Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Lipcowe staraczki :)
Odpowiedz

Lipcowe staraczki :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2016, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak teraz oglądam nasze wesele i tak mi smutno :( to byl taki cudowny, wesoły czas mieliśmy tyle planów eh... A mój M byłby takim cudownym tatą :( a ja nie moge dać mu maleństwa :( czy tylko mnie dopadają myśli, ze jestem jakaś wybrakowana???
    Muszę sie sama kopnąć w dupę i wsiąść w garść

• Zieziulka Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak się mi w tym cyklu nie uda to w następnym odpuszczam, jadę na urlop nic nie mierze nic nie analizuje co ma być to będzie muszę od tego odpocząć.

⚡ PCOS, Celiakia, Oligozoospermia⚡

🤱 Marta 30.04.2017 r. 💜 36+1 tc
    🤱 Antosia 24.05.2020 r. 💜 38+1 tc

• channah Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj cos ponury ten wieczór. u mnie tez.plakac mi sie chce :( nic mi sie nie chce.

f2w3rjjg58quuhcd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2016, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba biomet niekorzystny. Ja w dodatku dzis końce l4 i jak pomyśle o pracy to aż mi niedobrze ... Nie chce wracać do ludzi którzy nic nie wiedza i udawać ze wszystko jest ok...

• Olcc. Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czincja wrote:
    Olcc przykro mi. Ja tez pierwszy cykl z clo w czwartek monitoring jajek się okaże czy mam na co w ogóle czekać. Ten cykl spisuje również na straty. Po prostu czuje jakiś wstręt do starań.
    Ty tam nic na straty nie spisuj tylko hoduj dorodne jajeczka!!! ;) Daj znać jak tam będzie sytuacja wyglądała :)

7 cs szczęśliwy
    f2w33e3kfq66sy2y.png
  • kika77 Przyjaciółka

Wysłany: 4 lipca 2016, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cris to zarażaj nas skutecznie i wszystkie tam zmykamy :) <3
    Czekamy na wzrost Twojej bety!! :)

Crisperss lubi tę wiadomość

Szczęściu trzeba pomagać..
  • Zieziulka Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba rzeczywiście jakiś zbiorowy dół. Dziewczyny nie wolno nam myśleć, że jesteśmy jakieś gorsze. Będziemy cudownymi mamami tylko musimy na to troszkę dłużej poczekać i tyle.

Czytałyście książkę "Sekret" ? Koleżanka mi poleciła ogólnie udowadniają w niej, że jeżeli się o czymś intensywnie myśli, a przy tym wierzy w to, to jest się w stanie to coś przyciągnąć do siebie.

Także uwaga wszystkie głośno powtarzają: "W tym cyklu zajdę w ciążę."

I wierzymy w to oczywiście ! Bez tego ani rusz ;)

misia_ lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2016, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba muszę przeczytać. Moze to mnie podbuduje :p bo narazie kichaaaaa

• Zieziulka Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polecam, koleżanka dzięki tej książce zmieniała prace gdzie zarabia 2x tyle co wcześniej kupiła mieszkanie i znalazła miłość to czemu my nie miałybyśmy zajść z ciążę?? :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2016, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I to są argumenty :p

• marta95 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chyba też zalapalam doła ...
    Co do książek mogę polecić wam 'zamek z piasku'..piękna historia, właśnie o starajacym się małżeństwie..

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2016, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oby jutro lepiej było ;( no dzis słabo to wyglada

• misKolorowy Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    baba_Jagna wrote:
    Mam wrażenie, że zbyt szybko przyjmujesz luteinę - mnie uczono, że luteinę bierze się w 3 wyższej temperaturze po skoku (niby u Ciebie jeden dzień, ale progesteron może zblokować owulację)
    Mi lekarz zlecił od 16dc ze względu na bardzo niski poziom progesteronu w 2 fazie, więc tak ją stosuje :) a w ogóle to luteina ponoć nie blokuje owulacji..?

zem3i09k8uqplda3.png
    04.04.2017 Misiu ❤️
    Starania o drugiego bobasa od 09.2018
    "Nie rezygnuj z marzeń, to że coś nie dzieje się teraz, nie znaczy, że nigdy się nie wydarzy."
  • misia_ Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zieziulka wrote:
    Chyba rzeczywiście jakiś zbiorowy dół. Dziewczyny nie wolno nam myśleć, że jesteśmy jakieś gorsze. Będziemy cudownymi mamami tylko musimy na to troszkę dłużej poczekać i tyle.

