LIPCÓWKI :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Flowwer wrote:Kasiak jesteś po szczepieniach ? 9 dpo to ma prawo jeszcze nie wyjść jeszcze beta.
Problemik chcę otworzyć szampana w środę ♡
Ewelina hej co się stało ? Torbiel ? Nadżerka ?polip ????
Sammer zobaczysz tak samo jak ja i ty bedziesz nosić w brzuszku najpiękniejszy prezent świąteczny ♡♡♡♡♡♡♡Lipiec 2015- Początek starań
08.2016/10.2016/02.2017 c. biochemiczna
MTHFR C677T hetero, ANA1/2/3+,
Genotyp Kir Bx, NK 9%, AMH 5,2
Szczepienia limfocytami(allo mlr 0%->29,6%->0%
1/2/3 IUI
1 IVF:(
2 IVF->Transfer 3 dniowego zarodka...... CzekamY -
Yoselyn82 wrote:Problemik takie skurcze to moga tez byc jak sie zarodek wgryza... ja mialam tak ze bralam magnez 2x1 i nospe forte 3x1 i mialam wrazenie ze mam caly czas scisniete podbrzusze a jednak maluch zagniezdzil sie. Wiec dalej trzymam kciuki!
Lena21 przykro mi bardzo. Robilas jakies badania?
OjMaryś gratuluje
staraczka1111 zdrowka!
Flowwer mocne kciuki i owocne - za stymulacje!
U mnie bylo wczoraj lekkie plamienie, a dzisiaj nic, czekam na @ u ruszam
Dzis pożarłam się z jedna laska w pracy, ostro bylo! laska ktora gowno robi a do mnie pretensje mialam o jedna rzecz! jestem wsciekla i nabuzowana ze masakra!
p.s nie wiem czemu mam pogrubiony tekst!
Nie robiłam jeszcze badań, bo mimo ze prosiłam to moja lekarka twierdzi ze przed upływem roku nie trzeba, a ja uważam że to bzdura szczególnie, że miałam już wcześniej plamienia na dwa trzy dni przed @. Dlatego zmieniam lekarkę. Już się zapisałam. Czekam cierpliwie na wizytę, a tak swoją droga wiecie może dlaczego nie mogę wejść w zakładkę ranking lekarzy na ovu ? -
Yose co teraz będziesz brać za leki ? Niech @ przychodzi ♡
Gg plemienia zazwyczaj są po pęknięciu pecherzyka ale mogą być wynikiem zbyt intensywnych przytulanek
Aleksandra0000 tak naprawdę ani śluz ani temp nie jest 100% wyznacznikiem ovu. Można mieć wszystkie objawy a ovu nie mieć. Przytulaj się co 2-3 dni albo małe usg choć jak znając życie to diagnoza brak ovu
Milla ja to przechodzę co cykl ale ból piersi to mieszanka hormonów estradiolu, progesteronu i prolaktyny, nigdy nie wiesz jaki rozkład hormonów/ bólo będzie świadczyć przed @ o fasolce.
Dziś bym rozdrapała sutki co tal swędzą a @ przyszła.
Jedna_z_Wielu to znaczy że jeszcze masz dużo estrogenów. Badasz progesteron 7-8 dpo ? Bo jak jest wystarczakąco wysoki śluz będzie niepłodnyJedna_z_Wielu lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Kobietki dobrej nocki zyczymy:)
OjMarys serdeczne gratulacje,rosnijcie zdrowo!!!
Problemik ja takze wyczekuje na srode i juz sie nie moge doczekac ,choc to na pewno bedzie baaardzo stresujacy dzien:)Flowwer lubi tę wiadomość
🙍🏻♀️
Letrox 75,MTHFR hetero, PAI-homo
🙎🏻♂️
Teratozoospermia, fragmentacja39%
08.2017 poronienie 9 tc 👼
10.20-04.21 3x IUI 🐒
10.2021-przygotowanie IVF🍀
01.2022-punkcja 🥚🥚🥚- 16 komórek➡️ 6 zarodków ➡️ ❄️❄️ 2 blastocysty( 5AA, 3BB) ➡️ ❄️1 zarodek po NGS
02.2022- transfer-odwołany➡️ zapalenie endometrium
21.03- biopsja➡️ wynik prawidłowy
10.05- TRANSFER 3.2.2 🙏🍀
17.05- BETA 23/ 19.05- 55 / 23.05-281
7.06- USG- jest ❤️ CRL 6mm
14.06- USG- CRL 1,42cm
28.06- USG -CRL 3,04cm Córeczka💕
18.07. USG PRENATALNE- CRL 7cm
28.08. USG- CRL 9cm
18.08. USG- 185g
2.09. USG- 308g
20.09 USG POŁÓWKOWE - 463g
30.09. USG- 612g
21.10. USG- 970g
10.11. USG - 1588g
25.11. USG III TRYM.- 1650g
01. 23 Nasz Cud SN 3610g 56cm💗 -
Flowerr :*
Nigdy nie badałam, bo nie byłam oświecona, dlatego zmieniłam gin.
