LIPCOWE TESTOWANIE '18, czyli idealny czas na ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGrzechotka2 wrote:mojego byscie nie dały rady ostudzić ale i nie chciałam by był studzony. Dobrze się bawiłam, gdy już nadchodził czas testowania i zaraz już miało byc wszystko wiadomo
Patrycja20 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam się wieczorkiem, cały dzień dzisiaj prawie na dworze. Mam już dość i padam na twarz. Teraz tylko jakieś winko i filmik, ale coś czuję że szybko odpłynę. Nie wiem jak wy, ale ja zdecydowanie wolę zimę, nie dla mnie te upały
Dostałam wyniki badań które zrobiłam dzisiaj
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1ff3899b3332.jpg
Jest jakaś tragedia z nimi?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2018, 20:43
-
nick nieaktualnymadzi2506 wrote:Witam się wieczorkiem, cały dzień dzisiaj prawie na dworze. Mam już dość i padam na twarz. Teraz tylko jakieś winko i filmik, ale coś czuję że szybko odpłynę. Nie wiem jak wy, ale ja zdecydowanie wolę zimę, nie dla mnie te upały
Dostałam wyniki badań które zrobiłam dzisiaj
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1ff3899b3332.jpg
Jest jakaś tragedia z nimi?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/52866aaa0c5a.pngWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2018, 20:53
madzi2506 lubi tę wiadomość
-
madzi2506 tragedii nie ma, ale do endokrynologa chyba warto, żebyś się przeszła. Jak Ci da jakieś leczydła to dobrze, jeśli uzna, że nie trzeba - to jeszcze lepiej, będziesz spokojniejsza . Myślę, że nie ma co panikować, ale i też nie bagatelizuj. W kwestii upałów, mam to samo. Bez wiatraka nie ma dla mnie życia przy takiej temperaturze
madzi2506 lubi tę wiadomość
-
Dzieki dziewczyny! Wpisywalam sobie tez te wartosci do kalkulatora. Tak też myślałam że coś może być nie tak w tej kwestii. Kurczę nie wiem sama do którego lekarza pierwsze uderzyć. Czeka mnie w najbliższym czasie ginekolog, endokrynolog, genetyk i być może hematolog. Chyba czas zacisnąć pasa... bo pewnie finansowo trochę podupadnę.
Zdecydowanie potrzebuje dzisiaj wina -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie potrafię wbić się ostatnio w wątek, ale cały czas podczytuję i mocno kibicuje moim Słoneczkom kochanym ❤ wiecie dziewczyny
Zostawiam wirusów trochę na zachętę do wysikania dwóch kreseczek!
%%%%%℅℅℅℅℅℅%%%%%€€€€€€€℅℅℅℅℅℅℅%%%%%%%¢€€€€€€℅℅℅℅℅℅℅℅℅%%%℅℅℅℅℅℅℅€€€€€€€%%%%%%%%%%℅℅℅℅℅℅℅€€€€€€%%%%%%%%%%%℅℅℅℅℅℅℅℅℅[℅℅℅℅%%%%%%%%%‰%%%℅℅℅℅℅℅℅℅€€€€€¢¢€€¥¥¥¥℅℅℅℅℅%%%%%%%%Malgonia, Malinka7, moyeu lubią tę wiadomość
-
Frez od Ciebie wiruski zawsze i wszedzie chetnie przyjme.
Grzechotka Ty tak sama zmniejszylas ta luteine, czy lekarz Ci kazal? Mdlosci sa od podwyzszonego progesteronu, ale on powinien byc w ciazy wysoki. Mi lekarka kazala godzin przyjmowania luteiny pilnowac zeby spadku nie bylo, a dwoch kolejnych lekarzy mimo, iz uwazalo ze nie powinnam w ogole zaczynac jej brac zabronilo mi odstawiac do co najmniej 12 tygodnia..Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2018, 21:34
-
nick nieaktualnyMamaMamita wrote:Ja sobie sikam na patyki bo lubie
A że w życiu wysikalam z tysiac testów i w 6 ciaż zaszlam to wiem co to evap, wiem co oznacza poczasiak i takie cienie cienia
Napalona na to nie jestem w ogóle wiec jak nic nie wyjdzie płakać nie bede -
Ja po pracy jestem. Z czystym sumieniem moge stwierdzic ze to jest moj najgorszy dzień cyklu pod wzgledem samopoczucia. Do poludnia nic, jak tylko poszlam do pracy to muslalam że zrzygam sie, zemdleje i jeszcze jednoczesnie okresu dostane (ktorego nie dostalam oczywiscie).
Mialam takie mdlosci, mroczki przed oczami, klucie w macicy, gorące piersi, bylo mi duszno, bolala ciagle prawa pachwina, przeskakiwalam z lewej na prawa noge w miejscu. Prace mam stojącą.
Powiem wam ze z pracy wracalam z otwartymi oknami calkiem w aucie bo balam sie ze shaftuje sie wiec musial byc swiezy doplyw powietrza nie jakas klima
Teraz przekąsilam troszke, wcinam orzechy i mi lepiej troche. Leze i ciesze sie ze jutro znowu wolne. Najgorsza bedzie sobota. 12h pracy :x03.2014 r Aniołek
Syn 2015 ♡
Ponad 2 lata starań -
Grzechotka2 wrote:Dziewczyny, zmniejszyłam luteinę z 2x1 do 1x1 bo lekarz powiedział, ze to od niej mogę mieć mdłosci (prawda to?). rzeczywiście mdłości się zmniejszyły, ale cały czas sie boje czy mniejsza dawka luteiny nam nie zaszkodzi1 x CP
3 x poronienie (5tc, 6tc, 13tc)
ANA1 wątpliwe
Mutacja PAI-1
12.2020 IVF ostatnie podejście -
Mam podobnie, no i do tego dzisiaj zwymiotowalam.. A z wkładką chodzę już od tygodnia bo ciągle mi się wydaje że za chwilę dostanę @. Oszaleć można.. No i jeszcze śluz jakiś taki żółty jak nigdy..
Udzial w badaniach lkinicznych, Kriobank Bialystok-IVF
AMH 8.62
lekko Policystyczne jajniki
07.03. 19 transfer 5 dniowego kropka 4AA
mamy jeszcze:❄️❄️❄️
15.03.19 8dpt beta 0
Crio 05.04.19 4AA
9dpt--> beta 178 😍 prog 15.53... 11dpt--> beta 389 😊 18dpt-->beta 8630 😄
05.05--> serce wali jak dzwon mamy 11mm
07.07.19--> znamy plec chlopczyk! Gabrys -
Hej dziewczyny ! Trzymam kciuki za testujace jutro !
Doskonale Cię rozumiem Ola_445, też jestem dziś po 12h w pracy i ledwo żyje ;-( ciągnięcie w podbrzuszu i bol prawego jajnika razem z pachwina dokuczaly mi cały dzień..;/ i jeszcze to dziwne uczucie mokrego w majtkach i upławy jutro lecę na betę (11dpo) trzymajcie kciuki
Ulv15 ściskam mocno kciuki za Twoje malenstwo i sporą betęWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2018, 22:04
Nasze szczęście Oliwier 💗 04.03.2019 💗 -
nick nieaktualny