Czytałyście książkę "Sekret" ? Koleżanka mi poleciła ogólnie udowadniają w niej, że jeżeli się o czymś intensywnie myśli, a przy tym wierzy w to, to jest się w stanie to coś przyciągnąć do siebie.

Wiecie dziewczyny że to naprawdę działa :)warunek to silna wola i pozytywne myślenie, a jest to tak zwana afirmacja czyli myślenie o rzeczach które byśmy chcieli mieć , w taki sposób jak byśmy już je mieli :) a więc dziewczyny od dziś mówimy 'jestem w ciąży ,mam zdrowego bobaska':D bardzo dużo należy o tym myśleć i wobrażać sobie, że np. ma się brzuszek ale nie mogą towarzyszyć tym wyobrażeniom złe myśli, tylko bardzo pozytywna energia w wręcz jak byście były pewne że w tej ciąży jesteście :D ważne aby w tych afirmacjach nie używać słowa 'nie' .
    kiedyś testowałam to na pierdołach i faktycznie działa :D w tym cyklu tez próbowałam troche :P

więc nie smutać tylko do dzieła :*

misKolorowy lubi tę wiadomość

zud3vfxmupr3rb8d.png
  • Crisperss Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zieziulka wrote:

Książka dla tych który mają dużo wolnego czasu a film dla tych, którzy wygospodarują ok 1,5h... ja już w poprzednim wątku o nim pisałam - zero reakcji :P

Osobiście bardzo polecam :) zmienia podejście do życia... tylko jest jeden warunek - trzeba obejrzeć do końca, mimo że w pewnych momentach ciągnie się jak flaki z olejem

macie linka na cda

http://www.cda.pl/video/15582090

6sut9jcgeodkavnc.png
    6sutdf9heulgg01i.png
  • misia_ Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Crisperss a czy Ty czasami nie interesujesz się jakimiś nadzwyczajnymi rzeczami ? właśnie jakieś takie nowinki z innych światów itp. :P

zud3vfxmupr3rb8d.png
  • baba_Jagna Ekspertka

Wysłany: 5 lipca 2016, 00:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam takie urwanie jajek w życiu (ciągle w pracy, a w wolnych chwilach siedzę i pisze mgr) że nie mam czasu myśleć o staraniach. Jest mi tylko ciężko gdy odzywa się do mnie Siostra która jest właśnie na początku ciąży.... Ale. Życzę Jej jak najlepiej i wierzę że i mi się w końcu uda. W końcu mój M zawsze mówi do mnie ( w ramach pocieszenia) że już jednej kreski na teście żeśmy się dorobili :)

Nie ważne ile razy upadniesz. Ważne jest ile razy się podniesiesz.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2016, 05:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny i znów to samo Biała kreska na delikatnym różowym tle jutro powtórka

• Demsik Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksiazka sekret super czytalam mialam w posiadaniu i oddalam potem wyszla druga czesc jakby ale nie pamietam tytulu.ja dzis 14dpo tempka spadla troche wiec czekam na wredna @...a wszedzie wysyp brzuchow i wozkow glebokich...

Demsik
    f2w3rjjg7nnlno08.png
    synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
    hormony ok
    hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
    staraliśmy się 6 lat i się udało;
  • Zieziulka Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry.

Czy wszystkie już rano powtórzyły, że "po tym cyklu będą w ciąży" ? ;)

Miłego dnia wszystkim!

Taśka22 lubi tę wiadomość

‹‹ 25 26 27 28 29 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