Lipcowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Skarbie póki nie ma @zawsze jest szansa !! Aczkolwiek wiem jak to jest ale znasz nasze motto NOWY CYKL NOWE NADZIEJE i drogą do celu :**
:* :* -
nick nieaktualny
-
Hej. Chciałam tylko wtrącić, że po podwójnej dawce clo miałam piękną owulację owulacja była tak jak wyznaczył ovu lub dzień wcześniej. Teraz czekamy
Olcc., Agniechaaaa, marta95, kasieniaczek lubią tę wiadomość
Brak wiary w lepsze jutro... 18msc, 16cs...
16mscy, 15cs...5t0d (*)
12 mscy, 10cs...5t6d (*) -
Witam wszystkie Staraczki po dłuższej przerwie i gratuluję przechodzącym do marcóweczek!
marta95 wrote:Melduję plamienie, więc @ stawiam na jutro ...
Marta przykro mi... Ale moze to tylko plamienie. Miałyśmy przecież razem testować!Dziunka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartusia przykro mi ;( wiem jak to boli, ale pamiętaj, że za kilka dni wstanie słońce i będzie lepiej ;*
Misia trzymam mocno kciukasy !!!
Zieziulka pamiętaj, że Wam wystarczy jeden zdrowy plemniczek Głowa do góry! Takie wyniki łatwo poprawić, więcej ruchu, lekarz na pewno da suplementy. Jestem pewna, że wyniki się poprawią Wiem, że to szok otrzymać takie wyniki. Uzbrojcie się w cierpliwość bo one się nie poprawią z dnia na dzień, ale wiecie przynajmniej z czym walczyć. Będzie dobrze Z każdym dniem wszystkie jesteśmy bliżej celu !!!!
Alleluja
A ja Was podczytuję, ale się nie udzielam. Próbuję wyluzować i nawet to wychodzi
Zaczyna się robić jak kiedyś, że ciągnę męża do łóżka cały czas i z ochotą a nie z musem tylko podczas owu Trzeba też jakoś żyć przy tych staraniach -
nick nieaktualny
-
Lily ja bym poczekala..ja zwykle mialam cykle 32-33dniowe ostatnio byl dluzszy cykl wiec w tym czekalam dluzej z testowaniem dopiero w 37dc pokazala sie kreska a z pozniejszego moczu i slabszego testu byla ledwie zauważalna..takze zajmij sie czymś pochlaniajacym uwage i zatestuj za tydzien ja trzymam kciuki
Zieziulka tyle osob w Was wierzy ja tez wiec i Ty musisz..przede wszystkim warto powtorzyc za jakis czas i pamietaj ze zwykle to jeden plemnik wygrywa a jak mąż wykazuje inicjatywę w leczeniu to juz jest super...bedziesz niedlugo skakac do góry ze szczęścia..wcale nie zdziwilabym sie gdyby to bylo calkiem szybko i niespodziewanie -
Dzięki dziewczyny jesteście kochane :* Cały dzień sobie chodzę i popłakuje, ale teraz to chyba ze wzruszenia, że mam w Was takie wsparcie. Dzięki !!!!
Dziunka lubi tę wiadomość
⚡ PCOS, Celiakia, Oligozoospermia⚡
🤱 Marta 30.04.2017 r. 💜 36+1 tc
🤱 Antosia 24.05.2020 r. 💜 38+1 tc
-
nick nieaktualny
-
Zieziulka bo w kupie siła to są tylko wyniki badań. Natura i tak robi zawsze swoje Jest mnóstwo przypadków, że wyniki obojga partnerów są idealne a na dziecko czekają tak samo długo... i odwrotnie. Bardzo często słyszę, że lekarze przekreślają szansę na potomstwo a nagle następuje niepokalane poczęcie
Oczywiście starajcie się polepszyć jakość ale pamiętajcie że do zapłodnienia potrzebny jest tylko jeden plemniczek...a nie jakieś tam miliony Nie znacie dnia ani godziny... Nie załamujcie się! Zakaz dołowania! Myślcie o tym jednym Speedy Gonsalesie, który na pewno gdzieś tam czeka na TEN momentZieziulka, panan12, Taśka22 lubią tę wiadomość