Lipcowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
MamaFabianka wrote:Chyba każda ma czasem te chwile załamania. Ja w pierwsza ciaze zaszlam w pierwszym miesiącu starań a teraz nie idzie i koniec i już wiem ze w tym cyklu znowu nic bo już czuje sie jak na @. Gratulacje dla tych którym sie udało życzę nudnej ciąży i trzymam kciuki za reszte:*
-
Jatoszka witaj
Solane zrób test w sobotę rano przed samym weselem będziesz miała wtedy prawie pewność co i jak.
25.11.2013 [*] 8tc zaśniad częściowy
23.11.2014 [*] 9tc puste jajo płodowe
31.10.2015 [*] Ula 22tc niewydolność szyjki
19.11.2017 nasz największy skarb Norbert -
Sandri też tak słyszałam, gin też jak pytałam dzisiaj z tym weselem to też coś takiego wspominała. Podobno strategiczny jest 5-6 tc. Oczywiście mówiła żeby z alko uważać nawet już teraz ale nie powinno zaszkodzix
Crisperss wrote:jakoś szczególnie się nie interesuje... mam bardzo silne przeczucia, intuicję, prorocze sny... potrafię dużo opowiedzieć o człowieku jak tylko go zobaczę tak miałam od zawsze... kart nie stawiam
zapytałam, bo właśnie wyczułam to po twoich wypowiedziach właściwie intuicja mi tak podpowiedziała widocznie mamy tak samo i tez bardzo częto mi się wyśni ..chociaż czasami wolałabym nie..
ja kiedyś bawiłam się w karty i inne takie, ale już tego nie robie..
-
innamorata88 wrote:No nie do końca tak jest z tym wpływem farbowania włosów. Koleanka jeszcze z podstawówki przez cały okres ciąży cyklicznie farbowała włosy, a teraz dwuletnia córeczka jest pod opieką Hospicjum z powodu neuroblastomii. Gdzie nawet onkolog dziecięcy potwierdził duży wpływ farby do włosów na późniejszy nowotwór niestety.
https://pl.wikipedia.org/wiki/Nerwiak_zarodkowy
raczej gdy się jeszcze nie wie o ciąży to można farbować , a później to ciężko powiedzieć, tu chodzi głównie o AMONIAK zawarty w farbach do włosów.
Ale tez znam przypadek tej neuroblastomy.. ale trudno stwierdzić czy akurat miało to wpływ na rozwój nowotworu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam "nowe" dziewczyny
Postanowiłam w tym cyklu wyrzucić na luz i jak narazie wychodzi. Odliczam dni do urlopu. Jeszcze tylko 1,5 dnia i 26 dni wolnego Wyjeżdżamy pod namiot na tydzień od poniedziałku, a w piątek-sobotę na mały wypad hobbystyczny Wyjazdy miały być połączone, ale nastąpiła zmiana planów i będzie miedzylądowanie w domu, co mnie bardzo cieszy, bo tego dnia powinna być owulacja. Będzie mi łatwiej dorwać chłopa, niż na wyjeździe z noclegiem dla 50 osób na jednej sali Chociaż małż zapowiedział, że jakby coś to jakieś ustronne miejsce się znajdzie Nie mierze temperatury, bo nie ma sensu. Będą nocne rozmowy przy ognisku do rana, alkohol, tańce, chulanki, swawole, to i tak pomiary nie będą wiarygodne. Obserwuje tylko śluz i szyjke, bo coś mi organizm daje chyba znać, że może być wcześniejsza owulacja niż zazwyczaj. Ogólnie w głowie mam pakowanie, sprawdzanie połączeń i szykowanie się na wyjazdMinionkowa lubi tę wiadomość
-
dzien dobry dziewczynki:) przechodze z czerwcowych staraczek, dzis jest 34 dzien bez okresu... gdzie mam zazwyczaj 28-30 dni, robilam test dwa dni temu ale negatyw..nie wiem co myslec, narazie brak objawow jak na @ , kiedy zrobic test? myslicie ze owulacja mogla byc pozniej??Lili_87
-
Zieziulka wiele dziewczyn na forum poleca dla panów salfazin. Pisały że szybko daje poprawę wynikow
nick nieaktualny
-
Yyyy, widzę, że go to ruszyło, ale stara się być silny i tego nie pokazywać....jest zadaniowcem, więc od przyjścia do domu z wynikami nie ruszył się z przed komputera i szuka informacji na ten temat, na piątek umówił się do urologa...liczy, że po lekach i zmianie diety mu się poprawi...ale ja nie wiem czy w to wierze, przy tak małej ilości, no ale zobaczymy co powiedzą lekarze, mam wizytę u gina we wtorek za tydzień.⚡ PCOS, Celiakia, Oligozoospermia⚡
🤱 Marta 30.04.2017 r. 💜 36+1 tc
🤱 Antosia 24.05.2020 r. 💜 38+1 tc
-
nick nieaktualny