Lipcowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Dziewczyny,
jestem tu nowa. Czytałam Wasze wpisy od jakiegoś czasu i postanowiłam dołączyć do Was by się wzajemnie wspierać w staraniach o Upragnione Marzenie:) Obecnie 4 cykl starań (1szy z bromergonem), testowanie pod koniec lipca... W tym właśnie czasie zostałabym mamą... ale niestety w styczniu poroniłam w 11 tyg... W głębi serca wierzę, że będzie to szczęśliwy czas mimo wszystko.
Pozdrawiam Was i życzę owocnych starań! -
nick nieaktualnyHej Wam można się u Was różność? Jestem 3 dni przed @ i 1 test w 9dpo negatyw- za wczesnie ale ja sama nie wiem kiedy mam owu. W 25dc ginekolog dal nadzieje ze mozliwe ze sie udalo. Ovu z prawego jaja- ale tempka dzis spadla takze chyba nici z dzidzi. Cycki mi rozrywa co prawda ale jem duphaston także pewnie dlatego...
Oj jak cudnie czytać że ten miesiąc dla dużej części dziewczyn taki szczęśliwy! Zielono aż miło popatrzećmadlene88 lubi tę wiadomość
-
U mnie test negatywny.Temperatura spadła,czekam na te wredna @.Jedyne co mnie zaskakuje to ze szyjka jest bardzo wysoko,ech każda porażka jest jak gwóźdź w serce.Tak się cieszę że niektórym się udało,ale wiem ze w końcu i nam się uda.Pozytywnie trzeba myśleć,mimo tego że kręci się łezka w oku...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2016, 07:27