LIPCOWE TESTOWANIE '18, czyli idealny czas na ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Malutka_27 wrote:Ulv15 super ! Będzie mi raźniej! U mnie będzie to dopiero 11dpo mam nadzieję że test się nie mylił. Zrobię chyba jeszcze dziś jeden
-
Aga9090 wrote:Ja raz dostałam w aptece, a receptę doniosłam, może spróbuj
Może wszystko byłoby prostsze gdyby nie to, że i laboratorium, i ginekologa najbliższego to mam ponad 20 km od miejsca zamieszkania. ;/ -
nick nieaktualnyMalinka7 wrote:Hmm.. Spróbuję może w aptece, tak jak piszecie. Może jak pójdę ze starym opakowaniem, to mi da. A jakoś się umówię do ginekologa i wtedy gina poproszę o receptę...
Może wszystko byłoby prostsze gdyby nie to, że i laboratorium, i ginekologa najbliższego to mam ponad 20 km od miejsca zamieszkania. ;/Malinka7 lubi tę wiadomość
-
Aga9090 wrote:Spróbuj, a może jednak się uda
Aga9090 lubi tę wiadomość
-
MamaMamita wrote:A lekarz rodzinny nie da ci dupka?
Także jestem na 100 % pewna, że już mi nie przepisze. -
nick nieaktualny
-
Malinka, cholerka. Powiem Ci, że ja w swoim życiu spotkałam masę dobrych istot i gdy po 3 latach starań i 4 poronieniach zaszłam w upragnioną ciążę, zaczęłam krwawić a w kraju w którym mieszkałam podtrzymywanie proga duphastonem było uznawane za debilizm, dostawałam paczki od dziewczyn z OVU z kilku krajów za co jestem im do dziś wdzięczna, bo możliwe tylko dzięki nim moja córeczka śpi właśnie spokojnie w swoim pokoju. Może uda Ci się dostać od kogoś choć kilka tabletek? Sama dzieliłam się swoimi nie jednokrotnie. Może w twoim mieście, może koleżanka? A może po prostu spróbuj się zapisać do innego gina na cito?
Cofnęłam sobie posty wstecz. Acilya, fajnie, że jesteś! Myślałam dziś o Tobie i o tym czy wrócisz.
Malgonia, o ile staram się zawsze być osobą opanowaną, to lekko wzburzyła mnie twoja wypowiedz.
Jestem pewna na 100% że Acilya nie miała nic złego na myśli, poczuła się w pewien sposób zżyta i zwyczajnie ciekawa jak idzie sikanie reszcie dziewczyn więc nie rozumiem tego zarzutu z drwinami.
Nie mniej jednak jestem przeciwniczką wszelkich sporów i waśni, w ostatnich miesiącach swojego życia przeszłam bardzo dużo i naprawdę choć tu na forum babeczki pokazujmy klasę. Jesteśmy po to by się wpierać a nie dowalać o każde słowo tak czy inaczej zrozumiane
No! to się wyrzygałamIga66, lara88, m_d_f, Acilya lubią tę wiadomość
-
Dzieje się! Gratulacje bet i kresek!
Siwulcu piękna Betunia! Kawał Człowieka!
Właśnie wracam do domu, cudownie nastukana, jak tylko dojadę do domu to muszę dorwać męża opijałam dzisiaj magisterkę z koleżankami z pracy dawno nie było mi tak fajnie! Kompletnie nie myślałam o staraniach i baaardzo wyluzowałam, szkoda tylko że jutro będzie bolała głowa, ale cóż, trudno
Serio dawno nie wracałam do domu w TAKIM stanieSiwulec, MamaMamita, madzi2506, Reniferra, Malinka7, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
Gdybym miałam to już wysyłałabym kurierem i za darmo, ale nie mam. Niestety albo stety.
Po ciąży z córką gin mi powiedział ze krwawiłam w ciązy z winy endometriozy... potem w ciąży z synem krwawiłam tak samo ale juz nie brałam dupka ani luteiny...Malinka7 lubi tę wiadomość
-
Malinka7 wrote:W takim razie, czy któraś z was, dziewczyny, ma do odstąpienia choć kilka tabletek duphastonu (oczywiście nie za darmo!)?
Iga, nie widziałam, że istnieje coś takiego... zaraz poszukam jakiś info na necie, dzięki
Skąd jesteś ? -
nick nieaktualny
-
moyeu wrote:Dzieje się! Gratulacje bet i kresek!
Siwulcu piękna Betunia! Kawał Człowieka!
Właśnie wracam do domu, cudownie nastukana, jak tylko dojadę do domu to muszę dorwać męża opijałam dzisiaj magisterkę z koleżankami z pracy dawno nie było mi tak fajnie! Kompletnie nie myślałam o staraniach i baaardzo wyluzowałam, szkoda tylko że jutro będzie bolała głowa, ale cóż, trudno
Serio dawno nie wracałam do domu w TAKIM stanie
gratulacje raz jeszcze! wielki krok! :* wracaj i wykorzystuj nastrójmoyeu lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kurczę, policzyłam i braknie mi dupka do następnej wizyty, chyba ze uda mi się załatwić więcej na receptę to się podzielę
Malinka7 lubi tę wiadomość