LIPCOWE TESTOWANIE '18, czyli idealny czas na ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Golonat, w sumie dobre podejście Ja się powstrzymuję żeby jutro nie polecieć na trzecią betę, chociaż to trochę bez sensu Za tydzień wizyta, nie wiem jak ja dotrwam.
golonat lubi tę wiadomość
9 dpo - bHCG 19,82 mIU/ml | 11 dpo - 69,63 mIU/ml | 13 dpo - 170,8 mIU/ml
1cs z Hashimoto, aTPO, ANA2 -
m_d_f wrote:O, golonat, nie wiedziałam, że to już Twoje 3. dziecko! Będziesz miała wesołą gromadkę A czy w pierwsze dwie ciąże zaszłaś bez problemu?
Rucola, Acilya, m_d_f lubią tę wiadomość
-
Jak ja sie tragicznie czuje wstalam z drzemki, brzuch mnie boli, głowa.
Pomyślalam a ciul tam- zatestuje.
I jest znowu cień cienia na facelle. Ale na 10000% wczoraj takiego nie bylo gdy testowalam po poludniu. Wciązy z corką czulam sie fantastycznie, zero przylrych objawow. Z synem od 8 dpo rzygałam jak kot i to moje obecne samopoczucie cos mi mowi ze nie jwst bez przyczyny -
Acilya wrote:Golonat, w sumie dobre podejście Ja się powstrzymuję żeby jutro nie polecieć na trzecią betę, chociaż to trochę bez sensu Za tydzień wizyta, nie wiem jak ja dotrwam.
-
MamaMamita wrote:Mdf, golonat ja tez mam 2 na stanie parkę.
O corke staralam sie 3 lata a syn w 1 cs
Twoja historia zaczęła się od straty czy ciąży ze szczęśliwym finałem?
Też tak masz, że mimo że kolejna ciąża, kolejne dziecko, to radość nieziemska ?
-
MamaMamita wrzuć zdjęcie.2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 🙂
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
04.10 beta dla kliniki 6,7;prog 27;estradiol 1000
07.10 - beta 3,1 cb?
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium)
5 dpt⏸
7 dpt - beta 57,4
9 dpt - beta 134
11dpt- beta 300,44 prog. 26
15dpt - 1660 prog. 28
17 dpt - plamienie
18 dpt - 5718
21 dpt - krwawienie, bez ustalonej przyczyny 2,1 CRL - miga ❤ -
Bonda
Golonat, super mocno trzymam kciuki
Oj tam nieważne, że 3,7 czy 10 ciąża i ile dzieci na stanie lub i nie. Trzeba walczyć i myśleć pozytywnie
Ja już jestem w drodze do domu od dr Paśnika. Mam dołożone 5mg sterydu do obiadu, czyli łącznie będzie 15mg, bo niestety wyniki nie fajne, ale walczymy o ciążę mimo wszystko.Malgonia, golonat lubią tę wiadomość
-
Moja kolekcja xD
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/375727bae0f2.jpg
Edit. Co ciekawe, żaden nie był z porannego moczu Także polecam FacelleWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2018, 16:40
ef36, moyeu, Reniferra, Malgonia, Malinka7, Morelowanowa, patuniek86, Tosia2323, Nadzieja22, Ola_445, kubekkawy lubią tę wiadomość
Nadzieja, co nie tak z wynikami? Trzymam ogromne kciuki za to by dzidzia dała radę, mama waleczna to i ono da radę!
MamaMamita, golonat, to straszne co piszecie... Nie potrafię sobie wyobrazić tylu strat ;( Wiadomo, jakie są tego przyczyny?
MamaMamita, dawaj zdjęcie testu! Mam nadzieję że obu wam się tym razem uda, lipiec taki płodny że musi9 dpo - bHCG 19,82 mIU/ml | 11 dpo - 69,63 mIU/ml | 13 dpo - 170,8 mIU/ml
Acilya, immunologia u mnie szaleje. Cytokiny średnie, NK za wysokie. Ale mamy nadzieję okiełznać france
-
Nadzieja walcz Kochana. Wierze, ze tym razem sie uda. W koncu kiefys musi to czemu nie teraz?
Acilia no krechy piekne.
Mi facelki ciazy nie pokazaly wiec sie zrazilam.. w sumie to nic mi nie pokazywalo ciazy
Ale poki co moja urojona ma sie dobrze. Zaczelo mnie cos tak kluc w macicy przed chwila, ze az sie polozylam by dzidkpwi dac komfortowe warunki wgryzania nic to, ze to o jakies 2 dni za wczesnie. Tak czy siak teraz kilka pieknych dni przede mna kiedy moge sie wkrecac ze sie udalo:)Nadzieja22 lubi tę wiadomość
-
A u mnie to nie wiadomo. Ale ja obstawiam, że pierwsza strata to był jakiś błąd na poziomie komórkowym, genetycznie, bo ciąża się "trzymała" mocno tylko zarodek przestał się rozwijać i obumarł. Za drugie poronienie obwiniam niski progesteron, mimo suplementowania był dupny. Więc teraz już nic nie mierzę, nic nie sprawdzam sama, duphaston grzecznie biorę i liczę, że będzie dobrze . Żeby było jeszcze bardziej optymistycznie, te dwie ostatnie ciąże były inne niż te pierwsze dwie, udane, jakoś inaczej się czułam i inne wykresy miałam. A teraz wykres miałam prawie identyczny jak przy pierwszej ciąży. Więc tak sobie kombinuję, że będzie dobrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2018, 17:14
-
Nadzieja, trzymam kciuki, na pewno się uda
Malgonia, może nie taka urojona, wykres masz ładny, trzymam mocno kciuki za zieloność
Golonat, no to teraz na pewno będzie dobrze Jak różniły się wykresy w tamtych niedonoszonych ciążach, niższe temperatury?Nadzieja22 lubi tę wiadomość
Acilya u mnie endometrioza
Co do testu to jak wiecie mi 7 dpo wyszedl jakis zajebiscie blady cień na tescie z allegro. Po 5 min bylam w stanie go dostrzec ale sama nie bylam pewna czy go widze czy nie. Po ok 15 min juz widzialam napewno.
8 dpo na takim samym tescie z allegro po 1-2 min juz sie pokazal i bylam na 1000% pewna ze widze ale to wciąz cien cienia.
Wczoraj 8 spo zrobilam wieczorem facelle i byl negatywny. Nawet po 3 h nie zobaczylam nic.
Dzisiaj 9 dpo z pierwszego moczu zrobilam facelle i byl kompletnie negatywny. Nawet po czasie nic nie wyskoczylo.
Ale po drzemce siknęlam znowu na facelle i ta sama sytuacja co z testem z allegro 7 dpo. Po ok 5 min pojawil sie mega blady cień gdzie sama nie wiedzialam czy jest a po ok 20 min jak test wysechl to juz da sie go dostrzec. Takze nie wiem czy te testy z allegro to bubel ktoey pokazuje cienie zawsze czy po prostu sa do tego stopnia zajebiste.
Acilya moj facelle z 2 moczu jest chyba jeszcze bledszy niż twój...