LIPCÓWKI :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFlo, miałam jakiegoś doła, pewnie każda z nas czasami tak ma i starałam aię nie myśleć o staraniach :-p i jak w poprzednim cyklu i odliczałam do testowania i @ poprostu przyszła to było mi jakoś lżej i tak się nauczyłam, że nie będę testować przed terminem @ dla swojego zdrowia psychicznego
Bardzo się cieszę, że już we wrześniu pododzisz do IVF - zbyt długo już czekasz :*Czrna 81, Flowwer lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Staraczka musisz chorować w wersji skróconej Agniechaaaa dobrze radzi, czosnek naprawdę działa. Ja nie potrafię wypić takiego specyfiku ale jak choruję to robię sobie kanapkę z masełkiem, drobno posiekanym czosnkiem i solą. Zazwyczaj pomaga
Tylko jest ryzyko... że męża od amorów oddechem odstraszysz hehe!staraczka1111 lubi tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
nick nieaktualny
-
Czrna 81 wrote:Staraczka musisz chorować w wersji skróconej Agniechaaaa dobrze radzi, czosnek naprawdę działa. Ja nie potrafię wypić takiego specyfiku ale jak choruję to robię sobie kanapkę z masełkiem, drobno posiekanym czosnkiem i solą. Zazwyczaj pomaga
Tylko jest ryzyko... że męża od amorów oddechem odstraszysz hehe!
Flowwer, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:Mleko z czosnkiem i miodem!!!! Ja sie tak leczyłam po ostatnim transferze pomagało
P.s myśmy sie pochwalic naszym pysznym obiadkiem ZE SNIEZYNKĄ ZRONILYSMY SAŁATKĘ Z FETĄ I GRULLOWANY BOCZEK do tego pyszna herbatka a o 18przychodzi sąsiadka na got Hihi jestesmy psychofanki i będziemy pic oczywiście Kakao hahahah
Najlepsze to babcine sposoby, a czosnek działa cuda zwłaszcza na wampiry
Miód, końska dawka wit C oraz kołderka.
Paraceramol nie zaszkodzi
Aga ale pyszności!! Ja własnie racze się nalesnikami z serem
Staraczka lada chwila "Big Day" !!Czrna 81 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
malinowaemi wrote:Flo, miałam jakiegoś doła, pewnie każda z nas czasami tak ma i starałam aię nie myśleć o staraniach :-p i jak w poprzednim cyklu i odliczałam do testowania i @ poprostu przyszła to było mi jakoś lżej i tak się nauczyłam, że nie będę testować przed terminem @ dla swojego zdrowia psychicznego
Bardzo się cieszę, że już we wrześniu pododzisz do IVF - zbyt długo już czekasz :*
Czasem wskazany taki czas na luzie a kolejny okres w staraniach werfikuje czy trzeba brnąć dalej.malinowaemi lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
A ja oficialnie zaczynam ostatni stymulowany cykl przed IVF ♡♡♡♡♡♡
Nadziei z nim nie wiąże ale 3 x Menopur wezmę tak dla zasady.
Czyli we wrześniu stymulacja ale czy na świeżo czy crio ??? Hmmmstaraczka1111, Bocianiątko, Czrna 81, Phnappy, malinowaemi lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Najlepsze to babcine sposoby, a czosnek działa cuda zwłaszcza na wampiry
Miód, końska dawka wit C oraz kołderka.
Paraceramol nie zaszkodzi
Aga ale pyszności!! Ja własnie racze się nalesnikami z serem
Staraczka lada chwila "Big Day" !! -
no kurcze a u mnie dzisiaj 35 dc cycki bola i są nabrzmiałe tempka poszła w dół a @dalej nie widać... Ja chce na badania juz iść.... I mężowi zrobic, niech ona juz przyjdzie!!Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualny
-
malinowaemi wrote:OjMaryś, jaki śliczny ten test gratuluję
Ja też miałam hsg w maju i tak jakoś 'podniosłaś mnie na duchu"
Flowwer wrote:OjMaryś jak emek zareagował ???Czrna 81, malinowaemi lubią tę wiadomość
-
Hej Kobiety!
Wróciłam z kolejnego wyrwanego urlopu -4 dni na Roztoczu i od razu inaczej naładowałam się przynajmniej na następne 2 cykle
OjMaryś GRATULACJE :* fajnie czytać takie newsy oby same takie były.
Problemik trzymam kciuki za pozytywne i duże bety! Oby wszystko poszło dobrze.
Agniechaaaa .... widzę, że trzeba zwiększyć światową produkcję kakao he he zassała się śnieżynka na dobre jak 1 odcinek GOT ? będę dzis po necie szukać w nocy -
Osobny wpisik dla Flower Baaaaardzo się cieszę że M się namyślił mam nadzieję, że zostanę tu sama do końca roku! Po tylu latach walniecie sobie seryjkę i potem co 1,5 roku transferek
OjMaryś, Flowwer, Czrna 81, malinowaemi lubią tę wiadomość
-
OjMaryś, gratulacje! Bardzo się cieszę, że w koncu się udało.
Flowwer, ale @ już przyszła? Planujesz jakąś przerwę przed IVF czy od razu podchodzicie? Będę mooooocno kibicowacOjMaryś lubi tę wiadomość
-
Sammer tak właśnie przyszła @ !! Przerwy nie będzie i wakacji ehh mówi się trudno.
Jestem tak naładowama pozytywną energią że mogę świecić w ciemności !!!
Lunaris ta pogoda fatalna w tym roku właśnie leje deszcz. Dobrze że jesteś wypoczęta to razem jak kararuchy radioaktywne świecić będziemy te dwa cykleCzrna 81, Lunaris lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
OjMarys - gratuluję
Ja dołka złapałam - mam przeczucie, że ten cykl będzie bezowulacyjny... test był wyraźnie pozytywny w sobotę... w niedziele mocne bóle jajnika (lewego o dziwo!!) ale temp nie skoczyła dzisiaj, a nawet lekko spadła... tak mi smutno jakoś... jestem bardzo niecierpliwa i strasznie dołuje mnie wizja braku owu i czekania po prostu na @...OjMaryś lubi tę wiadomość
staramy się już ponad 2 lata - udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
Flowwer wrote:Sammer tak właśnie przyszła @ !! Przerwy nie będzie i wakacji ehh mówi się trudno.
Jestem tak naładowama pozytywną energią że mogę świecić w ciemności !!!
Lunaris ta pogoda fatalna w tym roku właśnie leje deszcz. Dobrze że jesteś wypoczęta to razem jak kararuchy radioaktywne świecić będziemy te dwa cykle