LIPCOWE TESTOWANIE '18, czyli idealny czas na ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Siwulec - super zdjecie, takie male, na poczatku niewyraźne a jak cieszy nie?
Mam nadzieje ze ta odklejona kosmówka to nic powaznego, nigdy tak nie mialam wiec nie znam tematu ale jak lekarz mowi ze bedzie ok to nie ma co sie przejmowac tylko bardziej na siebie uwazac Trzymam kciuki za dzielną Betunię, żeby zdrowo rosłaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 18:08
03.2014 r Aniołek
Syn 2015 ♡
Ponad 2 lata starań -
Dziękuje jeszcze raz za wszystkie życzenia, jest mi bardzo miło Tak dobrze jest Was mieć tutaj.
Też myślę że już dawno temu wszyscy zapomnieli o tej wymianie zdań Acilya i nie możemy jednak zapominać o tym że jednak jesteśmy zgrupowaniem kobiet w których tak czasem buzują hormony że aż ciężko się jest nadziwić że do takich sprzeczek dochodzi tak rzadko
Malinka ja bym brała tak jak lekarz zlecił i nie zmieniała bez konsultacji z nimm_d_f lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalinka7 wrote:Dziewczyny, jestem załamana... Progesteron 7dpo tylko 7,85...
Celem przypomnienia:
14 dc - 2 pęcherzyki dominujące 12 i 13 mm;
19 dc - 1 pęcherzyk dominujący 20,5 mm, test owulacyjny POZYTYWNY, piękny śluz, widoczny nawet na USG;
20 dc - prawdopodobny dzień owulacji.
od 22 dc - duphaston 2x1
27 dc - badanie progesteronu - 7,85
Cykle co 34-38 dni.
Co myślicie? Cykl spisany na straty? Czy jest sens brać dalej duphaston?
POMÓŻCIE, proszę... -
Siwulcu tu tez Ci pogratulune, bo to talie dobre wiesci, ze gratulacji nigdy dosc.
Malinka, czy zauwazylas u siebie kiedykolwiek plamienia przed okresem? Ogolnie to ja zaszlam z nizszym, wiec bym go nie przekreslala. Badalas kiedys wczesniej progesteron?Siwulec lubi tę wiadomość
-
Siwulec, mała rośnie jak na drożdżach, gratuluje z całego serca
Acilya ja na wynikach się nie znam jeszcze w ogóle, ale napewno wszystko będzie dobrze
Iga66 trzymam kciuki za Twoje testowanie dziewczyno! Oby się zakreskowało! Skoro macie taka okazje to byłby idealny scenariusz
Ja niestety dzisiaj spadek temp i test -, 11dpo wiec myśle ze dane są już dość wiarygodne, Wiec cóż nie pozostaje nic innego jak szykować się na sierpień i modlić się, żebym zgrała się z moim Księciem w dni owulacyjne w domowym zaciszu :p ahhhh ta praca w drugiej stronie Polski, mój dodatkowy kłopocik :p
Siwulec lubi tę wiadomość
-
Malinka, ja bym brała dalej i zobaczysz co z tego będzie
Dori, ja też jakoś super dużej temperatury nie mam i spadki są, a 11dpo nawet test może jeszcze nie wyjść, także poczekaj
Siwulec, ale słodkie! Jak taki miniaturowy ludzik Super że wszystko ok
Dori1811, Siwulec lubią tę wiadomość
9 dpo - bHCG 19,82 mIU/ml | 11 dpo - 69,63 mIU/ml | 13 dpo - 170,8 mIU/ml
1cs z Hashimoto, aTPO, ANA2 -
Malinka7 wrote:Dziewczyny, jestem załamana... Progesteron 7dpo tylko 7,85...
Celem przypomnienia:
14 dc - 2 pęcherzyki dominujące 12 i 13 mm;
19 dc - 1 pęcherzyk dominujący 20,5 mm, test owulacyjny POZYTYWNY, piękny śluz, widoczny nawet na USG;
20 dc - prawdopodobny dzień owulacji.
od 22 dc - duphaston 2x1
27 dc - badanie progesteronu - 7,85
Cykle co 34-38 dni.
Co myślicie? Cykl spisany na straty? Czy jest sens brać dalej duphaston?
POMÓŻCIE, proszę...
Jakaś mała nadzieja ba pewno jest.
Kciuki! -
Ginekolog mi Wczoraj powiedział,ze ani w staraniach ani w ciąży się nie bada progesteronu bo to nic wynik nie daje. Imię dało mu się przegadac,ze w pierwszej ciąży krawilam a przestałam jak tylko zaczęłam brać luteinę. Niby doktor doktor. Ordynator w szpitalu. Znany na dolnym Śląsku. 30km do niego jechałam. I to była nasza ostatnia wizyta
-
Siwulcu cudownie bardzo, bardzo mocno się cieszę
Miałam ogromna ochotę na kebaba wiec go sobie zamówiłam .. teraz modlę się by nie przytulać się z porcelanaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 19:19
Siwulec lubi tę wiadomość
-
Ulv15 i misiak17 gratuluję ! Tak się cieszę!
Siwulec super ! Trzymałam mocno kciuki za Twoja wizytę mimo że byłam w pracy i tylko mogłam Was co jakiś czas poczytać
Tak ładnie zaczął się lipiec że i ja nie mogłam się powstrzymać i zrobiłam dziś test po powrocie do domu. Co prawda nie liczyłam nawet że coś mi się pokaże, ale chyba coś tam jest. Zerknijcie proszę swoim okiem, bo juz sama nie wiem czy sobie jej nie wmawiam
https://zapodaj.net/aff33bc1d6d62.jpg.html
Dodam że to 9dpo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 19:23
Siwulec, moyeu, m_d_f, Ola_445 lubią tę wiadomość
Nasze szczęście Oliwier 💗 04.03.2019 💗 -
Malutka_27 wrote:Ulv15 i misiak17 gratuluję ! Tak się cieszę!
Siwulec super ! Trzymałam mocno kciuki za Twoja wizytę mimo że byłam w pracy i tylko mogłam Was co jakiś czas poczytać
Tak ładnie zaczął się lipiec że i ja nie mogłam się powstrzymać i zrobiłam dziś test po powrocie do domu. Co prawda nie liczyłam nawet że coś mi się pokaże, ale chyba coś tam jest. Zerknijcie proszę swoim okiem, bo juz sama nie wiem czy sobie jej nie wmawiam
Dodam że to 9dpo
Skocz jutro na betę. Powodzenia! -
Malutka_27 wrote:Ulv15 i misiak17 gratuluję ! Tak się cieszę!
Dodam że to 9dpo
Ja tam widzę tylko drugą jasną kreseczkę nawet nie cień, tylko konkretną kreskę
Trzymam kciuki za betę !