To mogę iść 7mego dnia po pozytywnym teście owulacyjnym ?
Dziękuję, jak zwykle nie zawodna , skąd Ty masz wsobie tyle siły ? :*Czrna 81 lubi tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
A ja jadę jutro na 9.39 do immunologa jakaś babeczka zrezygnowała i wskoczyłam na jej miejsce
A po południu idę do rodzinnego po antybiotyki na helicobacter.
Jedna_z_Wielu zbadaj a tak naprawdę sama doszłam do wszystkiego nawet do tej immunologi.
Możesz przy okazji zbadać d3 i homocysteie bo tu dc jest bez znaczenia. Ile masz lat ? 31 sc uuuuuu robiłaś wymazy na urea, chamydia i myco ? W klinice rozmowa zaczyna się m.i od tego badania.zubii, Rucola lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lucia88 wrote:Mam wrażenie, że ogólnie na tym wątku środa będzie bardzo stresująca. Oby były tu tylko i wyłącznie same pozytywne wiadomości!
Lena tule Cie kochana ale tak de facto 50% ciąż na tym etapie kończy się i wcale nie oznacza to coś złego!! Tarczyce badałaś ?
Wiem że to bardzo boli ale z drugiej strony masz świadomość że zachodzisz w ciążę. Najczęściej to nie te rozdanie genów i nie mamy ma to wpływu.
Zobaczysz jeden- trzy cykle będziesz w ciąży bo organizm już przestawia się na "tryb ciążowy" .
Czrna 81 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Aksamitna przez ile dni ?
Agniechaaa a ja mimo @ skacze dziś jak wariatka więc życzę Ci i Śnieżynce spokojnej nocy ♡Agniechaaaa lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Środa będzie pozytywna
Mąż twierdzi że się cieszy ale jakoś po nim nie widzę albo jestem ślepa albo wcale nie skacze z radości... Dobrej nocki Wam życzę kochane moje :* jutro od 7 do 21 klientki wiec w wolnej minutce bede odczytywać i dam znać czy udało mi się wcisnąć do lekarki mojej i na BhcgFlowwer lubi tę wiadomość
-
Kasiak621 wrote:Nie, zdecydowalismmy ze narazie wstrzymiemy sie z szczepieniami, moj gin chce narazie jeszcze raz hsg zrobic I chyba zaryzykuje z IUI chociaz nie wiem czy cos to da skoro mlr 0, ale licze na nia mocno
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
problemik wrote:♥
A od którego dc zaczynacie stymulacje do IVF ?
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Laski dzisiaj test z innej firmy negatywny i spadek temp... Niech mi ktoś wytłumaczy o co biega bo juz nie mam rozumu do tefo swojego organizmu i.nie wiem czy jest sens na ta bete jechać
-
https://zapodaj.net/53bf9a249898f.jpg.html
-
nick nieaktualnyOjMarys to poprostu radości z umiarem, mój M to juz wogole nie okazuje radości, zyje z jednej dobrej wiadomości na druga to chyba ich mechanizm obronny w razie gdyby... ale zobaczysz za c bedzie skakał pod sufit a za 12tyg bedzie biegał jak dziecko i sie chwalił z uśmiechem od ucha do ucha
-
OjMaryś wrote:Laski dzisiaj test z innej firmy negatywny i spadek temp... Niech mi ktoś wytłumaczy o co biega bo juz nie mam rozumu do tefo swojego organizmu i.nie wiem czy jest sens na ta bete jechać
A wczoraj się śmiałam bo fajną datę na test wybrałaś !
17.07.2017 !!!!!!!!!!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2017, 07:33
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
problemik wrote:To zalezy od protokolu
Krotki - 2-3dc
Długi- antyki 19 dni potem 14 dni gonapeptyl i np7-10 dni menopur/goral/puregon.
Przy braniu gonapeptylu przychodzi @ tak jak po odstawieniu antyków. Choć nie musi
Mam nadzieję że w piątek dostanę rozpiskę oraz receptę na antyki.Rucola lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