Lipcowe kreseczki ♡
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
syllwia91 wrote:Wiem że smece ale jak to jest z tymi zastrzykami? Lekarz twierdzi że mam robić wieczorem i acard też wieczorem. Robicie co równe 24h? W brzuch? Dzisiaj będę musiała zrobić sama bo męża nie ma i nie wiem jak to zrobić 🤯
syllwia91, 5ylwian lubią tę wiadomość
-
syllwia91 wrote:Wiem że smece ale jak to jest z tymi zastrzykami? Lekarz twierdzi że mam robić wieczorem i acard też wieczorem. Robicie co równe 24h? W brzuch? Dzisiaj będę musiała zrobić sama bo męża nie ma i nie wiem jak to zrobić 🤯
Beti82 lubi tę wiadomość
*14.09.2021- II kreski
*18.05. - 38+5, 3675 g -
Nikodemka piękna kresunia ❤️ Beta będzie formalnością 😊
Malina, świetne wiadomości ❤️
Szonka, ale dupa. Przykro mi, przesyłam tulaski 😘❤️
Ja po zakupach - nie jestem zadowolona 😕 dostałam jakiś jeden misiowy kombinezonik w smyku, pare rzeczy kupiłam w rossmannie. Ech. Mam takie parcie, że zaraz coś wyszukam online 😋Magduullina, szona, Ania_85_, Malinaa90 lubią tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
nick nieaktualnyNo prosze!!! Chwile mnoe nie bylo a tutaj takie cudowne wiesci!!! Malina no wspaniala wiadomosc :*
Nikodemko a prosze az lzy w oczach mam kochana a tys chciala flache ze mna strzelic :* heh kochana trzymam kciuki mocno mocno mocno za bete!!! Ja stalam w sklepie i chcialam wziasc te flache ale mysle nie!!! Kupilam sobie piwo choc troche sie odstresuje... na moment zapomne choc brzuch co chwila boli, vycki coraz bardziej daja znac o sobie tak szczypia dziwnie ... Bol tez inny brzucha taki jakby mily!? Kurea a tej @ pitolonej ni widu... Nigdy tak mnie dziwnie nie bolalo zawsze 1 dzien i 2 okresu boli brzuvh a teraz tak dziwnie , niech ten weekend juz mija i kolejny tydzien chce byc po usg co tam sie dzieje skoro nie ciaza to ...?! Kurcze boje sie myslec... Ale Wazne ze tutaj takie cudowne wiesci juz koniec o sobie....
Teraz Szonka i Ochmanka czelamy na Wasze kresunie :*
Szczesliwa mamusia kochana no serio powiem ze sama bym babie chyba kamieniem zapodala co za debil takimi waskimi drogami jezdzi tak szybko , jeszcze widzac kobiete z wozkiem , jpr... Kurcze wiem ze to ulamki sekund ale szkoda ze czlowiek nie ma skrina w glowie na tablice takiego ....brak slow
Ewelina cudowny synus kocham patrzec na wasze bobaski! Super ze wszystko ok!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2019, 19:41
Malinaa90 lubi tę wiadomość
-
Arashe wrote:Sylwia cudownie, że pęcherzyk jest już widoczny, raz dwa i będzie zarodek z serduszkiem!
Co do płci to mi się nie sprawdziło z tym pH moczu, cała ciążę miałam 7 i córe mam
Teraz też mam 7 to może i druga księżniczka będzie ^^
Na mięso nigdy w sumie nie mam ochoty to trudno stwierdzić, a na słodycze skokowo i poprzednio o teraz
Ochmanko testuj jutro!
Szona a ile u Ciebie trwa fl?
Myślę, że 12 dni... Ale brałam luteinę - wiec w tym miesiacu pewnie będzie trwała 13.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysyllwia91 wrote:Takie bóle raz prawa raz lewa strona raz dół i plecy i boki i kolka i jak na okres i takie rwanie to normalne?
Ewelina29, syllwia91 lubią tę wiadomość
-
syllwia91 wrote:Takie bóle raz prawa raz lewa strona raz dół i plecy i boki i kolka i jak na okres i takie rwanie to normalne?
Normalne Ja do tej pory mam bóle jak na okres. Wszystko się przygotowuje, rozciągaMagduullina, syllwia91 lubią tę wiadomość
-
Judit wrote:Nikodemka kreseczka piękna, to żaden cień.
Kurcze mam ochote już iść na to hsg widząc Wasze rezultaty.Obyy mój mąż miał dobre wyniki nasienia ale to dopiero w sierpniu sprawdzimy
Nikodemko a powiedz mi Tobie nic nie wyszło w hsg z tego co pamiętam?To dlaczego wysłali Cię na histeroskopie?Tak to sie zwykle odbywa?
Moj ginekolog idzie wedlug konkretnego planu. Najpierw badania hormonalna, badania nasienia, monitoring owulacji i ewentualna stymulacja jesli pecherzyki nie pekaja, pozniej hsg, histeroskopia, laparoskopia, inseminacja, in vitro... Ja sama doszlam do momentu hsg, wiec od razu skierowal mnie na histero. Mialam polipa, ktory nie byl widoczny na usg, zostal wyciety i jak widac, to przynioslo efekt Polecam!
Magduullina, Judit, aeiouy lubią tę wiadomość
-
syllwia91, Pati96, moni05, agge, Ochmanka, Karolina, Magduullina, Angelika1313, Irvine90, Niercierpliwa v2.0, 5ylwian, Malgonia, Szczesliwa_mamusia, MamaStasia :), Ewelina29, DzulkaJ, Judit, Kittinka83, Ania_85_, Malinaa90, Mama_Zuzia, buba123, Weronikaaa, Sasanka55, aeiouy, eemmiilliiaa, MonikA_89!, Olga_89, szona, OO83, Lukketine, Gosiek1993, lithium, majka91, moyeu, Salome, Bara112 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nikodemka 😍❤
Ale fajnie😃
Czujesz się okresowo czy jakoś inaczej?Magduullina, majka91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nikodemka lubi tę wiadomość
❌PCOS stwierdzone 05.19(Brak owulacji naturalnych)
❌30.01.20-HyCoSy- oba jajowody drożne
❌On: morfologia 3% przy innych parametrach w normie
Starania od 11.2018 r. z przerwami -
Witam się ją wieczorową porą .
Przez cały dzień próbowałam coś napisać ale zawsze coś odrywało mnie od tego .A tu same cudne wiadomości . Gratuluję nowych fasolek. Rosnijcie zdrowo .
A ja zostawiam kolejna dawkę wiruskow +#)}£}€{}€{≠™^=¢°{£®€÷|÷£¶™€¶¢®¥×¢™€==™≥™¥€™
Ps jeszcze 5 tyg i Zosia będzie z nami (o ile nie mniej ) już bym chciała być po . Ta ciąża strasznie daje mi w kość .
A tu zdjęcie brzuchaNikodemka, Niercierpliwa v2.0, Pati96, Szczesliwa_mamusia, Ania_85_, agge, Ochmanka, Malinaa90, Mama_Zuzia, moni05, Magduullina, buba123, Karolina, Malgonia, syllwia91, Sasanka55, aeiouy, MonikA_89!, Olga_89, Melissa93, Lukketine, Gosiek1993 lubią tę wiadomość
Staś 22.06.2017(4 150 g i 59 cm)
Zosia 09.08.2019(3 300g i 54 cm)