek wie jak cudowne ma ciocie i ze nie moze ich zawiesc !!!! Uwielbiam Was i bardzo dziekuje za takie wsparcie dla Nas
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2017, 09:20
Flowwer, Barbarka1984, Maja84, innamorata88, Bocianiątko, staraczka1111, Sarna84, emi2016, Karma88 lubią tę wiadomość
-
91Ewela09 wrote:Wydawało się że ten kwiecień będzie taki fajny, same pozytywne wiadomości a tu lipa.
Aga, Flowwer, Maja, Karolina w Was cała nadzieja. Trzymam mocno kciuki za Was
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Agniechaaaa wrote:Kochane jak bede po transferze wszystkie te wypowiedzi bede glosno czytac balwankowi do brxucha!!! Niech sniezek wie jak cudowne ma ciocie i ze nie moze ich zawiesc !!!! Uwielbiam Was i bardzo dziekuje za takie wsparcie dla Nas
Barbarka1984, Maja84, Agniechaaaa lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Karolina90 trzymam kciuki za betę musi się udać!
Flowwer u nas już leci 13 tydzień, w piątek zaczyna się II trymestr Przyznam, że te tygodnie wlokły mi się niesamowicie, bo wiadomo, że najniebezpieczniejszy dla dziecka jest ten początkowy okres. Na usg byłam raz w tygodniu, panikowałam z każdego zakłucia brzucha, ale teraz już jestem spokojniejsza i nie liczę dnia za dniem. U mnie dużo będzie się działo przez najbliższe miesiące, więc mam nadzieję, że ani się obejrzę a będę już leżeć na porodówce
Bądźcie wszystkie dobrej myśli, bo ciąża na prawdę przychodzi wtedy kiedy najmniej jej się spodziewamy i wbrew pozorom, wcale nie daje innych oznak niż te na @, przynajmniej na początku
Póki co na kwietniowym wątku spokój i cisza jeśli chodzi o fasolki, ale myślę, że to cisza przed burząMaja84, Agniechaaaa, Bocianiątko lubią tę wiadomość
3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
nick nieaktualny
-
Przede wszystkim pozytywne nastawienie. Zobaczcie na moim przykładzie na początku cyklu obiecałam sobie że @ nie przyjdzie i jej nie ma, teraz żałuje że nie powiedziałam że zajdę w ciąże hehe
A tak poważnie jak temp jutro nie spadnie może pokuszę się o test nr milion jedenSarna84, Izape91 lubią tę wiadomość
-
Ann89 wrote:A orientujecie sie kiedy okres przyjdzie jesli duphaston zaczelam brac dopiero 5 dnia po owulacji? Mam go brac przez 10 dni po 2 tabletki. Myslicie ze przesunie miesiaczke?
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
OjMaryś wrote:Meldujr dzis biel na dwoch testach. Cos mnoe podkusilo zeby siknac rano przed wizyta. Temp tez spafla w dol. Niestety za wczesnie bylo na radosc. Poddaje sie a Wam powodzenia
ojej jak to???? Tak mi przykro Tulę mocno
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
suri2016 wrote:witajcie dziewczyny dawno mnie tu nie było, ale systematycznie kontroluję stan zafasolkowania na różowej stronie i trzymam za Was mocno kciuki. przyznam, że w kwietniu najbardziej oczekuję dwóch kresek u Agniechaaaa, innamorata i Flowwer to będzie Wasz miesiąc kochane!
Ja tymczasem po badaniach prenatalnych i mam już też wynik testu NIFTY i spodziewam się drugiej córeczki
miłego i słonecznego dnia Wam życzęMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
innamorata88 wrote:Dziękuję suri gratuluję córeczki! Ja niestety w kwietniu odpadam - torbiel mnie hamuje ze stymulacją, jak znowu coś nie wypadnie ruszam w następnym cyklu.
o matko, strasznie szkoda już chyba wykorzystałas limit przeszkód na drodze do ponownego rodzicielstwa, więc trzymam kciuki za maj a będziecie próbować w tym samym cyklu robić transfer czy wtedy w czerwcu?3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
Flowwer wrote:A u mnoe bedzie standard czyli wielki upadek z wieżowca na tyłek oj bedzie boleć
Flowwer lubi tę wiadomość
-
Flowwer wrote:Kochana przecież razem testujemy !! Musi ktoś statystyki podnieść bo tu tragedia !!!
Oj oby... Liczę, że to tak jak mówi Suri- ten spokój narazie to tylko cisza przed burzą.
OjMaryś tulę mocno
Karolina90 trzymam kciuki!!!!
Summer, @ przeciez jeszcze nie ma, prawda?
Maja czekamy na wieści po 14Maja84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie tez bedzie okres. To sie czuje. W ogole sie nie nastawiam na niedzielne testowanie. Raczej bede czekac po prostu az miesiaczka sie pojawi a wyglada na to, ze pojawi sie z opoznieniem bo do pn mam brac duphaston na torbiel. Troche lipa bo w kolejnym cyklu nie bede stymulowana a bez lekow to o owulacji moge sobie pomarzyc wiec zasadniczo w maju testowanie tez juz moge sobie darowac.
Teraz jedynie mocno trzymam kciuki zeby w piatek wyniki wymazow byly ok bo wtedy tylko jeden cykl poswiecimy na wszystkie zlecone badania a tak to niewiadomo przez ile tygodni beda nas leczyc zanim zleca kolejna stymulacje:(
Tak wiec- ja trzymam kciuki za Wasze fasoleczki a Wy trzymajcie za dobre wyniki piatkowe -
nick nieaktualny