Lipcowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKamilia wrote:Dziś dzień planowanej @, jednak nie nadeszła..dodam, ze zawsze mam @ co do dnia.Cały czas mam bóle podbrzusza i prawego jajnika. Temperatura cały czas 36.9. Jeżeli jutro rano nie pojawi się @ to myślicie, że już na teście coś wykaże?
-
baba_Jagna wrote:Gratulacje wszystkim zielonym groszkom oby mamy miały nudne 9mc
Ja sobie strzele w łeb i będzie mi super, bo już nie daje rady. Kolejny cykl gdzie ja mam dni płodne a M w delegacji... -
A ja się pochwale, byłam tu na początku miesiąca niestety wtedy @ przyszła, teraz końcówka cyklu, miałam testować 01.08, ale nie wytrzymałam... no i proszę
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1d8d274b362f.jpgnadia199191, farmaceutka77, Natalii00, innamorata88, Olcc. lubią tę wiadomość
-
farmaceutka77 wrote:U mnie na poczatku dobrze szło i teraz wykres sie rozjechal i kicha...chyba sie owulki nie doczekam...
-
misKolorowy wrote:Kochana, a ty mi się nie łam, może coś się poprzestawiało i ovu dopiero będzie..? Albo coś wpłynęło na te skoki temperatury, stres, przemęczenie??
Kochana gratuluję Ci z calego serca:*:*:* -
misKolorowy wrote:A ja się pochwale, byłam tu na początku miesiąca niestety wtedy @ przyszła, teraz końcówka cyklu, miałam testować 01.08, ale nie wytrzymałam... no i proszę
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1d8d274b362f.jpg -
Objawów za wiele nie miałam, bolał mnie brzuch tak w dole, ale inaczej niż na @, przez chwilę tylko 3dni temu był ból miesiączkowy, oprócz tego wrażliwość na zapachy (2x aż mi podeszło wszystko do gardła przez zapach papierosów). Test zrobiłam wczoraj w 25dc (11dpo) z popołudniowego moczu czułość 10 i wyszedł bladzioch, a dziś rano czułość 25 jak widać u góry
trzymam kciuki za wszystkie staraczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2016, 14:42
-
Hej hej. Smutny dzień u mnie 32 dc miesiączki nie ma. Wczoraj zrobiłam test i bledziutka kreseczka była, dziś rano jeszcze bledsza tym samym testem. Takie załamanie mnie dopadło. Byłam u ginekologa miesiąc temu wszystko bardzo ok. jestem w dzikim miejscu na urlopie i nawet nie mam jak pobrać bety. To się pozale choć
Pobolewa brzuch, mam wrażenieze przeszła mi nadwrażliwość zapachowa.BasiaAnia -