Lipcowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Może za wcześnie jeszcze nic straconegoStarania od 05.2016
AMH 0,2
10.11.2016 ciąża biochemiczna
4 IUI - nieudane
2021 powrót po przerwie
29.03 stymulacja do IVF i zero komórek
08. 2021 Zmiana kliniki na Krakovi
09.2021 punkcja i transfer
10.2021 mamy swoje szczęście ❤️ -
Anulk88k wrote:U mnie dzisiaj 8dpo bhcg negatywna.
Ten cien to byl moj wymysl6 CS pierwszy z clo i pregnyl
30.03.2017 - Aleksander ❤️
13.01.2015 - Anastazja ♡ -
A ja dziś właśnie jestem 8 dni po owulacji która czułam. Która według mnie była dokładnie 17 lipca . Szyjka śluz i bole na to wskazywały. Jedynie temperatura sfiksowala. I dzisiejszy test ( clearblue) wyszedł mi pozytywny . Blada kreska ale widać ja gołym okiem . Aż się sama dziwię. Nie wiem tylko kiedy powtórzyć test . Jutro czy pojutrze by sprawdzić czy ciemnieje.
Helmi, Nuteczka91, Malwa30, Minionkowa lubią tę wiadomość
-
Mi już temperatura spadła więc pewnie kicha
Starania od 05.2016
AMH 0,2
10.11.2016 ciąża biochemiczna
4 IUI - nieudane
2021 powrót po przerwie
29.03 stymulacja do IVF i zero komórek
08. 2021 Zmiana kliniki na Krakovi
09.2021 punkcja i transfer
10.2021 mamy swoje szczęście ❤️ -
Hej Dziewczyny...
Długo czekałam aż mój partner zdecyduję się na dziecko bo zawsze nie był odpowoedni czas.
Postanowiliśmy wkońcu że zaczniemy się starać od września a w tym miesiącu mój ukochany w trakcie współżycia mnie mile zaskoczył...okazało się akurat że byłam w trakcie owulacji.
Mój cykl trwa 29-30 dni a owulacje miałam 15 lipca.
Kochaliśmy się 14,15 i 17 lipca. Temperatura dziś to 36,8.
Od 3 dni boli mnie podbrzusze i od czasu do czasu czuje jajniki. I parcie na pęcherz. Pije mało a co chwile mi się chce siusiu. Piersi mnie nie bolą.
Dziś robiłam test-negatywny
Niewiem czy go zrobilam dużo za wcześnie i powinnam poczekać?
Boję się bardzo bo kiedy byłam pare lat temu z innym partnerem staraliśmy się 2 lata i nic.... -
karolkaaaa wrote:Hej Dziewczyny...
Długo czekałam aż mój partner zdecyduję się na dziecko bo zawsze nie był odpowoedni czas.
Postanowiliśmy wkońcu że zaczniemy się starać od września a w tym miesiącu mój ukochany w trakcie współżycia mnie mile zaskoczył...okazało się akurat że byłam w trakcie owulacji.
Mój cykl trwa 29-30 dni a owulacje miałam 15 lipca.
Kochaliśmy się 14,15 i 17 lipca. Temperatura dziś to 36,8.
Od 3 dni boli mnie podbrzusze i od czasu do czasu czuje jajniki. I parcie na pęcherz. Pije mało a co chwile mi się chce siusiu. Piersi mnie nie bolą.
Dziś robiłam test-negatywny
Niewiem czy go zrobilam dużo za wcześnie i powinnam poczekać?
Boję się bardzo bo kiedy byłam pare lat temu z innym partnerem staraliśmy się 2 lata i nic....
Bez paniki. Dla świętego spokoju znajdź dobrego gina i posprawdzaj, czy wszystko ok zważywszy na to, że poprzednie starania były tak długo bezowocne. Jak będzie wszystko w porządku to nie pozostaje Ci nic innego jak uzbrojenie się w cierpliwość.Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
innamorata88 wrote:Bez paniki. Dla świętego spokoju znajdź dobrego gina i posprawdzaj, czy wszystko ok zważywszy na to, że poprzednie starania były tak długo bezowocne. Jak będzie wszystko w porządku to nie pozostaje Ci nic innego jak uzbrojenie się w cierpliwość.
Dziękuje.
Zastanawiają mnie te bóle. Do miesiączki zostało 7 dni. Muszę uzbroić się w cierpliwość. -
karolkaaaa wrote:Dziękuje.
Zastanawiają mnie te bóle. Do miesiączki zostało 7 dni. Muszę uzbroić się w cierpliwość.Corcula lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualnyKamilia wrote:Gratulacje wszystkim pozytywnego testu u mnie 2 dni do planowanej @, od rana bóle w podbrzuszu i kłócie prawego jajnika, sluz gesty, kremowy.. podwyższona temperatura. Test już czeka w szafce, dni do @ dłużą się jak nigdy ehh
Trzymam kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2016, 23:35
-
Gratulacje wszystkim zielonym groszkom oby mamy miały nudne 9mc
Ja sobie strzele w łeb i będzie mi super, bo już nie daje rady. Kolejny cykl gdzie ja mam dni płodne a M w delegacji...Nie ważne ile razy upadniesz. Ważne jest ile razy się podniesiesz. -
baba_Jagna wrote:Gratulacje wszystkim zielonym groszkom oby mamy miały nudne 9mc
Ja sobie strzele w łeb i będzie mi super, bo już nie daje rady. Kolejny cykl gdzie ja mam dni płodne a M w delegacji...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2016, 07:00