Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Lipcowe staraczki :)
Odpowiedz

Lipcowe staraczki :)

Oceń ten wątek:
  • Crisperss Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olcc nie przekreślaj cyklu... dzisiaj masz 10dpo... zagnieżdżenie może trwać do 12 dni i w sumie nie wiesz jak jest u Ciebie... dopóki okres nie przyjdzie nie przekreślaj. Nie chcę Cię nakręcać ale na prawdę wszystko jest możliwe :)

6sut9jcgeodkavnc.png
    6sutdf9heulgg01i.png
  • kika77 Przyjaciółka

Wysłany: 4 lipca 2016, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Crisperss robiłaś betę?

Agniechaaaa lubi tę wiadomość

Szczęściu trzeba pomagać..
  • Crisperss Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak robiłam... wyszła 29,4... bez szału. Zobaczę co wyjdzie w środę ;)

Malwa30 lubi tę wiadomość

6sut9jcgeodkavnc.png
    6sutdf9heulgg01i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2016, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale w gorze wiec ciąża jest piękna :) ale sie cieszę <3 oby teraz był piękny przyrost i jak najszybciej leciały Wam te tygodnie ;)

• Crisperss Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziękuję bardzo bardzo mocno :) oczywiście monitoruję na bieżąco Wasze wpisy. Obyśmy wszystkie przeszły na Marcówki 2017 :)

6sut9jcgeodkavnc.png
    6sutdf9heulgg01i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2016, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale było by cudownie ale myśle, że ja akurat przejdę na sierpniowe staraczki :p

• Olcc. Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Crisperss wrote:
    Olcc nie przekreślaj cyklu... dzisiaj masz 10dpo... zagnieżdżenie może trwać do 12 dni i w sumie nie wiesz jak jest u Ciebie... dopóki okres nie przyjdzie nie przekreślaj. Nie chcę Cię nakręcać ale na prawdę wszystko jest możliwe :)
    Wiem, też mi to przeszło przez myśl, ale wiadomo jak to jest, lepiej nie mieć nadzieji bo potem łezki, a zawsze niespodzianką niepogardzę :P Na prawdę nie wiem co bym bez Was zrobiła... Z kim ja bym gadała o tym.... <3

Tak się cieszę z Twojej betki!!!! <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2016, 20:27

Crisperss lubi tę wiadomość

7 cs szczęśliwy
    f2w33e3kfq66sy2y.png
  • Lonia1990 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś mam dzien zalamania... tak sobie popłakałam przy mezu, ze nie mogę mu dac malego skarba. Przychodzą takie momenty ze becze jak dziecko, taka bezsilność, chcesz , chodzisz od lekarza do lekarza a mimo wszystko efektów brak. Rok temu mialam taki instynkt macierzyństwa, cieszyłam sie z nadchodzącego ślubu który będzie wyznacznikiem rychlej ciazy, przeglądałam mnostwo ubranek na allegro, ze szczęścia, ze niedługo sama bede je kupować i ubierać maleństwo. A teraz co... jestem bezsilna, tracę nadzieję i mobilizację do dalszych monitoringow, do tych wszystkich badań, tabletek... tylko wy potraficie zrozumieć jaki to ból, bo same go nie raz przeżywacie ; ( wszystko co trzeba mamy- dom, pieniądze, pracę, teściową i mamę które będą bawić bo jedna pracuje na 14.00 a druga wcale a SZCZĘŚCIA brak. Gdzie jesteś moj mały ;( noo... to sie wygadalam :*

Starania od X 2015 - PCOS, IO, Niedoczynność tarczycy
    16.01 - sonohsg 16.05 - laparoskopia - jajowody udrożnione
    5djypc0zkgziy9mr.png
  • asiaa1987 Ekspertka

Wysłany: 4 lipca 2016, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniecha ja poroniłam w 5 tyg, chyba podobnie jak u Ciebie 4 tydz 6 dzień- 1 czerwca zobaczyłam 2 krechy i beta pozytywna, potem zaczęła spadać, plamienia i w końcu krwawienie..

Też życzę Ci szybkiej i zdrowej kolejnej ciąży :*

31.08.2017 Moja kochana córeczka przyszła na świat
    3330 gram 54 cm
  • MamaFabianka Ekspertka

Wysłany: 4 lipca 2016, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba każda ma czasem te chwile załamania. Ja w pierwsza ciaze zaszlam w pierwszym miesiącu starań a teraz nie idzie i koniec i już wiem ze w tym cyklu znowu nic bo już czuje sie jak na @. Gratulacje dla tych którym sie udało życzę nudnej ciąży i trzymam kciuki za reszte:*

Fabian 06.2014
    Dwa aniołki 02.2017 06.2017 [*]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2016, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asiaa1987 wrote:
    Agniecha ja poroniłam w 5 tyg, chyba podobnie jak u Ciebie 4 tydz 6 dzień- 1 czerwca zobaczyłam 2 krechy i beta pozytywna, potem zaczęła spadać, plamienia i w końcu krwawienie..

