Lipcowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Crisperss wrote:Olcc nie przekreślaj cyklu... dzisiaj masz 10dpo... zagnieżdżenie może trwać do 12 dni i w sumie nie wiesz jak jest u Ciebie... dopóki okres nie przyjdzie nie przekreślaj. Nie chcę Cię nakręcać ale na prawdę wszystko jest możliwe
Tak się cieszę z Twojej betki!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2016, 20:27
Crisperss lubi tę wiadomość
7 cs szczęśliwy
-
Ja dziś mam dzien zalamania... tak sobie popłakałam przy mezu, ze nie mogę mu dac malego skarba. Przychodzą takie momenty ze becze jak dziecko, taka bezsilność, chcesz , chodzisz od lekarza do lekarza a mimo wszystko efektów brak. Rok temu mialam taki instynkt macierzyństwa, cieszyłam sie z nadchodzącego ślubu który będzie wyznacznikiem rychlej ciazy, przeglądałam mnostwo ubranek na allegro, ze szczęścia, ze niedługo sama bede je kupować i ubierać maleństwo. A teraz co... jestem bezsilna, tracę nadzieję i mobilizację do dalszych monitoringow, do tych wszystkich badań, tabletek... tylko wy potraficie zrozumieć jaki to ból, bo same go nie raz przeżywacie ; ( wszystko co trzeba mamy- dom, pieniądze, pracę, teściową i mamę które będą bawić bo jedna pracuje na 14.00 a druga wcale a SZCZĘŚCIA brak. Gdzie jesteś moj mały ;( noo... to sie wygadalam :*Starania od X 2015 - PCOS, IO, Niedoczynność tarczycy
16.01 - sonohsg 16.05 - laparoskopia - jajowody udrożnione
-
Agniecha ja poroniłam w 5 tyg, chyba podobnie jak u Ciebie 4 tydz 6 dzień- 1 czerwca zobaczyłam 2 krechy i beta pozytywna, potem zaczęła spadać, plamienia i w końcu krwawienie..
Też życzę Ci szybkiej i zdrowej kolejnej ciąży :*31.08.2017 Moja kochana córeczka przyszła na świat
3330 gram 54 cm -
Chyba każda ma czasem te chwile załamania. Ja w pierwsza ciaze zaszlam w pierwszym miesiącu starań a teraz nie idzie i koniec i już wiem ze w tym cyklu znowu nic bo już czuje sie jak na @. Gratulacje dla tych którym sie udało życzę nudnej ciąży i trzymam kciuki za reszte:*Fabian 06.2014
Dwa aniołki 02.2017 06.2017 [*] -
nick nieaktualnyasiaa1987 wrote:Agniecha ja poroniłam w 5 tyg, chyba podobnie jak u Ciebie 4 tydz 6 dzień- 1 czerwca zobaczyłam 2 krechy i beta pozytywna, potem zaczęła spadać, plamienia i w końcu krwawienie..
Też życzę Ci szybkiej i zdrowej kolejnej ciąży :*
No to faktycznie podobnie ... U mnie beta pięknie rosła, i tu nagle jeden skórcz i krew... I juz było po temacie chciała bym zeby sie udało w sierpniu bo watpię zeby lipiec był nam dany, chociaż było by cudownie w końcu 11.07 mamy 1rocznice ślubu. No ale cóż ktoś u góry ma dla Nas chyba inne plany -
Agniecha u Mnie na odwrót.. na początku malutkie plamienia, byłam u gina, dostałam dupka, leżałam ale i tak nie pomogło, dopiero po kilku dniach plamień zaczęło się krwawienie..i beta zaczęła spadać, potem troszkę urosła aż definitywnie spadła do poniżej 1.
Też pokładam duże nadzieje w sierpniu
O to macie za tydzień rocznicę My we wrześniu31.08.2017 Moja kochana córeczka przyszła na świat
3330 gram 54 cm -
nick nieaktualnyI to właśnie potwierdza ze każda ciąża jest inna ;( eh, co ja bym dała zeby następna zakończyła się sukcesem nieważne ile bym musiała poświecić, jeżeli miała bym leżeć 9miesiecy to bede leżeć najbardziej mnie wkurza jak ktoś niedocenieni tego ze jest zdrowy i chodzi w ciazy normalnie jak niby nigdy nic i jeszcze potrafi narzekać masakra poprostu
-
Lonia, każda z nas ma chyba takie chwile załamania, szczególnie gdy co miesiąc przychodzi czas testowania... I znowu nasze marzenia legają w gruzach, ale po to mamy tu siebie, żeby walczyć ze smutkami... Bo tylko my się rozumiemy najbardziej, wiem na pewno że doczekasz się maleństwa, tulę :*7 cs szczęśliwy
-
nick nieaktualny
-
Olcc przykro mi. Ja tez pierwszy cykl z clo w czwartek monitoring jajek się okaże czy mam na co w ogóle czekać. Ten cykl spisuje również na straty. Po prostu czuje jakiś wstręt do starań.6 CS pierwszy z clo i pregnyl
30.03.2017 - Aleksander ❤️
13.01.2015 - Anastazja ♡ -
nick nieaktualny
-
Crisperss wrote:dziękuję bardzo bardzo mocno oczywiście monitoruję na bieżąco Wasze wpisy. Obyśmy wszystkie przeszły na Marcówki 2017
Rozmarzyłam się na temat tych marcówek
Ja zaobserwowałam, że ten stres związany z nieudanymi staraniami odbija się na mnie w pracy, nic mi się nie chce, wszystko mnie drażni, jestem podminowana...sądziłam, że na spokojnie i zdroworozsądkowo do tego podejdę, ale to silniejsze ode mnie.Crisperss lubi tę wiadomość
⚡ PCOS, Celiakia, Oligozoospermia⚡
🤱 Marta 30.04.2017 r. 💜 36+1 tc
🤱 Antosia 24.05.2020 r. 💜 38+1 tc
-
Hej kochane.
Znowu mnie tu mało...na wstępie chciałam pogratulować małych fasolek, tak się cieszę że taki piękny początek lipca
U mnie małe zawirowania w życiu .. remont, nowe dwie osoby w mieszkaniu (babcia z mamą), więc trochę ręce mi opadają, wiadomo jak to jest. Może jakoś się nauczę do tej nowej sytuacji, trzymajcie kciuki
Nie wiedziałam że u mnie jeszcze zostało 5-6 dni do @, zapomniałam o wszystkich staraniach i o niczym nie myślę, aż dziwne bo to do mnie nie podobne..ale z drugiej strony cieszę się ze mam czymś zajęta głowę, może akurat szczęście się pojawi...
Co u was kochane ?Crisperss lubi tę wiadomość