LIPCOWE TESTOWANIE '18, czyli idealny czas na ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLipiec niestety nie jest moim szczęśliwym miesiącem, dziś jak w zegarku pojawiła się @.
Może sierpień będzie szczęśliwy, miesiąc urodzinowy a słyszałam pewną legendę, że wtedy kobieta jest nsjbardziej płodna
Powodzenia dziewczyny i dziękuje Siwulec za ciepłe przyjęcie -
Dziewczyny, schizuję (znowu)... Bo wczoraj/przedwczoraj był termin @ a dziś spadła tempka. Ale gdyby to była biochemiczna itp. to chyba beta by nie przyrastała...?9 dpo - bHCG 19,82 mIU/ml | 11 dpo - 69,63 mIU/ml | 13 dpo - 170,8 mIU/ml
1cs z Hashimoto, aTPO, ANA2 -
Reniferra wrote:Gratulacje Arienka
Mamamamita, ja niestety też na żadnym nic nie widzę.
P.s. wczoraj zjadłam upragnionego grilla. Mięsne i słone smaki to to, co przyciąga kropka najbardziej
Ja wczoraj rano zrobiłam jajecznice i ją ledwo zjadłam. Uwielbiam jajka a coś teraz nie smakują. Generalnie nie mam apetytu.
-
Arienkas83 wrote:Ja wczoraj rano zrobiłam jajecznice i ją ledwo zjadłam. Uwielbiam jajka a coś teraz nie smakują. Generalnie nie mam apetytu.9 dpo - bHCG 19,82 mIU/ml | 11 dpo - 69,63 mIU/ml | 13 dpo - 170,8 mIU/ml
1cs z Hashimoto, aTPO, ANA2 -
Acilya wrote:Dziewczyny, schizuję (znowu)... Bo wczoraj/przedwczoraj był termin @ a dziś spadła tempka. Ale gdyby to była biochemiczna itp. to chyba beta by nie przyrastała...?
Kochana jaki masz ładny przyrost betki
Ja w pierwszej ciazy szalałam za czekolada i słodkim - na tony kupowałam w makro batoniki i mam corke
Druga ciąża to generalnie jedzenie wszystkiego w mega ilościach i smak na piwo bezalkoholowe i mam syna:)
Ale w obu ciążach przytyłam 25kg choć szybciutko to zrzuciłam na szczęście
-
nick nieaktualnyAcilya wrote:Ja mam tylko ogromnego smaka chipsy I ogólnie jak Reniferra, na słone/przyprawione rzeczy. Co dziwne to w ogóle nie jem czekolady, za którą szalałam przed ciażą.
Acilya lubi tę wiadomość
-
MamaMamita tutaj już dużo lepiej widać trzymam kciuki żeby ciemniala!
A chciałam.zapytac tylko czy bardzo kontrast podkręciłas?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2018, 16:23
Szczęśliwa mama Szymonka 2008 r.
AMH 1,62
Endometrioza 3 stopień
8.12 2016 - 1 IUI • 2.02 2 IUI •
Maj 2020 Angelius ,startujemy z procedurą ivf -
monika_85 wrote:MamaMamita tutaj już dużo lepiej widać trzymam kciuki żeby ciemniala!
A chciałam.zapytac tylko czy bardzo kontrast podkręciłas?