Też życzę Ci szybkiej i zdrowej kolejnej ciąży :*

No to faktycznie podobnie ... U mnie beta pięknie rosła, i tu nagle jeden skórcz i krew... I juz było po temacie :( chciała bym zeby sie udało w sierpniu bo watpię zeby lipiec był nam dany, chociaż było by cudownie w końcu 11.07 mamy 1rocznice ślubu. No ale cóż ktoś u góry ma dla Nas chyba inne plany

• asiaa1987 Ekspertka

Wysłany: 4 lipca 2016, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniecha u Mnie na odwrót.. na początku malutkie plamienia, byłam u gina, dostałam dupka, leżałam ale i tak nie pomogło, dopiero po kilku dniach plamień zaczęło się krwawienie..i beta zaczęła spadać, potem troszkę urosła aż definitywnie spadła do poniżej 1.

Też pokładam duże nadzieje w sierpniu :)

O to macie za tydzień rocznicę :) My we wrześniu ;)

31.08.2017 Moja kochana córeczka przyszła na świat
    3330 gram 54 cm
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2016, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I to właśnie potwierdza ze każda ciąża jest inna ;( eh, co ja bym dała zeby następna zakończyła się sukcesem :( nieważne ile bym musiała poświecić, jeżeli miała bym leżeć 9miesiecy to bede leżeć :( najbardziej mnie wkurza jak ktoś niedocenieni tego ze jest zdrowy i chodzi w ciazy normalnie jak niby nigdy nic i jeszcze potrafi narzekać masakra poprostu

• Olcc. Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lonia, każda z nas ma chyba takie chwile załamania, szczególnie gdy co miesiąc przychodzi czas testowania... I znowu nasze marzenia legają w gruzach, ale po to mamy tu siebie, żeby walczyć ze smutkami... Bo tylko my się rozumiemy najbardziej, wiem na pewno że doczekasz się maleństwa, tulę :*

7 cs szczęśliwy
    f2w33e3kfq66sy2y.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2016, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Każda z Nas sie załamuje, jestesmy tylko ludźmi ale najwazniejsze zeby potem wstać i walczyć dalej

• Czincja Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olcc przykro mi. Ja tez pierwszy cykl z clo w czwartek monitoring jajek się okaże czy mam na co w ogóle czekać. Ten cykl spisuje również na straty. Po prostu czuje jakiś wstręt do starań.

6 CS pierwszy z clo i pregnyl
    30.03.2017 - Aleksander ❤️
    13.01.2015 - Anastazja ♡
  • Lonia1990 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to nawet nie testuje, testowałam pierwsze 3 cykle teraz to zawsze czekam kiedy będzie okres.

Starania od X 2015 - PCOS, IO, Niedoczynność tarczycy
    16.01 - sonohsg 16.05 - laparoskopia - jajowody udrożnione
    5djypc0zkgziy9mr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2016, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zawsze tratuje jak mam kończyć luteine a to ze względu na to, ze w razie ciazy muszę ją nadal przyjmować

• Zieziulka Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Crisperss wrote:
    dziękuję bardzo bardzo mocno :) oczywiście monitoruję na bieżąco Wasze wpisy. Obyśmy wszystkie przeszły na Marcówki 2017 :)

Rozmarzyłam się na temat tych marcówek ;)

Ja zaobserwowałam, że ten stres związany z nieudanymi staraniami odbija się na mnie w pracy, nic mi się nie chce, wszystko mnie drażni, jestem podminowana...sądziłam, że na spokojnie i zdroworozsądkowo do tego podejdę, ale to silniejsze ode mnie.

⚡ PCOS, Celiakia, Oligozoospermia⚡

🤱 Marta 30.04.2017 r. 💜 36+1 tc
    🤱 Antosia 24.05.2020 r. 💜 38+1 tc

• marta95 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane.
    Znowu mnie tu mało...na wstępie chciałam pogratulować małych fasolek, tak się cieszę że taki piękny początek lipca <3
    U mnie małe zawirowania w życiu .. remont, nowe dwie osoby w mieszkaniu (babcia z mamą), więc trochę ręce mi opadają, wiadomo jak to jest. Może jakoś się nauczę do tej nowej sytuacji, trzymajcie kciuki :)
    Nie wiedziałam że u mnie jeszcze zostało 5-6 dni do @, zapomniałam o wszystkich staraniach i o niczym nie myślę, aż dziwne bo to do mnie nie podobne..ale z drugiej strony cieszę się ze mam czymś zajęta głowę, może akurat szczęście się pojawi...
    Co u was kochane ?

‹‹ 24 25 26 27 28 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