Lipcowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeśli 18 był zastrzyk to jajko by pękło 20 wiec w ciągu 3 dni musiało by dojść do zapłodnienia. Tak to rozumiem:( i na betę 29 to chyba dużo jak tak. Wiec mi się wydaje ze to jednak działanie zastrzyku. Ale oby nie!!
Glamour lubi tę wiadomość
6 CS pierwszy z clo i pregnyl
30.03.2017 - Aleksander ❤️
13.01.2015 - Anastazja ♡ -
Ciekawe ile beta wynosi w dniu podania zastrzyku , ovitrelle niby krótko sie utrzymuje w organizmie , dziwne ze test nie wyszedł pozytywny jesli to wina zastrzyku , bo po pregnylu 3 dni przed miesiączka owulacyjne wychodziły jeszcze pozytywne:/Rok starań, 4 m z duphastonem, po hsg.
-
Natalii00 wrote:Mi wydaje sie ze minelo juz 2 tyg od tego zastrzyku wiec nie powinno sie utrzymywacRok starań, 4 m z duphastonem, po hsg.
-
Witam się.
My jakoś się w tym miesiącu specjalnie nie staraliśmy,raz tylko sex w okolicach dni płodnych a @ spóźnia się już 6 dni...
Pierwsze dziecko mamy z IVF potem niestety transfery nie udane więc teraz naturalnie i to tak "przypadkiem" był by cud nad cuda.08.04.2015 ur.się K.
25.07.2016 i cud-TP 22.03.2017 spodziewamy się synka
-
Witam was serdecznie jako że jestem tu nowa to mój 2 cykl starań dziś mam 9dpo i już się niecierpliwie z testowaniem i trzymam kciuki za te które też mają to przed sobaStarania od 05.2016
AMH 0,2
10.11.2016 ciąża biochemiczna
4 IUI - nieudane
2021 powrót po przerwie
29.03 stymulacja do IVF i zero komórek
08. 2021 Zmiana kliniki na Krakovi
09.2021 punkcja i transfer
10.2021 mamy swoje szczęście ❤️ -
Derek gratuluję Czincja nie pamiętam czy już gratulowałam, ale nie zaszkodzi drugi - więc Gratulacje
Widziałam, że założyłaś kwietniówki. Mamy ten sam termin wg wyliczeń. Dopisze się po jutrzejszej becie. Mam nadzieję, że ładnie urośnie.darek lubi tę wiadomość
-
kasieniaczek wrote:Derek gratuluję Czincja nie pamiętam czy już gratulowałam, ale nie zaszkodzi drugi - więc Gratulacje
Widziałam, że założyłaś kwietniówki. Mamy ten sam termin wg wyliczeń. Dopisze się po jutrzejszej becie. Mam nadzieję, że ładnie urośnie.
Ja betę zrobiłam dzisiaj na szpitalu, zawsze tam robię bo za godzinę mam wynik i najtaniej bo 21 zł.6 CS pierwszy z clo i pregnyl
13.01.2015 - Anastazja ♡ -
Beta w 13 dpo -79,2. Jutro będzie 17 dpo. Beta po 96 godzinach powinna wzrosnąć o 175% Niestety wyjeżdżałam na weekend i nie miałam jak powtórzyć. Zresztą musiałabym w sobotę, a u nas mimo laboratorium całodobowego w sobotę i niedzielę tylko badania ze skierowaniem na cito
-
No ja miałam przyrost 160 prawie ale w ciągu 48 a u nas niby tez tylko na cito. Powiedziałam kobicie ze to walka o życie he he:) u mnie w 14 dpo było 278:) ale to u każdego wzrasta inaczej.6 CS pierwszy z clo i pregnyl
13.01.2015 - Anastazja ♡