LIPCOWE TESTOWANIE '18, czyli idealny czas na ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny dziękuje Wam ślicznie !!!!
W ramach podziękowania sypie wiruskiaami
&€$£¥$$$$£££$$££%##$£££$]$[£[£${£{*{^]%]#[^^]£{£{${%]$]$]%]%]%]^{^*}£}£}}£}£${%]#]#[%[^]^{£{£{‚&€&€&€)((€€€))€€)()€€€
Malutka piękna krecha !!!! GratulacjeMalgonia, Reniferra, Malinka7, by7mistake, moyeu, Morelowanowa, Ola_445, Nat90 lubią tę wiadomość
-
Aga9090 wrote:Przecież dupek nie wychodzi w badaniu więc się nie przejmuj tylko bierz dalej
Malgonia wrote:Malinka, czy zauwazylas u siebie kiedykolwiek plamienia przed okresem? Ogolnie to ja zaszlam z nizszym, wiec bym go nie przekreslala. Badalas kiedys wczesniej progesteron?
Kiedyś kiedyś miałam i w środku cyklu i przed okresem plamienia, ale to było jeszcze przed staraniami.
Badałam jakieś 1,5 roku temu może, ale w cyklu, który trwał 45 dni i wtedy był na poziomie 9 z kawałkiem. Przy czym z progiem badałam prolaktyne zwykłą i z ociążeniem. Zwykła wyszła mi w normie, a z obiążeniem ponad 20 razy większy przyrost i wtedy gin stwierdziła, że przez tą prolaktynę prog jest taki niski.
-
nick nieaktualny
-
Siwulec gratuluje małego ludzika
Nadrobiłam pobieznie
Ja też sie czuje jak nowa choć na owu a w zasadzie więcej na belly mialam kiedyś 7 tys postów ale nie chce wracać do starego nicku i starych zdarzeń od kiedy buduje nowe zycie
Witam wszystkie dziewczyny ktorych nie mialam przyjemności poznać wcześniej :* wymienilabym nicki ale na tel pisze i nie za bardzo mogę cofać strony ^^
Bylam dzis u fryzjera i zakupialm testy... 2 x pink test i 3 x facelle. Coś mnie podkusilo zrobic facelle wieczorem w 8 dpo (amatorka xD) i nic dziwnego - biel vizzira. Ale rano na 100000% byla jasna kreska więc rano co? Lejemy na patyka znowu
-
StaraczkaNika wrote:Kurczaki, niby prog poniżej 10 potwierdza owu, ale bywały przypadki ciąży przy progu 7 w 7 dpo - czyli owu musiała być. Ja bym się nie poddawała i pociągnęła dupka kilka dni - w końcu ten wynik nie odzwierciedla rzeczywistego poziomu proga - skoro bierzesz dupka, to jest dużo wyższy i daje potencjalnej ciąży szanse
Jakaś mała nadzieja ba pewno jest.
Kciuki!
Nie dość, że ten pęcherzyk był w lewym jajniku, gdzie po HSG okazało się, ze lewy jajowód jest gorzej przepuszczalny, to jeszcze ten prog. -
nick nieaktualnyMalinka nie z takim progiem widziałam tu ciążę, więc wiesz jak jest! Póki nie ma @ zawsze jest nadzieja ja zaszłam przy takim niskim progu, gdzie cykl miał być bez owulacyjny i miałam czekać na @ i zacząć stymulację no także ten
Malinka7 lubi tę wiadomość
-
Aga9090 wrote:Malinka z tym poziomem proga to jest tak, że lubi skakać w ciągu dnia... Z takim progiem dziewczyny zachodziły w ciążę. Musisz uzbroić się w cierpliwość i brać jeszcze dupka póki nie będzie pewności, że ciąży nie ma to go nie odstawiaj
Jeszcze raz dziękuję, za wsparcie :-*Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 19:59
Aga9090 lubi tę wiadomość
-
frezyjciada wrote:Malinka nie z takim progiem widziałam tu ciążę, więc wiesz jak jest! Póki nie ma @ zawsze jest nadzieja ja zaszłam przy takim niskim progu, gdzie cykl miał być bez owulacyjny i miałam czekać na @ i zacząć stymulację no także ten
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aga9090 wrote:Malinka ja przy twoich cyklach poszłabym na betę 12 dpo, byłoby najpewniej
-
nick nieaktualnyMalinka7 wrote:Kurcze... właśnie sobie obliczyłam, że dupka wystarczy mi tylko do niedzieli włącznie... W sobotę 10dpo raczej za wcześnie na betę, a w poniedziałek (12dpo) nie będę miała jak jej zrobić, bo pracuję od 7 do 15, a krew pobierają tylko do 13. fuck.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny