Lipcowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam, mogę dołączyć do Was? Tak lipiec staraliśmy sie. Teraz czas na testy. Mam problem test mi wyszedł dziwny... kreseczka tuz obok tej kontrolnej (wiec chyba zaciek) wieczorem powtarzała Facelle i jest coś cień cienia. OM 30.06 , dodatni test owu 15.06. Chętnie bym Wam wysłała to zdjęcie testu był to Baby boomBasiaAnia
-
BasiaAnia wrote:A jak u Was z wydzielnią. W sumie nie doczytałam jak najczęściej jest po udanym zagniezdzeniu. ... U mnie wodnista, biała. ... co do szyjki nie mam pojęcia, już rodziłam i szyjka jest jakby non stop rozwarta
BasiaAnia lubi tę wiadomość
-
Bardzo bym się cieszyła gdyby tak było, bo o córkę staraliśmy się 14 cykli i już liczyliśmy się z tym, że będziemy musieli korzystać z pomocy medycznej. Nawet poznaliśmy problem i nagle się udało Także wierzę, że wszystkie staraczki doczekają dwóch cudnych kresek
farmaceutka77, BasiaAnia lubią tę wiadomość
-
Dziś dzień planowanej @, jednak nie nadeszła..dodam, ze zawsze mam @ co do dnia.Cały czas mam bóle podbrzusza i prawego jajnika. Temperatura cały czas 36.9. Jeżeli jutro rano nie pojawi się @ to myślicie, że już na teście coś wykaże?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2016, 19:01