Lipcowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Zieziulka wrote:Ja dopiero za 2 tygodnie Ale już 6 punktów na detektorze ciąży uzbierałam ;p
Taśka22 lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Witam kochane!Jestem 4 cykl na forum i szczerze powiedziawszy cały czas się uczę swojego ciała i pewnie uczyć będę jeszcze długo...kolejny miesiąc kolejna nadzieja.Bede testować końcem przyszłego tygodnia,chociaż szczerze powiedziawszy temp się bardzo poplątala przez choróbsko w okresie okołoowacyjnym...cóż mimo wszystko nietrace nadzieji czego wam również z całego serducha życzę!!!!
-
innamorata88 wrote:Ten detektor to kpina jak ja jeszcze się w to bawiłam to na koniec cyklu byłam już w 90% w ciąży
Wiem właśnie, bardziej dla jaj to wpisuje, ostatnio byłam w 44% w ciąży ;p⚡ PCOS, Celiakia, Oligozoospermia⚡
🤱 Marta 30.04.2017 r. 💜 36+1 tc
🤱 Antosia 24.05.2020 r. 💜 38+1 tc
-
A ja właśnie wymyśliła, że jak się nie uda to przyszły cykl robię wakacyjny, czyli nie mierze, nie obserwuje idę na spontan. Będę na wycieczce, więc i tak by było ciężko to wszystko robić. A może odpocznę psychicznie trochę.
Corcula, madlene88 lubią tę wiadomość
⚡ PCOS, Celiakia, Oligozoospermia⚡
🤱 Marta 30.04.2017 r. 💜 36+1 tc
🤱 Antosia 24.05.2020 r. 💜 38+1 tc
-
ja testuję dopiero ok 28 lipca( moje urodziny mam więc nadzieję, że dobrze zakończe lipcowe staraczki hihi,za te dziewczyny które testują w następnym tygodniu trzymam mooocno kciuki !! Czytając Wasze wpisy wraca mi wiara, że w końcu się uda!!cud!!! w ciąży od 21.02.2018- 7t7d
niby wszystko ok.. a jednak.. w oczekiwaniu na ciążę :)5 cykl z clo, duphaston(maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień)
05.2016- HSG jajowody drożne
11.2015 Badanie nasienia męża- ok -
nick nieaktualnyinnamorata88 wrote:Ja wtorek, o ile wcześniej @ mnie nie złapie.
ja powinnam dostać we wtorek @.
Brzuch mnie caly czas boli, ale jakos nie zwracalam uwagi wczesniej od kiedy mnie bolal na @... w marcu zapomnialam kiedy mialam w lutym miesiaczke i przez pare dni byl podobny bol do tego co mam teraz zrobilam test... i wyszly 2 kreseczki...