LIPCÓWKI :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ruth czasem mus to mus... ale warto przeleczyć te 3 mies. Jak wrocisz to ia bedę szła po moją śnieżynkę!
Amy naprawdę chcę by przyszła już bo chcę odbębnić ten ostatni cykl.
Agniechaaaa, Karma88 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyFlowwer wrote:Ruth czasem mus to mus... ale warto przeleczyć te 3 mies. Jak wrocisz to ia bedę szła po moją śnieżynkę!
I to bedą najbardziej wyczekane Śnieżynkizubii, Flowwer lubią tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:I to bedą najbardziej wyczekane Śnieżynki
Jeszcze trochę a będziemy w szaleństwie szukania wózka i ubranek hihi:-) a Zumbi na topie to już wie co i jakzubii lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Flowwer wrote:Ruth czasem mus to mus... ale warto przeleczyć te 3 mies. Jak wrocisz to ia bedę szła po moją śnieżynkę!
-
https://ovufriend.pl/graph/68d11af7350bd73562591c8f2d10df41
Witam Was Też czekam na testowanie. Co myślicie o moim wykresie?Kinga26 -
nick nieaktualnyLena21 wrote:Kochane powiedzcie mi co dalej ? Wypłakałam się choć czyje ze to nie koniec, ale chyba nie muszę iść do gin? Po prostu odstawię dupka i znów podejmę walkę od początku... wizytę mam na 27.07 u nowej gin w enelmedzie
Kochana przy tak małym wyniku najzwyczajniej dostaniesz @ i niestety po sprawie przykre to ale biorąc pod uwage co sie moze dziać w innych przypadkach trzeba sie cieszyc, ze pójdzie to tak szybko i samo -
Jackie Daniels wrote:https://ovufriend.pl/graph/68d11af7350bd73562591c8f2d10df41
Witam Was Też czekam na testowanie. Co myślicie o moim wykresie?
Temperatura ładnie w górze. Wygląda obiecująco! Jeszcze musisz poczekać kilka dni z testowaniem, ale już trzymam kciuki!Jackie Daniels lubi tę wiadomość
PRZERWA W STARANIACH
29.05- neurolog
31.05- psychiatra -
Agniechaaaa wrote:Kochana przy tak małym wyniku najzwyczajniej dostaniesz @ i niestety po sprawie przykre to ale biorąc pod uwage co sie moze dziać w innych przypadkach trzeba sie cieszyc, ze pójdzie to tak szybko i samo
-
Mnie przeziębienie dopadło dziewczyny, tak mnie głowa boli że zaraz oszaleje. Nic tylko spać.
Maryś gratuluję szczęśliwych i leniwych 9 msc -
Hej dziewczyny. Mam pytanko, miała któraś z Was kiedyś tak że pare dni po owulacji było dziwne uczucie w piersiach, tzn takie jakby ściągnięcie, trochę podobne do uczucia przy odchodzącym znieczuleniu? Piersi nie są nabrzmiałe i nie bolą jedynie sutki są lekko wrażliwe ale one były już takie przed owu.
-
nick nieaktualnyLena21 wrote:Dzięki Aga, tak myślałam, choć to bardzo szybko to wcale nie jest łatwo
Wiem kochana, znam ten ból ale uwierz jest silna i dasz rade! Teraz wydaje Ci sie, ze juz nigdy sie nie podniesiesz ale zrobisz to szybciej niż Ci sie wydaje!!! A Ja bede Ci kibicować -
nick nieaktualnystaraczka1111 wrote:Mnie przeziębienie dopadło dziewczyny, tak mnie głowa boli że zaraz oszaleje. Nic tylko spać.
Maryś gratuluję szczęśliwych i leniwych 9 msc
Kochana to koniecznie sie kuruj!!!! Nie wiem jak u Ciebue ale u mnie w klinice dzwonią dzien przed transferem i jeżeli cos Cię rozkłada to radzą odłożyć transfer. Mam nadzieje, ze u Ciebie to tylko straszy i jutro jyz będziesz zdrowa jak rybcia -
Agniechaaaa wrote:Kochana to koniecznie sie kuruj!!!! Nie wiem jak u Ciebue ale u mnie w klinice dzwonią dzien przed transferem i jeżeli cos Cię rozkłada to radzą odłożyć transfer. Mam nadzieje, ze u Ciebie to tylko straszy i jutro jyz będziesz zdrowa jak rybcia
-
nick nieaktualnystaraczka1111 wrote:No zobaczymy co to będzie, czy wogole rośnie ten pęcherzyk. Zjadłam paracetamol i herbatka z cytrynką, wczoraj mnie musiało zawiać pewno
Mleko z czosnkiem i miodem!!!! Ja sie tak leczyłam po ostatnim transferze pomagało
P.s myśmy sie pochwalic naszym pysznym obiadkiem ZE SNIEZYNKĄ ZRONILYSMY SAŁATKĘ Z FETĄ I GRULLOWANY BOCZEK do tego pyszna herbatka a o 18przychodzi sąsiadka na got Hihi jestesmy psychofanki i będziemy pic oczywiście Kakao hahahahstaraczka1111, Flowwer lubią tę wiadomość